Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за комбинирана вана и повивалник 2 в 1?
Каква е Шуслерова сол 7?
Какво е Tantum Verde и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за комбинирана вана и повивалник 2 в 1?
Комбинираният продукт вана и повивалник 2 в 1 е удобен и практичен избор за бебето. Този многофункционален артикул спестява място и улеснява грижите за бебето, като предлага функционалността на вана и повивалник в едно. Важно е да изберете висококачествен продукт, който осигурява комфорт и безопасност за бебето.
-
Каква е Шуслерова сол 7?
-
Какво е Tantum Verde и за какво се използва?
Tantum Verde е лекарствен продукт, който се използва за лечение на възпаления в устната кухина и гърлото. Той е под формата на спрей и съдържа вещество, наречено бензидамин хидрохлорид, което има антисептични и противовъзпалителни свойства. Tantum Verde е подходящ за употреба при бременни жени след консултация с лекар.
-
Какво е суеверието, свързано с боядисването на яйца?
-
Каква е джаджата за боядисване на яйца, обсъдена в разговора?
За това време две къщи да съм опаковала вече...
Имам чехли за гости, терлици...кой каквото иска да обува като идва - дезинфекцирам ги, пера ги, така че оправдания не приемам. Дори като си ходим на гости на с приятели често всеки си носи чехли от вкъщи
Вие кога се пренасяте? Да ти кажа, мислех, че вече сте там. Нали преди около месец я намерихте... Или е имало срок да се изнесе предният наемател?

. Докато кърмех имах точно там болки и запушвания, мастит нямаше уж. След като спрях да кърмя, болките не изчезнаха напълно. Ходила съм на лекар с ултразвук(всяка година, без тази), нищо притеснително. Болките идвали от към гърба, вярно че имам и там болки и те сега се засилиха, а сигурно и по-зле ще става. Оплаках ви се
А днес тръгнахме да излизаме навън, ама не в парка, а така по за пред хора. Леле, мале, оказа се, че приличам на крава в рокля или крава в пола
Направо ми призля - не от коремчето, то си е ок, но бедрата ми станали едни като на тетка, дупето - не ми се говори
С дънките не си личеше толкова, но ги изпрах, а и в тия жеги си е за бос крак. Обаче, лоша работа...
Хубава вечер ви желая!
Днес сутринта бях на лекция за раждането и акушерката обясни, че по-голяма от родилната болка е единствено бъбречната.
сега си давам почивка
Много се притесних, но ще видим изследванията какво ще покажат. Явно днес ме чака основно лежане, даже се чудя как ще готвя, ама куцайки все ще успея