Враца- 37

• 96 298
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Да попитам къде във Враца правят кухни по поръчка, освен в Челопек и откъде сте доволни? Мерси  Hug

Трябва да правят във всички мебелни магазини, но сега се сещам само за един на Руски, един от Благоев надоло. Иначе мъжа ми работи с Вето мебел, само върху тях имам наблюдение.

Момичета, къде във Враца мога да си поръчам хубава торта за РД на дете?

Хубави и скъпи са в сладкарницата на Суми. Иначе иначе една мездренска фирма която страшно много хора ми я препоръчаха (нека и Тони да се включи), обаче точно тогава се счупи колата, станаха 300 и 30 Simple Smile И не успях да поръчам за рождения ден на дъщеря ми  Confused

# 16
Здравейте!
Ако мога да съм полезна- мебели съм си поръчвала в "Кедър", а за тортите- ние сме привърженици на "Кампино".  Grinning

# 17
Ведната се включвам за тортите  Mr. Green Сладкарската къща в Мездра се казва Феличе, ето тук има снимки на торти, но общо взето правят каквото им се поръча - https://www.facebook.com/profile.php?id=100003035890152&sk=p … 890152&type=3
Боряна е много талантлива и тортите винаги са страшно пухкави и меки, не бях яла толкова вкусно нещо Simple Smile

# 18
Здравейте момичета, извинявам се за нахлуването, но ми трябва от вас инфо. Ще бъда 4 дни във Враца и ако знаете частна детска кухня, която ще работи поне сега в четвъртък и петък, ви моля да кажете. Поздрави и лек ден от мен.

# 19
Къде се намира тази фирма " Кедър" , както и Вето мебел newsm78

# 20
Вето Мебел за надолу към изхода за Монтана  Wink

# 21
А "Кедър" се намира под Техномаркет, на околовръсното е.

# 22
Благодаря, Кедър ги посетихме вече, ще отидем и до Вето мебел. А за тортите- в Мездра работи и една жена- Рени. Тортите са супер и цените са доста ниски в сравнение с останалите места. Поне аз от нея си поръчвам вече няколко години. Ще намеря профила й във ФБ и ще го постна Peace

# 23
Здравейте момичета
Спешно ми трябва рехабилитатор във Враца. Баба ми е с инсулт и някой трябва да я раздвижва. Наистина е спешно. Благодаря предварително  Hug

# 24
Здравейте момичета
Спешно ми трябва рехабилитатор във Враца. Баба ми е с инсулт и някой трябва да я раздвижва. Наистина е спешно. Благодаря предварително  Hug

Най добре пусни обява в джобс-а например. Иначе една от най добрите ми приятелки е рехабилитатор, ама е много бременна.

Или се сещам че можеш да отидеш до тия Калифорния мед.център, до отделението по рехабилитация и да питаш някой от там съгласен ли е на почасова работа.

# 25
Кой е този мед. център, че не се сещам  newsm78

# 26
Кой е този мед. център, че не се сещам  newsm78

На влизане във Враца, срещу тая бензиностанция Никойл ли каква беше там.... абе като влезете от Мездра само направо и няма как да го подминете. Той е специализиран в рехабилитацията, нашата баба след инсулт два пъти лежа там.

# 27
Момичета, помагайте, моля! Къде са преместили магазинът за кожени изделия "АРТ"? Спешно трябва да купим колан за бала, но не го открих днес по Пробива.

# 28
Поне до миналата година имаха в Суми( Търговския Център).
  Ако не се лъжа и в магазините за мъжка мода по пробива може да намерите колани.
Успех!!!

# 29
Сега е срещу Тракийската принцеса, до магазин Мегиас за обувките (бившето Явор и Калина), точно до него е АРТ-а  Wink

Общи условия

Активация на акаунт