Враца- 37

• 95 897
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Аз ходех при Кръстев,и само при него.Преди година и половина,ми казваше,че ако искам да раждам при него цената е 700 лв.Но ми изтекоха водите посред нощ,и си родих при този ,който беше на смяна,д-р Мишев,от който също съм много доволна.

# 256
Толкова е цената при Кръстев 700лв. За АГО-то писахме преди не повече от 3 страници, ако искаш върни назад  Peace

# 257
Момичета, вече съм в безизходица с тия фризьори. Нито веднъж, откакто въобще ходя по фризьори не попаднах на наистина кадърен тук. За това и не съм се подстригвала от 2 години, но косата ми вече е ужасна. А и искам да се боядисам още по-светла. Светло руса съм, но искам още да изсветля. Къде ще ми препоръчате?

И салон Фата Моргана много добри отзиви има, фризьора е Росен. Потърси във фейсбук ако искаш.

Тони мерси за информацията, ще видя на какво ще се спра, за сега си блъскам кростренажора у нас ама е пълна скука  Laughing

# 258
Ох, аз имам велоергометър вкъщи и... общо взето стои като монумент на спорта Grinning С дрехи и други глупости върху него Simple Smile
Иначе на фитнеса си оставям далака на пътеката, но... май ще трябва да отказвам яденето, няма да стане иначе Simple Smile

# 259
Момичета, има ли във Враца някъде магазин за платове и къде?  newsm78

# 260
  • Враца
Момичета, има ли във Враца някъде магазин за платове и къде?  newsm78

Има шивачка в едно от магазинчетата на блоковете на полицията, тя продава и платове. Друг магазин в центъра е до бившето кафе Фортуна и Мерилин(всъщност незнам дали все още е там, не съм минавала скоро), а най-голям избор има в магазина на Текстилния завод "Вратица"(точно до самия завод-срещу Втора Градска Поликлиника). Там наистина има всичко!

# 261
Ох, аз имам велоергометър вкъщи и... общо взето стои като монумент на спорта Grinning С дрехи и други глупости върху него Simple Smile
Иначе на фитнеса си оставям далака на пътеката, но... май ще трябва да отказвам яденето, няма да стане иначе Simple Smile

И нашия беше така дълги години Simple Smile))) Ама сега от 1-2 месеца е яко каране през ден, ама кантара не помръдва, много хора ми казаха че съм отслабнала, а аз не виждам промяна нито по дрехите, нито по килограмите, мисля да пробвам разделно хранене, като последен опит  ooooh!

# 262
  • Враца
Мерси Тони, сетих се къде е.
Девер ми каза, че по крайречния булевард, до мебели Виденов също има нов финтес и не бил лош.

Там (до мебели Виденов) ходят почти всички "мутри" ...  #2gunfire

# 263
  • Враца

И нашия беше така дълги години Simple Smile))) Ама сега от 1-2 месеца е яко каране през ден, ама кантара не помръдва, много хора ми казаха че съм отслабнала, а аз не виждам промяна нито по дрехите, нито по килограмите, мисля да пробвам разделно хранене, като последен опит  ooooh!

Пробвай,с разделното хранене, няма да сгрешиш... в момента аз съм на такова и съм много доволна (виж 90 дневната диета-тя е точно това -разделно хранене). Хубавото на това хранене е , че си хапваш добре като количества-не гладуваш, просто не бива да смесваш някой видове храни!!!   Peace

# 264
О, ходих да видя и този до Виденов, ноооо вътре са само мъже + мирише ужасно Simple Smile

Платове и аз знам в блока на полицията, в редицата с детските магазинчета. Сещам се и за един магазин до светофарите на Руски близо също.

За 90-дневната и аз съм чувала чудни неща (и виждала отслабнали хора Simple Smile ), но нямам воля за диета Blush Най-много отслабнах като бях спряла да се храня след 5 следобед. До преди това си ям колкото и каквото душа иска, но след 17ч край. Просто хвърчат кило след кило...

# 265
  • Враца
О, ходих да видя и този до Виденов, ноооо вътре са само мъже + мирише ужасно Simple Smile

Платове и аз знам в блока на полицията, в редицата с детските магазинчета. Сещам се и за един магазин до светофарите на Руски близо също.

За 90-дневната и аз съм чувала чудни неща (и виждала отслабнали хора Simple Smile ), но нямам воля за диета Blush Най-много отслабнах като бях спряла да се храня след 5 следобед. До преди това си ям колкото и каквото душа иска, но след 17ч край. Просто хвърчат кило след кило...

Аз също не съм много по диетите, както казах хубавото тук е , че си ядеш-просто в определен ден се ядат определени неща: ден1 -белтъчини(мляко,яйца, риба,месо,сирене ,кашкавал с безскорбялни зеленчуци);ден2-Бобови и варива-всички бобови,ориз, царевица,соя и т.н.+ всички безскорбялни зеленчуци); Ден 3 -Въглехидрати- Спагети, питки, лучници, баници, мекици,гевреци(само от купешко тесто,тъй като не съдържа яйца и мляко, може и домашно да си приготеите), а за вечеря се яде сладко-сладкиш, парче торта или др.; Ден 4 -Плодов ден- всякакви плодове в неограничени количества и сурови ядки и сушени плодове.
Но това разбира се е много "повърхностна информация". Има Някой правила ,които трябва да се спазват и който се интересува може да порови в нета и ще ги открие!  Само мога да кажа,че аз до момента за 12 дена  съм свалила 3 кг и то без почти никакви усилия. Хапвам си чудесно даже! Grinning

# 266
Точно 90дневната почнах, за втори път, първия път си избрах декември и за няма и 20 дена свалих 5 кг, но после дойдоха празниците и провалих нещата, но пък не си върнах 5те кила. Че доста се стреснах като видях че съм станала 80кг, сега съм едни заковани 75 дето си ги държа от след раждането.
Да видим....днес ми е 5ти ден, ама не се меря всеки ден, че ми действат демотивиращо тия грамове надоло - нагоре, искам по категоричен и сериозен резултат.

# 267
  • Враца
Точно 90дневната почнах, за втори път, първия път си избрах декември и за няма и 20 дена свалих 5 кг, но после дойдоха празниците и провалих нещата, но пък не си върнах 5те кила. Че доста се стреснах като видях че съм станала 80кг, сега съм едни заковани 75 дето си ги държа от след раждането.
Да видим....днес ми е 5ти ден, ама не се меря всеки ден, че ми действат демотивиращо тия грамове надоло - нагоре, искам по категоричен и сериозен резултат.

И добре правиш,че не се мериш всеки ден иаз не го правя, мерила съм се до сега сами 2 пъти и то сутрин на гладно след плодов ден. Иначе има риск да се демотивирам ако видя + въпреки,че знам,че той е временен... Simple Smile

# 268
Понеже и аз се боря с килограмите от няколко години, да помоля за повече информация за тоя фитнес център до Лукойл Praynig Сетих се къде се намира, но може ли да ми кажете работното време, цените за посещение?
Прекрасно е, че има зала за жени. Не горя от желание да ме зяпат мъжете  Embarassed

За 90-дневната диета - правих два цикъла миналата година и свалих 15 кг (при не особено строго спазване на диетата).
Номерът е не само в храненето, нужно е много движение. Аз ходех по 4-5 км всеки ден. Резултатите са страхотни и се задържат килограмите дълго време. Но понеже спрях движението и се върнах към предишния начин на хранене, пак започнах да качвам килцата (засега са само +5), та трябва да се взема в ръце.
Затова много ми се иска да започна фитнес, само не знам кога ще ходя.  Но ще трябва да отделя поне по 1 час седмично.

# 269
Хора, снимах работното време на фитнеса и танците Simple Smile

Фитнеса - https://www.dropbox.com/s/vpbpn2ycgr603au/2014-02-22%2017.50.31.jpg
Танците - https://www.dropbox.com/s/q5g9jc8zd44n8bw/2014-02-22%2017.56.16.jpg (провеждат се в една кооперация срещу мебелен магазин Дана, до светофара на Благоев, тоест... този, на който е Селека)

Соня, в женската зала мъже рядко идват (и то ще е, за да си вземат нещо, например тежести или друго), обаче тренират едни слаааабички момиченца на по 14-15 години  Mr. Green Понякога се чудя дали ми действат мотивиращо или депресиращо  Mr. Green

Аз съм пас с диетите  Blush ще си ходя на фитнес + упражнения вкъщи и каквото сабя покаже  Blush

Общи условия

Активация на акаунт