Враца- 37

• 95 842
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,не съм писала отдавна и аз,да не кажа 5 години,но работата не позволява много да седиш в интернет или поне желание не ти идва от умора.Искам да попитам някъде във Враца остана ли магазин за дрехи за бременни.Питам понеже сега ми трябват,а по интернет като ги гледам на снимки нещо не мога да преценя размерите.Благодаря предварително Simple Smile

# 241
Дрехи за бременни съм виждала в един магазин по пробива, малко над Мараята.
Иначе магазин за дрехи за бременни, сякаш вече няма във Враца.

# 242
  • Враца
little angel правилно е казала - третият магазин над Мараята има дрехи за бременни, които да стват за нещо, иначе в Лидъл пускат периодично я блузки, а дънки или нещо друго. Вариант е иначе СФ по Моловете

# 243
И във вторите употреби винаги има супер дрешки за бременни Wink  Hug

# 244
  • с/у ОколоМръсТното

Необходими са ми добър джиджей и фотограф/камера/.

За фотограф ==>  T o n i  Heart Eyes Невероятни красоти са й кадрите  Hug

# 245
  • Враца
Здравейте!

Тази година ще правя бал на сина ми.

Необходими са ми добър джиджей и фотограф/камера/.

Моля да ми помогнете!

Hug

DJ Бади е добър-беше на сватбата ни, а и на кръщанета съм го засичала. За камера може при Врачовски фотографа-предлага и заснемане с камера също. Simple Smile

# 246
За Лидл знам,понеже работя там,мерси за другия магазин.Благодаря за отговорите.

# 247
Здравейте,ходих да видя дрехите в магазина над Мараята.Като видях едните дънки ,че са само 56лв. и направо се отказах хахахаа  Joy

# 248
Здравейте,ходих да видя дрехите в магазина над Мараята.Като видях едните дънки ,че са само 56лв. и направо се отказах хахахаа  Joy

Скъпи са. В Манията вчера имаше поне няколко чифта дънки и панталони за бременни  Wink Аз изкарах цялата бременност с един панталон за бременни (купен от един магазин на търговска дето май не съществува вече, беше 40лв., дебел, плътен) и клинове с туники  Wink 
Не знам и в колко напреднала бременност си, ако имаш време разгледай английските сайтове, да не давам линкове че не знам дали е редно, но в matalan, asda и т.н. ще намериш по някое моделче  Wink

# 249
Аз ходих вчера в Манията,ама привечер и не видях,може да съм ги пропуснала,жалко.Няма нищо Simple Smile Те от продавалника си купих,единия баш го не уцелих,ще го нося сигурно чак когато стана 7 месец хахахаха.Иначе аз сега съм в 4месец.Знам го този магазин от търговска.При първата си бременност и аз от там си купих дънки с туника,само туниката трае.

# 250
Помня че говорехме за зумбата преди време, някой дали помни къде и в кой дни се провеждаше? И какви други занимания има - аеробика в младежкия дом? Някъде народни танци има ли? Но само за забавление, а не с професионална цел  newsm78

# 251
Зумба има в сгарадата на ДНА, виждам ги на втория етаж как танцуват и се чува музика Simple Smile Но не знам кои дни е. Привечер към 5-6 танцуват Simple Smile

А народни танци тук - https://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%BE%D0 … 629412016?fref=ts

Аз ходих известно време, но нещо ме болят глезените от подскачането (явно съм твърде тежка) и съм спряла. Някой ден сигурно пак.

# 252
Момичета, вече съм в безизходица с тия фризьори. Нито веднъж, откакто въобще ходя по фризьори не попаднах на наистина кадърен тук. За това и не съм се подстригвала от 2 години, но косата ми вече е ужасна. А и искам да се боядисам още по-светла. Светло руса съм, но искам още да изсветля. Къде ще ми препоръчате?

# 253
Силве, аз харесвам Миленка (Beyond) или Ева (студио First Lady)

# 254
  • На Джансел в сърцето..
Здравейте!
На моя приятелка и предстои раждане и събира мнения за АГО-Враца,за условията там, за гинеколозите там,по-специално за Кръстев.Моля майчета,раждали при него да споделят впечатления,какъв е като лекар,като отношение и не на последно място каква му е тарифата ако реши да го избере за уговорка за раждане.Знам,че това за парите си е индивидуално,но горе-долу да споделите за какви суми става въпрос ориентировъчно.Четох из по-старите теми но мненията бяха от 2006 година.

Общи условия

Активация на акаунт