Враца- 37

• 95 828
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!
Някой скоро да е празнувал РД на дете в детския клуб Смехорани ( дано не бъркам името)?
Интересуват ме цените как са и какво включват, колко часа престой и игра на децата?

# 226
  • с/у ОколоМръсТното
Има частен кабинет Петкова, на старото място, в едно блокче срещу Флирт-а.

мерси.
Хубаво е, че не е преустановила дейност във Враца.

# 227
Привет!
Да имате инфо за апартамент под наем ( двустаен/тристаен) ,с месечен наем до 300 лв?
Една приятелка си търси, ако знаете нещо може да споделите  Wink

# 228
В Хемус има плуване за деца, басейнът е страхотен, топъл и чист, много го харесвам. Моята Таня ходеше до скоро, сега сме спрели временно (дълга и широка, но няма връзка с треньора или басейна), и съм много доволна.
Не съм виждала басейна на стадиона, много ми е далече за водене, но знам поне няколко деца, които плуват там и са доволни също.
В Хемус се плаща при всяко посещение, на стадиона (доколкото знам) за месец.

Тони а къде точно се намира и каква е цената за посещения?

# 229
Деси, в спа центъра на Хемус плуват, ако минеш някой ден към 5 следобед (без петък мисля), може направо с треньора да говориш, защото по това време тренират децата. А иначе последно 7лв беше.

# 230
Хора, кажете един свестен женски фитнес...  Tired

# 231
Тони, не знам колко е свестен ето този:
https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0 … 1758860579?v=info

И аз искам да започна да ходя, но все не остава време покрай децата.
Пиши после, ако го посетиш и ти е харесал  Peace

# 232
Ходих в този през лятото и повече не  ooooh! много е захабен, уредите са с калъфчета от плат, които не искам да си спомням каква "прекрасна" миризма имаха от всичките потни хора, които тренират.... И другото е, че все са им повредени пътеките и работи по една само (макс 2 ми се е случвало), а като се тича по 40-60мин и то не можеш да се доредиш, наръби ми се дебелото дупе на велоергометрите...  Crazy и е задушно.. поне лятото беше.
Казаха ми за някаква зала до Лукойл, утре отивам нея да проверя Simple Smile

# 233
Тони на Лукойл хода брат ми, доволен е. Ама е смесен, може би просто имат някаква женска зала Simple Smile Много ми се ходи и на мен да му не види, ама нито имам кола, по тролейте не би било редно да ходя такава затоплена. Уж връткам тука и нас кростренажора, ама слаба работа

# 234
Точно този на Лукойл "преслушах" днес и много ми хареса на първо четене, утре съм там Simple Smile Девойката беше много мила и отзивчива, има заличка с няколко уреда само за жени, иначе кардио уредите се ползват заедно от мъже и жени, но това не ме притеснява. Ще докладвам после Simple Smile

# 235
Къде се намира този на Лукойл, нещо не се сещам Thinking

# 236
ей тук, в кръглата сграда Simple Smile - https://www.dropbox.com/s/e1ixm3ko7dusqj2/fitnes.jpg

# 237
Мерси Тони, сетих се къде е.
Девер ми каза, че по крайречния булевард, до мебели Виденов също има нов финтес и не бил лош.

# 238
Да, казаха ми и за него, но не разбрах дали има женска зала или е смесен, ще ида да проверя другата седмица. Иначе днес тренирах в този до Лукойл и съм доволна, има всичко каквото ми трябва като уреди. Единственият недостатък е, че пътеката е една, а аз предпочитам нея пред велоергометрите. Сутринта нямаше хора и си бях добре, но ако трябва да се изчакваме... няма да е окей..

# 239
Здравейте!

Тази година ще правя бал на сина ми.

Необходими са ми добър джиджей и фотограф/камера/.

Моля да ми помогнете!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт