Враца- 37

• 95 429
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Привет.

# 391
Здравейте! Никой не ми отговори за процедурите,явно няма запознати. Салон за перманентен грим на вежди във Враца някой посещавал ли е ? Благодаря !

# 392
Здравейте! Никой не ми отговори за процедурите,явно няма запознати. Салон за перманентен грим на вежди във Враца някой посещавал ли е ? Благодаря !

на Космос салона мисля, че имаше  Simple Smile

# 393
  • Някъде там
Привет момичета Simple Smile

Отдавна не съм се разписвала , но сега имам въпросче към мамите с бебета. Къде водихте децата си на ехография на коремни органи  newsm78

# 394
Привет момичета Simple Smile

Отдавна не съм се разписвала , но сега имам въпросче към мамите с бебета. Къде водихте децата си на ехография на коремни органи  newsm78

Защо се налага?  newsm78 Иначе аз при Бисер Тодоров съм я водила, ама не конкретно за ехография, той й направи защото не беше спирала да плаче с часове и беше малка да каже какво я боли, а беше само един неистов рев дето от нищо не се влияеше. Тогава я гледа и ехографски, но при проблем най добре специалист само по тази част

# 395
  • Някъде там
Mother of PrincesS , сега са измислили задължителен такъв преглед на 6 месечна възраст , което е добре . Но ми се струва ,че в нашия град нямаме детски специалист или поне аз не знам , та затова се чудех майките с бебета къде са ги водили  Peace

# 396
Малко късно се включвам. И аз я водих на 6 месеца на ехограф, намира се в болницата на втория или третия етаж (не си спомням кой от двата беше) точно срещу стълбите, има си табела.  Simple Smile

# 397
Здравейте,някой знае ли във Враца дали има детски дъждобрани,на приемливи цени?Не ми трябва да е супер гума и т.н.

# 398
  • Враца
Здравейте,някой знае ли във Враца дали има детски дъждобрани,на приемливи цени?Не ми трябва да е супер гума и т.н.
Аз на малката купих от Мания-та.Почти неизползван и е тип „яке“.Гумиран е и се закопчава отпред.Ако не са ти проблем дрехи от там-можеш да провериш  Peace

# 399
veni_sasi  Не са ми проблем,но не съм засичала,ще проверявам като ходя,мерси Simple Smile
А сега друг въпрос,някой знае ли във Враца къде има ортопедични стелки?

# 400
Я какви новости имало тук,снимка от града и къде се намира Simple Smile Браво Simple Smile

# 401
Здравейте, майчета!
Има ли някоя врачанка, представител на Avon или Oriflame? От няколко дни се замислям да стана представител на някоя от двете главно за лично ползване, но не знам кое е по-неангажиращо. И дали си длъжен да правиш поръчки всеки месец и ако не успееш какво се случва? Гледах в сайта на Ейвън, но не открих подробна информация.

# 402
Здравейте, майчета!
Има ли някоя врачанка, представител на Avon или Oriflame? От няколко дни се замислям да стана представител на някоя от двете главно за лично ползване, но не знам кое е по-неангажиращо. И дали си длъжен да правиш поръчки всеки месец и ако не успееш какво се случва? Гледах в сайта на Ейвън, но не открих подробна информация.

Oтпадаш ако няколко месеца не се справяш. Аз бях за два месеца, но ще попитам една приятелка, която е дистрибутор.

# 403
Мерси, значи не си заслужава първоначалната инвестиция от 85 лева Simple Smile)

# 404
  • София
Здравейте Врачанки   ! bouquet

Аз съм Козлодуйска бъдеща мама , но често съм във вашия град по работа или за удоволствие .

Имам въпрос : 
Къде мога да отида на фетална морфология , вие от кого сте останали доволни  ?

Благодаря ви предварително !

Общи условия

Активация на акаунт