Враца- 37

• 95 437
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
koricimu доколкото зная Миткова прави. Едни познати ходят при нея и е правила два пъти досега. Има хубав ехограф и те са доволни. Нека и друг се включи  Hug

# 406
  • Враца
Аз също съм я правила при Миткова. Тя ми проследи цялата бременност. Доволна съм, хубава апаратура и добро отношение. Но не мога да си спомня колко пари беше, нещо ми се върти към 60 лв, ама не знам дали не се бъркам. Беше преди 2 години това Simple Smile Дава ти диск със снимки и клипчета от морфологията. Simple Smile Успех и дано се насладиш на момента, много е мило. Simple Smile

# 407
  • София
Благодаря момичета , май ще е при нея !

Ще и звънна и ще си запиша час , парите нямат значение .

Hug

# 408
Здравейте! Извинявам се, че така нахлувам, но този наш приятел, които живееше и работеше в Русе е изчезнал безследно преди седмица във Враца(там е бил при роднини). Моля, ако някой го види да сигнализира веднага
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=744598488937291&set= … ype=1&theater

# 409
  • София
Камалия Дано се намери и всичко е наред с човека  Praynig

Аз да питам пак мамите Врачанки  за магазин , който е специализиран за бременни , за дрехи става въпрос ?  newsm78 Дали има таквоз животно ?  Laughing

Видимо си напълнях вече , а не ям уж за двама  Crossing Arms Почти нищо не ми става от старите ми дрехи  Sad .

Help !  Crazy

# 410
Имаше магазин зс бременни по пробива срещу Мира, но не само за бременни а и други дрехи, ще го видиш защоти винаги има облечена една бременна кукла на витрината :Wink

# 411
  • София
Имаше магазин зс бременни по пробива срещу Мира, но не само за бременни а и други дрехи, ще го видиш защоти винаги има облечена една бременна кукла на витрината :Wink

Отзивчива , както винаги  Hug , благодаря !
 В Сряда , Четвъртък и Петък ще съм на Враца и ще мина от там . Почти всеки пък минавам и през Мирата да купувам моливчета и червила  Mr. Green , така че си ми е на път .

# 412
  • София
Извинявам се за нахлуването в темата ви, момичета. Трябва ми фирма, занимаваща се с измерване на водомери във вашия град Враца. Имаме проблем с водомера Tired на една къща в съседно населено място и трябва да го носим във Враца да го проверят, но изобщо не знам къде. Ще се радвам, ако някой може да подскаже.

# 413
Здравейте! За първи път се включвам. Моля за съвет кой зъболекар във Враца да избера. Ако може да ми препоръчате. Предпочитам да е някъде по-близко до центъра на Враца и да не е със старо оборудване от преди 20 г.

# 414
Здравейте! За първи път се включвам. Моля за съвет кой зъболекар във Враца да избера. Ако може да ми препоръчате. Предпочитам да е някъде по-близко до центъра на Враца и да не е със старо оборудване от преди 20 г.
Само Ани Вълова Peace

# 415
Тъкмо към нея се бях ориентирала. Благодаря! Днес ще отида да си взема час.

# 416
Извинявам се за нахлуването в темата ви, момичета. Трябва ми фирма, занимаваща се с измерване на водомери във вашия град Враца. Имаме проблем с водомера Tired на една къща в съседно населено място и трябва да го носим във Враца да го проверят, но изобщо не знам къде. Ще се радвам, ако някой може да подскаже.
Разликата между ремонта и нов е два лева, просто не си струва да се ремонтира. ВИК Враца http://www.vik.vratza.eu/index.php?p=kasi има телефони, консултирай се предварително къде трябва да отидеш.

# 417
  • София
Вълкът с дълъг ник, благодаря ти за включването. Точно така постъпих, първо се обадих за информация във ВиК Враца. Не искам да ремонтирам водомера, а да проверя дали е в ред, защото има навъртени едни 130 кубика вода за един месец.

# 418
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте,къде ходите на педикюр и разбира се сте доволни?Благодаря!

# 419
В Младост много е внимателна маникюристката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт