Враца- 37

• 95 439
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
В Младост много е внимателна маникюристката  Peace

Къде в Младост? Фризьорския салон на Мими ли?

# 421
В Младост много е внимателна маникюристката  Peace

Къде в Младост? Фризьорския салон на Мими ли?
Да

# 422
Искам да си направя татуировка ,къде във Враца,насочете ме към някои които е добър .

# 423
То във Враца има ли други освен Людмил? Аз само за него знам. Май беше най-добрия на Балканите (или нещо от сорта). Peace

# 424
къде да го търся този Людмил ?

# 425
Мисля, че той вече не е във Враца, ще попитам синът ми, той ходеше при него за татуиране. Май е някъде по София.

# 426
къде да го търся този Людмил ?

Като тръгнеш от дома на техниката по уличката към енергото от лявата страна се пада...

# 427
  • Враца
buba_85 Ти беше питала преди време за детски дъждобрани.От утре 14.08 до 24.09 ще има в Била и то направо без пари на 0,89 лв.Ако не сте си купили иди и ги виж  Peace

# 428
Има и един Николай добър татуист Wink

# 429
Благодаря,ще го посетя Wink

# 430
Здравейте момичета,
Малко нахълтвам извън скорошно обсъжданите теми тук, но ми е необходима актуална информация относно Д-р Володя Петров?? Някои от вас има ли мнение за него, изражда ли с предварителна уговорка....изобщо всякаква инфо ще ми е от полза...
Благодаря на всички предварително и още веднъж извенете ме, че е извън обсъжданите ви в момента теми Simple Smile  Rolling Eyes

# 431
  • Враца
Д-р Володя Петров  преподава и доколкото знам не практикува,освен това се занимава с друга дейност(пак медицинска ,но към МЗ )

# 432
Др Борис Петров изражда, Володя Петров - не Wink

Гледам че са отворили дамски фитнес на спирката на стария пазар. Дали е хубав, ходили ли сте?

# 433
Благодаря за информацията...за Борис Петров Петров знам...при него съм на консултации...но...защо винаги има едно но Simple Smile

# 434
Кога ти е термина?

Общи условия

Активация на акаунт