Враца- 37

• 95 831
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря, Тони  Hug

# 271
Някой знае ли дали във Враца още го има филиала на Великотърновския Университет?

# 272
Toни мерси много   bouquet

Някой знае ли дали във Враца още го има филиала на Великотърновския Университет?

Има го, да  Wink

# 273
Мерси, ще предам да си проверят тогава какви специалности има Simple Smile

Аз да се оплача тук, от един месец вече само болести вкъщи и вече ми писна.
Първо мъжа ми се разболя, и от там вече през седмица все някой е е болен. Ето, мен втори път ме хваща настинка, Катето и тя е с кашлица. Може сняг да нямаше тази зима, но болестите не липсват.

Ето,оплаках се, малко по-добре ми стана Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 274
Аз да чукна на дърво всички бяхме добре. Чак тая нощ детето се разсополиви, та я оставих в нас да я блъскам с хапчета за хрема  Laughing Дано стопирам нещата на време

# 275
Аз пък тъкмо се хвален преди няколко дена как не ме е ловила хрема и нищо с дъщерята.За съжаление мен ме хвана вчера,ще трябва да видя след обяд при личната какво имам като варианти за хрема при бременност.

# 276
Аз пък тъкмо се хвален преди няколко дена как не ме е ловила хрема и нищо с дъщерята.За съжаление мен ме хвана вчера,ще трябва да видя след обяд при личната какво имам като варианти за хрема при бременност.

A къде ходиш на консултация? Иначе нека и тя ти каже ама нямаш много варианти - от тези спрейове с морската вода и има едни хубави капки с мента, но са доста лютиви, нещо с "П", на езика ми е ама не мога да се сетя.

# 277
При Илиева ходя на консултация.

# 278
  • Враца

Осцилококцинум е много добър при настинка има го във вариант и за бебе,така че вероятно става и при бременност.Хомеопатичен е ,но задължително се консултирай с лекар. Ние в къщи като усетим ,че се разболяваме винаги ползваме него!
Относно Великотърновският -аз завърших там преди няколко години. Ако те интересува нещо по-конкретно питай, макар че не съм много "прясна" вече Simple Smile ще помогна с каквото мога!

# 279
  • Враца
Има го да .намира се в сградата на Медицинския, 3-я етаж.

# 280
Здравейте, врачанки!
Търся един холандец, който живее във вашия град. Някоя да го знае?
По принцип холандците ходат с чейли с дебели дръвени подметки и ги влачат, викат им сабо.

# 281
Епа, Вълчо, дай манко повече инфо за тоа оландец. Нещо име,  занимавки, тва-онова... Па моо да го издириме.  Wink

# 282
Епа манко ли е, оландец от Враца? Немам повеке.

# 283
Остава ни само да се заглеждаме в обувките на хората и да търсим сабо.

# 284
Остава ни само да се заглеждаме в обувките на хората и да търсим сабо.

Хаха ние врачанЕте никога не се заглеждаме и не коментираме хората, ние сме едни кротки и невинни душици  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт