Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 6

• 80 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Джули Hug ,сърдечни благодарности за превода на трейлъра.

Дива  Hug,аз гласувах за Пеперудата по същия начин. И за мен КВФ е най-добрия сериал за 2012 год.
Колкото до другия вид анкети ,моето мнение е като на повечето от вас. Не ги приемам сериозно,в тях всеки гласува за любимия си актьор или двойка без да  се замисля. Като гледам по форумите какво значение им отдават някои,чак ми е забавно. Но , няма лошо.
Отношението ми към рейтингите също не е много сериозно,но когато сме първи в АВ групата,както тази седмица, признавам че ми харесват. Като гледам колко дълги станаха рекламните паузи в нашето сериалче,мисля ,че всичко около него е наред и това по-скоро е показател за големия му успех пред зрителите в Турция. Ние пък като зрители сме извън класацията.

Дива,сега като си изгледала сериите до края на сезона ще можеш и ти да ни правиш подсказки. Laughing

Дайче  Hug,с риск да те разочаровам ще ти кажа,че на снимката ,която сложих по-рано не е нашия Кенан,така че не бързай да се радваш ,че си е свалил капелата. Това е Ferhat Kazancı. Намерих в нета и други техни общи снимки, но не разбрах кой е той. Май е автор на някаква книга и точно нея държи в ръцете си Берен на снимката.

Докато се натуткам да си напиша поста,Дива ме е изпреварила и е сложила най-новата снимка на Берен с нейна фенка. Затова ще сложа друга, май е със същата фенка, а това ,което държи в ръцете си актрисата,играеща ролята на Аслъ /забравих й името/ май е подарък за нащето момиче.

И още една.

Лека и спокойна нощ и от мен!

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 00:37 от * Дъга

# 586

Да това е убиецът на Адил и от тук нататък ще си имаме работа с него. Опасен е!!! Появи се преди два епизода в 18-ти, когато уби в ареста този, който нагласиха да е убиеца на Селен и така Емре беше освободен от затвора.  И в 19, когато Ямур/Дерин разбра кой е убиеца на баща ѝ Адил. /В Revange  героят е с напълно бяла коса  Rolling Eyes/

Дива Hug, благодаря ти! Flowers Rose

Твоята легенда с персонажите от двата сериала е наистина много практична и удобна. thumbsup
Убиецът на Адил не знам дали заслужава да присъства в нея Thinking. Но от коментарите ви и подсказките знам, че треньорът на Дерин/Ямур (Игор, ако не се лъжа) е доста важен за развитието на действието. Ако не те затруднявам, дали може да те помоля Praynig да го добавиш и него, но само ако участва и във втори сезон, иначе няма смисъл да си правиш труда. Peace

Лека нощ на всички! newsm46
И убиецът на Адил,и треньорът участват във втори сезон! Треньорът във втори сезон на Ревендж е сменен(актьорът имам в предвид)! Там треньорът се казва Такеда! Peace

# 587
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Желая ви приятен ден!!! Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Цитат
Дива,сега като си изгледала сериите до края на сезона ще можеш и ти да ни правиш подсказки. Laughing
Дъгичка,  Hug не съм много по подсказките!!! Чики Hug и Тони  Hug са по-добри, защото имат по-цялостна представа. Моята цел е да разбера това, което не съм разбрала до сега. Да завърша първи сезон на Intikam с ясна представа за всеки един от персонажите и събитията. Да направя свое си сравнение. Не знам защо до сега се дърпах и не изгледах Revenge!? Интересът ми към Intikam, не само не спада, а се засилва. И ще продължа да го гледам не само заради Beren, която за пореден път се справя отлично с ролята си, а и заради другите, заради целия им състав!  
Та в този ред на мисли, искам да повторя подсказката на Тони, че в 20-ти епизод ще има дост неща, които ще ни покажат какво е правила Ямур в този период, след излизането от изправителния дом.
За сега виждам, че нещата не са съвсем едно към едно.
Пример: - 19.еп.- в Revenge Дейниел/Емре се обажда след освобождаването си от ареста веднага на Емили/Ямур и тя го взема и отиват в неговия дом. А в Intikam, Ямур научава от медиите за неговото освобождаване и смятам, че това е по-добре, защото ни подготвят така за следващите събития. Идеята за пресконференция е на Емили/Ямур в Rvenege, а в Intikam е на Шахика, или Аслъ, или на фам. Арсой, доколкото схванах. В Intikam Ямур хвърля книгата на Сечкин за Адил в кошчето, а в  Revenge това прави Виктория/Шахика.
За сега се връщам се назад към началните серии на Revenge. Изгледах само първа серия от втория сезон и спрях.
Е, май пак прекалих, а влязох само да ви поздравя.
Тони, Hug Джули, Hug, реших, че ново "помагало" ще правя, като дойде втори сезон на Intikam.

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 19:35 от di...va

# 588
  • AMS
и още някой снимки, които си харесах от броденето ми из нета

и този клип от Intikam

# 589
  • AMS

Имаме съобщение то Ceren Reis  txtloves

# 590
 wavey Привет, момичета  Hug

Дива  wavey за сладураната Ceren Reis    bouquet

Ще сложа и аз едно клипче с нея, Нежо и Енгин  smile3518  smile3545

# 591
Дива  wavey и веднага след него едно от твоите хубави клипчета   newsm51

ДЕТСКИ СПОМЕН  thumbsup thumbsup thumbsup

Тони newsm51

# 592
Здравейте момичета!

Приятна неделя! Grinning

Тони, Дива, Дайче,  Hug

Момичета, интересни неща споделяте за сериала, в момента ми е рано да разбера какво и що, но ми харесва, че това лято ще си имам занимавка-за сериалното ми хоби...което ще е Intikam!  Heart Eyes
Надявам се докато стартира 2-ри сезон в Турция/предполагам на есен/ да съм изгледала 1-ви и да съм вече "в час" както се казва. newsm78 Joy

Аз например не проявявам интерес към амер. версия...то само и тя ми липсва и тотално ще се загубя в историята... #Crazy  
Макар че навярно е любопитно да се видят гледните точки на различни екипи към една и съща история. Разлики неминуемо ще има, повече от естествено и дори логично е според мен.

За сега все още няма как да коментирам теми от вашите постове, затова продължавам с нещо от моите все още първи впечатления и размисли. Thinking

Емре...определено ми е малко трудно да го отнеса като образ към някаква/своя/ категория, някак ми е извън "стандартите" за средата на героя си. Някак хем е част от семейството си, хем не е. Прекалено различен ми се струва макар да е син на сем. Арсой. newsm78

Няма нещо с което да ми е направил неприятно впечатление/до тук/, но и за нещо хубаво-пак не ми е достатъчен, но нямам обяснение-защо/за сега/?
Определено добре възпитан, умен, изглежда е имал своите "щури периоди" преди, но май си е взел поука, или поне се опитваше да го прави сега.
Някак ме натъжава факта, че поведението на Ямур спрямо него е просто игра от нейна страна, начин да стигне до целта си-отмъщение.

Факта, че се допита до Аслъ, за срещата си с Ямур ми говори за една по-силна заинтересованост от него към нея, не само като към поредната жена в живота му, прозира и си личи и интереса който тя предизвика логично у него като млада, красива и умна жена.
Видя ми се искрен спрямо нея, и в разговорите им, и на вечерята, изобщо като цяло напълно коректно отношение към нея. Сравнително открит е и в подхода си към нея, нямаше го това парадиране с парите или влиянието на името на семейството му. Беше просто човекът, мъжът Емре...на моменти искрен и така доверчив като малко дете.

Направи ми впечатление резервираността към бизнеса на баща си, дори и липсата на желание да е част от него, но и поетата отговорност пак към същия този бизнес като син на семейство Арсой.
Искаше или не, името Арсой носеше и своите ангажименти и отговорности и той бе наясно с това, нещо повече наясно бе, че следва да ги изпълни, без значение дали това му харесва или не.
Това е като да се намери граница  между това което сам искаше и което трябваше, което очакваха от него. В случая за него май нямаше дилема тук, бе наясно и за избора и за решенията си. Поне така ми се стори, може и да греша. Thinking

Не знам до колко случаен е избора точно на този спорт...конният?
Не знам и дали по нататък изобщо е включен по някакъв начин в историята? newsm78

И понеже съм убедена, че нищо в сериала не е случайно, всяко нещо/или някой/ влязъл в кадър е с  определена цел и смисъл веднага разни асоциации и теории сътворих. newsm78 Joy
Вероятността да са само плод на въображението ми е почти 99%, но пък позицията-зрител ми дава пълна свобода на моите лични тълкувания за асоциации и връзка с героя. Peace

Та така до тук за Емре...нищо лошо, нищо необичайно и притеснително...само хубаво, само положително бих казала или бих си помислила за него...  Thinking
Но казват много хубаво не е на хубаво, дано и с него не се случи така... newsm78

Самият Мерт Фърат, също не ме впечатлява...ще ми се да го харесам, защото няма за какво да не го харесвам, ама не ми се получава...за сега.  newsm78

Спокоен късен следобед в неделя, до по-късно! Hug

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 18:38 от margita9

# 593
Момичета,продължавам с "на час по лъжичка" Joy Joy Joy Joy
В оригинала още в първите сцени на еп.20 се вижда колко бойно е нашето момиче и как наш Нолан/Хакан я измъква от неприятната ситуация,като в последствие я моли да прочете дневниците на баща си! После двамата се засичат пред бара на Джак/Рюзгар! Нашето момиче даже е влизало в къщата от детството!В този епизод се решава да се продаде къщата на тези,от които в последствие нашето момиче купи къщата! Peace
А сега да ви пусна една песен,която не е по темата,но пък от половин час си я слушам на лаптопа!
Скрит текст:

# 594
Тони,  Hug
Песента е доста ритмична, наистина увлича в слушането многократно. Peace
И аз мога да слушам определени песни повече от един път, дори и дни наред...  Grinning

Само няколко думи за г-н Халдун... Thinking

Получи първите си "черни" точки и не за самата изневяра, а за поведението след нея, след като бе разкрит и разоблечен. Mr. Green
Самото му увлечение не е проблем, проблема му/поне за мен/ е в липсата на усещане за отговорност която следваше да понесе от и за деянието си. Независимо от всичко което бе направил поле за отговорно човешко и чисто мъжко поведение от него имаше.
Обяснения едва ли бяха нужни, може би едно извинение все пак последвано от виновното му замълчаване нямаше да е излишно.
А той точно обратното, прехвърли отговорността и на самата Лейля и върху Шахика донякъде упреквайки я, че тя е причината за да се стигне до случилото се/изневярата му/
Възмутително и безочливо от негова страна...ooooh! Crossing Arms

Липса на усещане за отговорност лична и пряка, както и липса на усещане за виновност в случая-това е доста лоша комбинация... и определено ми говори за голям негов минус...и като характер, и като качества. Mr. Green

Щом в една такава ситуация реагираше така, едва ли тя бе изключение, явно бе нещо като модел, схема на мислене и поведение от негова страна изобщо. newsm78

Ще ми се да разбера защо този човек бе обърнал гръб на всичко което можеше да осмисли живота му и преди и сега?
И нещо от нета, една мисъл която много ми идва "на място" с моите мислите покрай него. Peace

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 20:10 от margita9

# 595
  • AMS
Маги, Hug благодаря ти за постoвете!!! Много добре си усетила Емре и Халдун!!!

нови снимки, или...

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 20:43 от di...va

# 596
  • AMS
Дайче, Тони, Дъгичка, Марги, момичетааааааа  newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви за написаното в темата!!!

Ето ви  "подарачета" от мен. Днес ги направих.

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 22:40 от di...va

# 597
Дива,  Hug

Arzu Gamze Kilinз/ Арзу Гамзе Килинч/ Нещо за нея, надявам се дори и да се повтарям няма да е излишно. Peace
Скрит текст:

http://www.imdb.com/name/nm1961967/

Висока - 1.60 м, тежи 54 кг

Участия в театъра:
Oynadığı ve Yönettiği Tiyatro Oyunları
2005 Nemrut (Gülşah Banda) Yön: Kemal Başar Antalya Devlet Tiyatrosu Oyuncu
2004 Çok Bilen Çok Yanılır (R. Mahmut Ekrem) Yön: Münir Canar Antalya Devlet Tiyatrosu Oyuncu
2004 Evet Evet (Alphonso Paso) Yön: Faik Ertener Antalya Devlet Tiyatrosu Oyuncu
2001 Montserrat (Emmanuel Robbles) Yön: Arzu Gamze Kılınç Ant. B.şehir Tiyatro Atölyesi Yönetmen
2001 Y. Kral İle A. Soytarı (Türel Ezici) Yön: Arzu Gamze Kılınç Ant. B.şehir Tiyatro Atölyesi Yönetmen
2000 Deli Dumrul (Güngör Dilmen) Yön: Muhammet Uzuner Ant. B.şehir Tiyatro Atölyesi Oyuncu
1999 Özgürlük Oyunu (Adem Atar) Yön: Arzu Gamze Kılınç Ant. B.şehir Tiyatro Atölyesi Yönetmen
1999 Uçlar (W. Masrtosimone) Yön: Muhammet Uzuner Ant. B.şehir Tiyatro Atölyesi Oyuncu
1998 Asiye Nasıl Kurtulur? (Vasıf Öngören) Yön: Muhammet Uzuner Ant. B.şehir Tiyatro Atölyesi Oyuncu
1997 Kubilay (Ülker Köksal) Yön: Muhammet Uzuner Ant. B.şehir Tiyatro Atölyesi Oyuncu
1996 Bir Şehnaz Oyun (Turgut Özakman) Yön: Arzu Gamze Kılınç Ant. B.şehir Tiyatro Atölyesi Oyuncu-Yönetmen
1996 Nasreddin Hoca Birgün… (Anonim) Yön: Namık Agayev Antalya Belediye Tiyatrosu Oyuncu
1996 Bir Kahramana Ağıt (Rahman Alizade) Yön: Namık Agayev Antalya Belediye Tiyatrosu Oyuncu
1996 Alaaddin’in Sihirli Lambası (Anonim) Yön: Namık Agayev Antalya Belediye Tiyatrosu Oyuncu
1995 Gılgameş (Anonim) Yön: Namık Agayev Antalya Belediye Tiyatrosu Oyuncu
1995 Öykülerin Azizliği (Aziz Nesin) Yön: Mustafa Avkıran Antalya Belediye Tiyatrosu Oyuncu
1994 Sevimli Oyuncaklar (Metin Coşkun) Yön: Arzu Gamze Kılınç Antalya Belediye Tiyatrosu Yönetmen

Участия в сериали:

TV Dizileri – SENARYO YAZARLIĞI
Gönülçelen(TV Dizisi) 2010 Saime ATV
Hicran(TV Dizisi) 2008 Hicran
Kız Takımı(TV Dizisi) 2008 Canan FOX TV
Kızlar Yurdu ATV
Duvar(TV Dizisi) 2007 Yasemin
Zeliha'nın Gözleri(TV Dizisi) 2007 STAR TV
Yasak Elma(TV Dizisi) 2007 SHOW TV
Daha Neler(TV Dizisi) 2006 SHOW TV
Hırsız Polis(TV Dizisi) Hırsız Polis 2. Sezon 2006 Nermin
Ateşli Topraklar(TV Dizisi) 2005 Nazlı
Beşinci Boyut(TV Dizisi) 2005 Zeynep
Büyük Yalan(TV Dizisi) 2004 Nalan
Perçem(TV Dizisi) 2004 Narinhan
Şıh Senem(TV Dizisi) 2003 1. Kuma
Çekirdek Aile(TV Dizisi) 2002 Bölüm Oyuncusu
Hızma(TV Dizisi) 2002 Iraz Öğretmen
Sır Çocukları 2002
Böyle mi Olacaktı(TV Dizisi) 1997 Banu
Çiçek Taksi(TV Dizisi) 1995 Selin

Изключително много я харесвам, направи ми силно и трайно хубаво впечатление в Пленителката/в ролята на Саиме/ и се опасявам, че това харесване на актрисата ще се отрази и на впечатленията ми за образа й сега-върху Шахика. newsm78
Няма как да се излезе от субективността, а с нея определено ще ми е трудно.
Признавам си от сега,  Wink  ако бъда по-малко критична дори когато е нужно. Peace Grinning

Мисля, че Светалчо, беше писала преди няколко странички за избора й за ролята в сериала, и за това, че тази мекота в нея/в чертите на визията й/ навярно ще е търсена за да покаже все пак една ранима и чувствителна жена която бе скрила зад тази маска в момента.

Това, че тази желязна дама можеше да се усмихва на нещо и някой/в случая на Емре/ е повече от добре и хубаво на фона на това което показва като държание, една невероятна дистанцираност, хлад и студенина, протоколност в отношенията с всички останали около нея включително и близките в семейството й.
Щом все още можеше да се усмихва, значи не е загубила все пак усета си за малките неща около нея. За малките, но важни неща.
Това някак ми подсказва, че за да го прави изключително рядко сега /да се усмихва естествено и от сърце/има основателни/поне за нея лично/ причина/причини/ и нещо по-важно в случая, има възможност от промяна на статуквото в поведението й сега.

Изключително подозрителна спрямо появата на Ямур в живота й и логичен ход да бъде проучена.
Проучването възложено на Адем си беше и нещо като "стандартна процедура" за всеки нов от заобикалящите я, нея и семейството й, но не само. Близостта на Ямур до Емре-нямаше как това да бъде прието просто така, като нещо просто случило се. Това определено повиши/изостри/ вниманието й на степен по-висока от обикновено. newsm78

Като прибавим и първата й "загуба" от Ямур/това, че не успя да купи къщата на Лейля/ факта, че нямаше как да "опази" и Емре от чара й...резултата вече беше 2 на 0 за Ямур.  newsm78
Но г-жа Шахика, бе загубила много битки в желанието си да спечели войните си, ако не друго бе научена на търпение, знаеше как да чака момента за печеливш нейн ход.

Много правилна реакция на изневярата на Халдун-като поведение от нея. Така или иначе случилото се бе случило.
Място за разправии-нямаше. Naughty
Не се поддаде и на болката която определено чувстваше. Успя да я преглътне...сама. Rolling Eyes
Предполагам обаче, тя отключи стари спомени у нея, спомени за друга болка... Thinking

Хареса ми и това което му каза след като разбра за снимките и изнудването. Помисли за името на семейството си все пак, името и реномето които отдавна бяха най-важни за нея.
Навярно бе рискувала всичко за тях, затова и сега не се поколеба да направи компромис със себе си като жена, като човек за тях.

Това ми е непонятно в момента за нея...как другите са се превърнали в по-важни за нея от нея самата? Защо това как изглежда в техните очи е така съществено и от такова първостепенно значение за нея? Кога и защо е оставила себе си някъде по пътя в живота си? Thinking

Нещо от нета и за нея...което включва границите на това което мисля за нея-от фактите които могат да ми послужат да я упрекна веднага, до  желанието ми да я разбера, дори и без да се съгласявам с нея. Thinking

Една реплика на Адем която особено ме впечатли...на въпроса на Шахика, защо не й е казал за връзката на Халдун той отговори...работата ми е да пазя тайните на семейството. Peace

И две думи за Аслъ...много мило момиче, доста сдържана като асистентка в отговор на рязката в повече и излишност г-жа Шахика, не знам до колко е близка на Ямур, как и кога са се запознали, но тя в момента е като "мост" и за Ямур и за сем. Арсой /в лицето най-вече на Емре/
Мост по който всеки да пристъпи напред към другия воден от личните си мотиви, цели и интереси които преследваше.

Дилшат Челеби ми е позната от Пленителката също, но тук ме впечатли на мига, още от първата сцена. Тази роля сега много й се отдава. Peace

Като начало за еп. 2-ри беше това. Обикновено с напредване в историята/в случая с епизодите/ разбирам до колко, как и до къде съм била точна с първите си впечатления, които са по-скоро размисли и предположения. Всичко подлежи на промяна, ако трябва и се наложи. Peace

Отново благодаря, Hug   bouquet  че имам възможност да споделя, за мен това е начин на приятно разтоварване-сериално хоби може би...не знам точно. Grinning Peace

Спокойна почивка и успешна нова седмица! newsm10 newsm03

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 08:41 от margita9

# 598
 wavey Привет, момичета   typeuu

Подобни снимки на сърдечност от Берен с фенове ме карат да съм във възторг от избора си на любима актриса  txtloves

Дива  wavey благодаря за гривничката със знака "безкрайност"  smile3525 аз наистина ще си я сложа на ръката  smile3521

Марги  wavey прекрасен аналитичен послеслов на 2 епизод направи   newsm10 smile3501 smile3525

Прекрасен и спорен ден ви желая  thumbsup thumbsup thumbsup

# 599
Здравейте момичета!

Добро утро и от мен в понеделник! Приятна и интересна нова седмица! Hug

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите Красотата навсякъде.
Петър Дънов

Дайче, привет! Хубав ден и нова седмица и за теб! Hug
Скрит текст:
Аз бих определила далеч по-скромно постовете си, просто мисли и размишления на един зрител. Grinning
Благодаря обаче за думите ти!  bouquet Hug

Тази седмица продължавам с еп. 3-ти на Intikam! Peace Grinning

Хубав и спокоен ден! Hug До довечера... thumbsup bye

Общи условия

Активация на акаунт