Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 6

• 80 942
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета!

Добър да е денят и в събота! Спорна и лека работа! Grinning

Дайче, Дъга, Тони,  Hug

Аз продължавам с последните няколко коментара по еп. 2-ри, че съвсем му отървах края... newsm78 Joy

Анъл... Thinking
В повечето случаи при първа среща с някой от героите се доверявам на първото си усещане, по-скоро чисто интуитивно. Когато обаче, не е много положително се опитвам да се дистанцирам от него давайки шанс на героя все пак да промени това, най-вече с поведението и постъпките си.
Това не ми се получи с него през цялата 2-ра серия... newsm78

Определено са имали някаква своя история с Джемре и логично някакви отношения и чувства. Какви по-точно не ми стана ясно за сега, но това в което успя да ме убеди той е, че не му харесваше положението "сега". Някаква несигурност, усещане за недоволство у него усетих. Едно прекалено собственическо поведение негово към нея, едно елементарно незачитане на личното пространство дори/случката с телефона й и съобщението от Баръш и това за него/
Нищо лошо до момента в който му се искаше да си я върне или да запази нещото от преди между тях. Това добре, но начина му-определено-не! Naughty

Като първо...ако искаше отново да привлече вниманието й към себе си не беше нужно да се фокусира върху това да унижава Баръш. Защото никой не става "по-велик" от това, че някой друг не е. Можеш да спечелиш само показвайки сам себе си, а не друг с това какво е или не е той. Една "победа" е истинска и стойностна не когато няма конкуренция, а точно когато е въпреки нея.

Така че "разчиствайки" около Джемре/в случая Баръш/ едва ли беше пътя, но за начина му на мислене/навярно вследствие от средата му/ едва ли можеше да се очаква друго, на което той да се спре като избор за поведението си в случая с нея.
Като второ...изключително недостойно и що се отнася до прекия сблъсък с Баръш/отивайки в заведението му с група свои поддръжници  Mr. Green/
Липса на всякакъв феърплей, и не само в чисто човешки, но и най-вече в чисто мъжки план.
"Играта" му с Баръш беше повече от нечестна и непочтена, от една страна защото не бе обявена, поставена открито и ясно, а от друга защото не бе сам в нея както бе Баръш.
Така е много лесно-подмолно, и с допълнителна сила под ръка, ама подобна "победа" е с измамно усещане за удовлетворение и това рано или късно се разбира.

Затова на тази първа среща с него бих казала... глезльо и калпазанин...глезльо, защото бе получил всичко което имаше даром, по подразбиране, но пък и никой няма вина за това, че се е родил с възможности. А калпазанин, защото с лека ръка пропиляваше възможностите именно на средата си. Шанса който имаше късмет да има, да не му се налага да печели или да се бори за него.

И все пак му давам възможност да ме разубеди в тези първи впечатления за него. newsm78

По-късно няколко думи и за Емре, който незнайно защо, пак не ми е някак достъчен с това което ми показа... Thinking

За г-н и г-жа Арсой, дето хич не ме усмихват за момента... Mr. Green

Хубава събота, макар и не почивна както обикновено!  Hug

Smile bye

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 21:24 от margita9

# 571
В епизод 20 ще се запознаете с някогашната приятелка на Рюзгар! Ще видите какъв е бил живота на нашето момиче,преди да поеме по пътя на отмъщението и да се изправи срещу сем.Арсой! Целият епизод ще е посветен на миналото !  Peace

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 20:57 от __Malcho__

# 572
Здравей те   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Минавам за малко че отивам да празнувам  Hug Днеска имам  Рожден ден а и си взех успешно много важни изпити  Hug
Скрит текст:

Наздраве момичета  Hug Hug Hug Hug
Прекрасни снимки гифчета  Hug Тони благодаря за подсказките  Hug Марги  Hug Дъгичка Дива за трудави  Hug и на всички момичета пищещи тука  Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:

До утре момичета  Hug Hug Hug Hug

# 573
За нашата малка-голяма Рожденничка Клари-много сбъднати мечти и много щастие да съпътстват живота ти,сладурке! Hug Hug Hug Hug

# 574
Здравейте момичета!

Спокойна вечер в събота! Grinning

Клари,  Hug
Скрит текст:
Поздравления за успешно взетите изпити! smile3501

Скрит текст:
Честит рожден ден! Hug

Наздраве, Клари!  newsm24

Тони,  Hug

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 21:21 от margita9

# 575
Привет,момичета!  wavey

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КЛАРИ!
  baloni

Бъди здрава, усмихната и много щастлива! Нека мечтите ти се превърнат в реалност! 

Весел празник и много положителни емоции!

Скрит текст:

Честито и за изпитите!

Дайче,Тони,Марги  Hug
Днес май героите са уморени след дългата работна седмица,но аз не знам защо чакам втори трейлър или поне превод на първия...
Намерих го с гръцки субтитри , ама не ми върши работа.

Тази снимка била нова.

Тази пък очевидно е доста стара,но не съм я виждала.

Хубава вечер!

# 576
Момичета, привет!

Минах да ви поздравя и видях, че има нов трейлър. И то какъв! Shocked
Може ли някоя от вас да ми каже кой е мъжът с посребрени коси (как само го написах Laughing)? Изглежда наистина опасен… Twisted Evil Появявал ли се е до сега? Той ли е убиецът на Адил?

За анкетата ще си призная, че и аз гласувах встрани от правата линия - за двойка от друг сериал. Миналата година четох как някои фенове гласуват 24/7 и правят какви ли не хватки, за да може техният любимец/любимка да спечелят. Затова и аз не се доверявам на анкетите, които определят победителите само чрез онлайн гласуване. Но пък стават, за да се намираме на работа, както казва Круела.

На мен рейтингите не ми влияят дали ще гледам даден сериал или не, но определено ми харесва и предпочитам да сме и най-красиви, и най-добри Heart Eyes. По повод рейтинга за последния епизод ми е неприятно, че в тотала сигурно ще бъдем в края на десетката за седмицата, но за сметка на това в АВ групата сме трети, което е идеално. Wink

Ямур: Кой си ти?
Мъж: Все още не си преживяла най-голямата болка/страдание, малка госпожице.
Намираш се в самото начало на пътя.
Халдун: Как е влезнал във фирмата?
Мифет Ишлер с него ли е разговарял? (Не съм сигурна за името)
Хакан: Трябва веднага да се махнеш оттам.
Емре: Мисля, че не трябва повече да се занимаваш с тази работа.
Шахика: Отидох в дома на Ямур и намерих досие, пълно с информация за Адил. Възможно е това момиче да е дъщерята на Адил.
Емре: Какво?!
Мъж: Репутацията на всички ни зависи от мен.
Ямур: Този път прекалихте.
Шахика: Казах ти, че ще те наблюдавам.
Мъж: Не ми прави номера. Ако продължиш още малко, аз ще си поиграя с теб.
Хакан: Знам колко е важна за теб Ямур.
Но и тя може да бъде опасна не по-малко от сем. Арсой.

Дива, гифчетата са прекрасни.  bouquet

Клари, честит рожден ден, мила! Hug
Пожелавам ти здраве, късмет и много успехи занапред!
Скрит текст:

# 577
  • AMS
Klari, Честит Рожден Ден!!!  bdbaloni
Благодаря за почерпката!!!
Пожелавам ти здраве и много хубави мигове, които да спират дъха ти от щастие!!! Flowers Sunflower

Момичета, Няма да повярвате какво направих . Изгледах следващите серии до края на първи сезон на Revenge Ама аз не съм виновна, за това. Реших да потърся, да видя само 19 епизод, за да сравня какво съм разбрала. Асито не ми ги даваше и доста дълго се молих на vbox да ми зареди. Тъкмо тръгне и хоп запецне.   Скъсах си нервите, но се и амбицирах. Намерих сайт, където всичко е ок и си ги изгледах до 22-ри.
Най-големият майтап беше, че на половин екран си бях сложила  моето помагало  #Crazy
с персонажите от двата сериала doh
Като първа тръпка искам да споделя, че тези късички серии на Revenge малко ме изнервиха. Все едно са набити с чук събитията. Intikam е далеч по-добър, по-обширен и спокоен, за да може зрител, като мен! да зацепи на къде отиват нещата.
Хайде сега се омитам.
Лека вечер ви желая!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.  

Благодаря ви!!!

# 578
  • AMS
Джули,  Hug
Благодаря ти за превода на трейлъра!!!   bouquet

Цитат
Може ли някоя от вас да ми каже кой е мъжът с посребрени коси (как само го написах Laughing)? Изглежда наистина опасен… Twisted Evil Появявал ли се е до сега? Той ли е убиецът на Адил?
Да това е убиецът на Адил и от тук нататък ще си имаме работа с него. Опасен е!!! Появи се преди два епизода в 18-ти, когато уби в ареста този, който нагласиха да е убиеца на Селен и така Емре беше освободен от затвора.  И в 19, когато Ямур/Дерин разбра кой е убиеца на баща ѝ Адил. /В Revange  героят е с напълно бяла коса  Rolling Eyes/

# 579
Клари  newsm59 "малка щастливке"  Tada

Успех ти желая и на изпитите, които тепърва ти предстоят  thumbsup thumbsup thumbsup

Тони  wavey за поредната подсказка  smile3525 и така се надявам да продължиш още малко с ... подсказването до четвъртък  smile3506

Аз продължавам с последните няколко коментара по еп. 2-ри, че съвсем му отървах края... newsm78 Joy

Марги smile3555 изобщо не си му "отървала края" - по скоро "здраво го държиш"  thumbsup дори и Анъл не си пропуснала  smile3525 а това, че ни предстои да прочетем аналитичното ти впечатление за Емре и "скъпите" му родители за финал е  newsm74

Дъгичка  wavey много съм изненадана и то ... приятно от новата снимка на Берен с Кенан  #Crazy нали, той е... newsm78 и без ... шапка  newsm09 най-после  newsm17 ами ... не е малък вече ...  

Джули  wavey направила си ни превод на трейлъра  newsm10 smile3501 newsm51

Дива  wavey благодаря и за твоите подсказки  newsm51

Приятна вечер на всички ви   Hug Hug Hug

# 580
  • AMS

Момичета, гласувах за пеперудата!!! Смятам, че за 2012 година Fatmagülün Suçu Ne беше най-доброто!!!

http://dosyalar.hurriyet.com.tr/altinkelebek_2013/defaultmain.html

И ето още една хубава дама, която ще продължава да ни изненадва в Intikam, макар и не с тази усмивка

# 581

Да това е убиецът на Адил и от тук нататък ще си имаме работа с него. Опасен е!!! Появи се преди два епизода в 18-ти, когато уби в ареста този, който нагласиха да е убиеца на Селен и така Емре беше освободен от затвора.  И в 19, когато Ямур/Дерин разбра кой е убиеца на баща ѝ Адил. /В Revange  героят е с напълно бяла коса  Rolling Eyes/

Дива Hug, благодаря ти! Flowers Rose

Твоята легенда с персонажите от двата сериала е наистина много практична и удобна. thumbsup
Убиецът на Адил не знам дали заслужава да присъства в нея Thinking. Но от коментарите ви и подсказките знам, че треньорът на Дерин/Ямур (Игор, ако не се лъжа) е доста важен за развитието на действието. Ако не те затруднявам, дали може да те помоля Praynig да го добавиш и него, но само ако участва и във втори сезон, иначе няма смисъл да си правиш труда. Peace

Лека нощ на всички! newsm46

# 582
  • AMS

Джули,  Hugще проуча за Игор. Мисля, че в Revenge героят е японец. Както и че Селен е мъжка роля. Това си спомням от подсказките. Не знам за Аслъ как стои въпроса за втори сезон, но определено в редичката ще отпадне някой, а други, които липсват в нея, ще се явяват по често.

# 583
  • AMS

Това е снимка от днес

А тази музика е за лека нощ!!!

# 584
Дъгичка Тони Джули Марги Дива Дайче  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
Джули за превода на фрагманта  Hug Тони и Дива за подсказките  Hug Hug
Остават ми още 3 изпита и почвам да гледамм отначало сериала че аз ту гледам ту не че в глвата ми е каша  ooooh! Peace Не съм добра колкото Марги и всички вас в анализирането но ако искате ще споделям впечартления  Peace Hug
Лека и спокойна вечер  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт