Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 6

• 80 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
* Дъга Дерин каза на Рюзгяр,че не  убила Селен,незнам защо е така в резюмето.Каза,че не е виновна тя,но не може да се върне.
В 19 епизод Шахика ще даде сведения на полицията за случая с банката и ще натопи съпруга си.Полицията вече се задейства и са непрекъснато със фирмата на Халдун и претърсват всички документи.Тъй като така или иначе скоро всички ще научат истина Халдун разказа всичко на Емре,освен разбира се,че те са поръчали убийството на Адил.Емре първоначално се шокира,но впоследствие в тв интервюто когато репортерката го попита за проверките със фирмата,каза че всичко е наред и скоро той ще я оглави.
След това държание на Емре,Ямур каза на Хакан"Емре показа,че и той е един Арсой,вече няма да съжалявам и него."
Мюшерреф,старата жена е леля на Хакан.Тя е запознала Хакан с Адил Челик.Била е секретарка на Халдун и е разбрала измамата.Обаче за да не я убият и нея,премълчала.Хакан извадил лъжливо свидетелство за нейната смърт за да я оставят Арсой на мира.Ямур не знае нищо за това,тя прочита в дневника на баща си името Мюшерреф и решава да я потърси.Ходи в болницата,намира документите за смъртта и,обажда се на лекаря подписал документа,той и казва,че има грешка.Ямур намира адреса на жената и когато отиде там вижда Хакан.Сега е решена да намери убиеца на баща си и да го убие.Джемре намери една снимка в шкафа на Шахика,направена в деня на смъртта на Адил, на която се вижда и убиеца му.Показа снимката на Ямур просто ей така,но Ямур веднага разбра кой е мъжът и го снима.Показа снимката на Мюшерреф и тя потвърди,че е виждала този мъж при Халдун,в дните около смъртта на Адил.Шахика и Халдун също се страхуват от този убиец.
След като Емре решава да остане в Турция,а не заминава за Америка Шахика е страшно ядосана на Ямур и я заплашва.Уволнява Аслъ от работа,но Халдун и предлава нова.

Съжалявам,че е малко разбъркано,но написах каквото се сетих   bouquet

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 22:45 от Rebirthing

# 616
Rebirthing ,здравей!
Много ти благодаря за разясненията,които даде. Оказа се,че съм разбрала от 19 епизод доста неща, определено повече отколкото смятах.Сега поне знам,че не се заблуждавам. Възелът се заплита все повече, а вероятно края на сезона,който наближава ще ни остави с увиснали ченета.

# 617
  • AMS
Пак съм аз.  Rolling Eyes
Нали сме от групата  - "един напред, друг по-назад" ooooh!
А аз и от подгрупата  "когато техниката и нета са вред"  ooooh!
Та сега дойде момента на
моя преговор на еп. 3
Посвещавам го на всички вас, но най-много на Маги.   bouquet

# 618
Дива, гифчетата са страхотни,както винаги.  Hug

Аз съм от групата на силно изоставащите,още не съм преговорила 3 епизод.

Лека и спокойна нощ от мен!

До утре!

# 619
  • AMS
Дъгичка, Hug аз такова за резюмето на 18-ти епизод.  Rolling Eyes
И аз като теб разбрах, че Дерин казва на Рюзгяр по телефона,че НЕ е убила Селен. Явно е правописна грешка.
А колкото до Шахика, вярвам, че може да докаже, че за всичко е виновен Халдун, а не Адил Челик. Тя непрекъснато иска и търси начини да натопи Халдун, особено сега след като са разведени.  Иска той да си понесе заслуженото по делото Адил Челик, защото той е бил основния двигател. Точно сега като прехвърлях 3-ти еп. гледах тази сцена с колието, което ѝ е подарено от Адил и как тя си спомня точно кога е било - сцената в леглото. Ами то е имало любов до голяма степен. Така е била зачената Джемре.  И пак в този трети епизод, показаха спомените ѝ, че е искала да се откаже от показанията си пред прокурора, но Халдун не позволи това и обеща на онзи мерзавец политическа кариера. Шахика никога няма да се откаже от това да отмъсти на Халдун! Да отмъсти заради любовта си към Адил Челик! Да отмъсти заради Джемре!
И ето в последния 19-ти еп. именно тя подаде сигнал и всички проверяващи нахлуха във фирмата.

Rebirthing, сърдечно ти благодаря за поста!!!   bouquet

# 620
Добро утро Hug Hug Hug

Дъгичка, благодаря за преразказа  smile3525

Rebirthing, благодаря ти много за поясненията smile3525

Дива, супер са гифчетата  newsm10 Много добре си описала епизода с тях.

В най-скоро време и аз трябва да се захвана и да направя своето повторно гледане. Истината е, че нямам и капка свободно време. Но в момента, в който свърши първия сезон, започвам.

Скрит текст:
работа, лекции, изпити, сега започвам и стаж...лудница е при мен  smile3511 Но всичко ще мине  smile3555

Пооплаках ви се, време е да ви пожелая днес да е по-добре от вчера и не забравяйте, че в петък е неработен ден  Naughty

# 621
ЗДРАВЕЙТЕ! Hug

Успешен и усмихнат ден на  всички!

Докато чакаме втори трейлър за  предстоящия 20 епизод в четвъртък ,нека видим отново първия с руски субтитри.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rpnlxx08xL4

Слагам отново и превода на Джули.

Ямур: Кой си ти?
Мъж: Все още не си преживяла най-голямата болка/страдание, малка госпожице.
Намираш се в самото начало на пътя.
Халдун: Как е влезнал във фирмата?
Мифет Ишлер с него ли е разговарял? (Не съм сигурна за името)
Хакан: Трябва веднага да се махнеш оттам.
Емре: Мисля, че не трябва повече да се занимаваш с тази работа.
Шахика: Отидох в дома на Ямур и намерих досие, пълно с информация за Адил. Възможно е това момиче да е дъщерята на Адил.
Емре: Какво?!
Мъж: Репутацията на всички ни зависи от мен.
Ямур: Този път прекалихте.
Шахика: Казах ти, че ще те наблюдавам.
Мъж: Не ми прави номера. Ако продължиш още малко, аз ще си поиграя с теб.
Хакан: Знам колко е важна за теб Ямур.
Но и тя може да бъде опасна не по-малко от сем. Арсой.

Чики Hug

# 622
Ох,милички,много съжалявам,че ви обърках с изпускането на едно НЕ в превода на резюмето на еп.18! Всъщност Дерин не е убила Селен и вие сте разбрали правилно,но аз вчера се бях разбързала и не проверих дали не съм направила някоя грешка! Съжалявам! ooooh!
Преводът на резюмето на еп.19 ще остане за утре,понеже в момента се намирам в един параклис в Балкана,където днес има празник и аз си ходя почти всяка година да помагам с каквото мога! Пожелавам на всички ви прекрасна вечер! Аз след малко потеглям на път към дома и към леглото! Изпращам ви много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug и още веднъж ви моля да ме извините,че съм ви подвела! Peace

# 623
Здравейте момичета!

И вторникът преваля, дано е бил спокоен и успешен, дано така и да завърши! Peace Grinning
Хубава вечер! Hug

Чики, Дъга, Тони, Дайче, Дива, Rebirthing, другите май са заети в повече-Мариана, Светалчо, Клари, Джули...
Поздрави за всички! Hug  

Дива, специално благодаря за гифчетата от еп. 3-ти. Hug   bouquet
Дъга преди време ми помогна с една програма за стоп кадри/смятам, че е по-добре когато включвам в постовете си моменти от сцени или герои за които споделям/ но в момента с Intikam, не ми се налага да я ползвам, в темите до тук има изобилие от материал/снимков/ за което имате моите поздравления!   bouquet
А и намерих две странички за сериала във фейса с много богати албуми-ползвам и тях.
За което благодаря на създателите им!   bouquet
Дива, ще използвам твоите с най-голямо удоволствие в коментарите си за еп. 3-ти! Peace Grinning

Май съм от групата "най-назад", но уверено пристъпвам напред.  Peace

Изгледах еп. 3-ти /даже няколко пъти/ благодаря за тази възможност на Дъга и Мименце за превода и реализацията на епизода!  Hug   bouquet
Историята ме заинтригува все повече и по-сериозно, допада ми начина по който се разкрива, харесва ми играта на екипа/от артисти/, които с всеки епизод се чувстват все по-уютно и на "ти" с образите на героите си, виждам и в решенията на режисьора нови детайли и подходи, което определено провокира и поддържа зрителският интерес.

Определено първите ми впечатления за всеки се потвърдиха, този път прибавих много плюсове за почти всички. Отговори на повечето си въпроси все още не получих, но поне се ориентирах в посоката в която да ги търся. newsm78

Не приемам отмъщението на Ямур, колкото и основателни причини за него да има, колкото и да е права в това да търси възмездие и наказания за виновните за несправедливостта в живота и на баща си и нейният.
Донякъде съм доволна въпреки това/неприемане/че тя е доволна/поне за сега/ но след всичко остава едно усещане за тъга у мен... Rolling Eyes

Предполагам заради въздействието на случилото се в него/специално в еп. 3-ти/на емоциите ми и като зрител отстрани и не само, нещо от нета ме впечатли и бих го използвала като заключение за себе си до момента с Intikam...
ако щастието на друг намалява, твоето не става повече.

Вървял човек и намерил щастие.
- Ти чие си? - попитал.
- Загубено съм - тъжно отвърнало щастието.
- Щом си загубено и не знаеш чие си, бъди мое!
Казал и го направил. Метнал щастието на рамо и продължил нататък. Но не усетил никакво въодушевление, все едно щастие няма.
- Защо така? - попитал човекът щастието.
- Защото, ако щастието на друг намалява, твоето не става повече. newsm12
Източник:Повече вече в следващи постове, като начало, нещото като ново което ми направи впечатление не само като поредната стъпка напред в сюжета, а и с посланието в по-дългосрочен план, особено пред Ямур и отмъщението й. Thinking

Хубава вечер ви пожелавам за сега,  Hug и до по-късно! yes

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 20:11 от margita9

# 624
Подсказка:
Шахика ще се изправи срещу Халдун,но на каква цена! Сега ще видите истинското лице на Емре и колко много прилича на своят баща-безскруполен и играещ двойна игра! Но и Шахика знае няколко неща в повече! Една картина без никаква стойност крие своята тайна! Лейля ще поеме своят път,който е далеч от Халдун,но колко далеч? Има ли път назад? Финалът на сезона ще е неочакван и ще ви остави без дъх...
Колкото до Шахика и Халдун-те няма да са разведени за дълго... Peace Но повече за тях ще разберете във втори сезон! Peace

# 625
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА!  Hug

Слагам набързо дългочакания втори трейлър за предстоящия 20 епизод и се връщам да ви прочета. Сега остава да чакаме резюме и снимки.

http://www.kanald.com.tr/intikam/Video/19Bolum-izle/18634

# 626
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви за всичко което сте сложили в темата днес!!!
Аз започвам със снимки от предстоящия 20-ти епизод.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 21:57 от di...va

# 627
  • AMS
İntikam 20. Bölüm 2.Fragmanı

Дъгичка,  Hug благодаря за фрагмана!!!   bouquet

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 22:19 от di...va

# 628
Прочетох ви,макар и трудно,защото бг мама пак проявява капризи тази вечер.

Тони  Hug
От твоите извинения ми стана съвестно,защото точно аз обърнах внимание на тези думи на Селен. Аз нали в четвъртък правя много неща едновременно и гледам малко на верев и наистина си помислих,че не съм разбрала добре. Иначе,добре дошла в клуба,няма само аз да се излагам... Само че имаш да ме догонваш,аз съм вече рецидивист... Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
Трябва вече да си разбрала ,че обичам да се шегувам  и  си позволявам да го правя с теб,защото знам,че си широко скроена. Казвам го за всеки случай. Hug

Марги Hug
Отново много интересно четиво си ни предложила. Колкото до изоставането,аз съм по-назад от теб. Още не съм преговорила 3 епизод и вероятно няма да мога да го направя тази седмица,но пък за никъде не бързаме.

Нещо като подсказка за 20 епизод от арабките.

Скрит текст:
Aamor има надежда за в краен случай, че Емери няма да признае истината, но Emery се превръща в съвсем друг човек

Халдун и Aamor време там са неочаквани и говор с Khaldoun живеят голяма степен се дължи на паника Aamor съобщение откриете една чудесна възможност пред

Hahika отидете на кафе روزغار на разпит

Ще има посещение на гробницата на само Челик и Aamor сложи рози

И беше Jamera отидох на кафе все روزغار

Hahika подбуждат Emery срещу Aamor и вземете ключа към къщата му Aamor тайно.

Алтернативата Hahika ключ Aamor намеса къщата и търси доказателства, за да докаже, че Дхирен

За да се обосновка Aamor Отиди на дома си, но намери Hahika н

Г-н Ага и Khaldoun предупреждават Hahika н

В този случай Случаят датира от отворите отново

Leila двустранно идват да посетят и тя знае много за миналото, но Халдун има Baskadtha на

Ахмед е близък приятел на Adel Челик, но има смъртни случаи

Има малко доказателства за Aamor случай баща и, но има и други, които стоят зад ръководство, г-н Ага стъпки ще трябва да затвори
Не се разбира кой знае какво с гугъл,но все пак става ясно как Шахика прониква безпрепятствено в дома на Ямур за да го претърси - като е откраднала ключа на къщата от Емре. Може би Ямур ще я завари на "местопрестъплението",но може и да си фантазирам. Явно Лейла ще се появи отново на хоризонта, тя знае доста неща за миналото и ще се намеси по някакъв начин в конфликта между Шахика и Халдун. На последният ще му е доста напечено явно.С две думи - отново динамична и интересна серия,което си личи и от снимките.  Дива  Hug

На мен лично ми е много интересно поведението на Емре в предстоящия епизод.
Някак си много бързо прие обяснението на баща си,преживя шока от чутото и застана на негова страна. Искаше ми се поне да се поколебае,нали уж не одобряваше подобни неща.Много разочарова Ямур,но мен също. Искаше ми се да видя повече съпротива преди да стане един истински  Арсой. От подсказката на Тони става ясно ,че тепърва ни предстои да видим на какво е способен. Много любопитно.          

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 22:50 от * Дъга

# 629
Добро утро  Hug Hug Hug

Денят започва мръчкаво (поне при мен), но се надявам да е топъл и спокоен за всички ви  smile3525

Много благодаря за фрагмана, снимките и за всичко сложено вчера   bouquet

Слагам малко снимки от къщата на Intikam

Скрит текст:

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт