Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 6

• 80 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте! Hug
Дива, Hug всъщност отговора на това къде е живяла Емили/Ямур ще разберем във втори сезон! Тогава става дума за домът,в който нашето момиче е живяло известно време и за запалването му е обвинена и вкарана в затворът за малолетни престъпници! От този пожар,който е пожелала да загаси тя има белег,който е заличила чрез пластичната хирургия! Всъщност тя го е загасила,но друг го е запалил отново! Кой е той ще разберете във втори сезон,когато много от миналото й след излизането от изправителният дом(затворът за малолетни престъпници) ще излезе лека-полека наяве! Нашето момиче е връщано няколко пъти от приемни семейства,а нейна любима тема за игра е бил огънят... Peace
Колкото до момента с паметта на лаптопа на Адил-по оригинал той е скрит в една картина,която се намира в жилището на Лейля и Халдун,където са решили да живеят заедно! Виктория/Шахика разпаря картината и намира паметта,сложена в един плик! Тя я взима,но заради думите на Дейниъл/Емре и понеже не иска да загуби децата си,тя дава паметта на сина си! Той отива в къщата на Емили/Ямур и я оставя в куфарчето си,от където тя е "открадната" уж от белокосият мъж! Това поставя семейството на Дейниъл/Емре срещу белокосият мъж! Намесването на Нолан/Хакан без знанието на Емили/Ямур ще обърка нейните планове и ще го постави в опасност!
Спирам до тук,понеже както винаги не зная какво ще ни поднесе екипът на Интикам!

# 721
 wavey Здравейте, момичета  wavey
Натоварен ден ще бъде за мен и днешния, но е по-хубав от вчерашния, защото след него е "заветния" четвъртък  smile3555 Smile thumbsup
Дайче, Hug
Всъщност според оригиналната версия нашето момиче е учило,а и доколкото разбрах в един от епизодите на оригинала е била и в едно учебно заведение с Дейниъл/Емре! Което в случая означава,че нейното образование не е само онова,което й е дадено в социалните заведения,в които е била,а е продължено в годините. Самите социални дейности с които се е занимавала и проектите в които е участвала обуславят един добре развит интелект,който може би не граничи с хакерските възможности на Нолан/Хакан,но е силно комбинативен и в нея е развита една много добра интуиция за детайлите и правилните решения в извънредни ситуации! В последните 2  епизода от сезона ще я видим леко разколебана дали да продължи по пътя на отмъщението,но има едно друго нещо,което Ейдън(герои от втори сезон) ще й каже:"След като отмъстих,аз не получих удовлетворение! Не изпитах нищо,дори и радост..."
Тони,  wavey благодаря за този отговор и за новите "подсказки"  newsm10 smile3525
mar_ana, Дива, Джули, Дъгичка, Чики  wavey чудесни сте  smile3501 smile3525

Приятен ден   Hug Hug Hug

# 722
Нова снимка на Берен!

# 723
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА! wavey

Джули,появяваш се рядко и затова много ти се радвам. Hug
Благодаря за превода на резюмето,така вече нещата изглеждат съвсем различно.
За преговора не се притеснявай, и ние сме го закъсали с времето и сме само до трети епизод.
Чакаме те да се поосвободиш и да продължим заедно напред,нямаме бърза работа.

Чики  HugРадвам се ,че вече ще имаш възможност да ни четеш и през деня.
Тя работата край няма ,поне да имаме възможност да се разнообразяваме от време на време.
Аз редовно си давам по някоя петминутка ,посветена на темата денем.

Тони  Hug Пак интересни работи си ни подсказала,ще видим колко от нещата ще са като в американската версия или ще ни изненадат с още по-неочакван сюжет. На мен разликите ми харесват,може би защото не ме объркват...  Laughing

Красивите снимки на Берен ,които си сложила сигурно са от концерта ,на който са били снощи заедно с Кенан. Кога намира време това момиче за социален живот като толкова много работи,не знам.
И винаги изглежда свежа,лъчезарна и усмихната. Браво на хубавото ни момиче!

Дайче  Hug Сутринта като те прочетох и ми се стори че четвъртъкът е още по-близо. Той почти дойде вече. Дали ще ни изненадат пак с някой горещ трейлър малко преди епизода утре??? Много ми хареса миналата седмица.

Дива   Hug

Нещо ново.

Преразказ на 20 епизод от английския фейс.

Скрит текст:
Yagmur watches the video as Emre promised that he wont tell anyone that the Arsoys made kill Adil Celik.
Haldun cant talk lot cuz he is going for a meeting..
Emre comes to Yagmur's he says he talked with his father about business only..
Cemre is curious that was his dad really innocent..Shahika says they will see..
Hakan and Yagmur are wondering what is Haldun thinking about..Halfun says Emre it could be Shahika who said to search for Adil to police..cuz she was in in love with him!Letter to Haldun:Every secret will be once known!Haldun says Emre it must be Adem who sent it years ago..but he is dead!
Shahika wanna know where is Derin..she is curious who put the flowers to Adil's tomb..and what the connection between Yagmur and Derin!
Haldun wants to find out who sent the letter!
Shahika says Emre that she didnt sent the letter..maybe Ahmet didnt die!
Yagmur flashes back to time as Hakan brought her the box..and how she decided to make her revenge..Yagmur says she saw Emre that time first..then at the party..Yagmur says Seckil that shes a fan o him..he brought Shahika Adil's last picture..
The man says he hates the Arsoys..he gives Yagmur money to bring him all the night drinks..Adem says dont get inloved to thing which are not her business!
Yagmur wanna to know about her father!The man says dont get in conflict with these people..it could be dangerous!
Shahika says Leyla its hard to forget what she did to Adil..
Ahmet whispers to Derin that he will help her!Adem says Ahmet they need to talk!Haldun says they know he knows more about Adil then everybody else..he says Adem to get done his thing!
Ahmet say he wont tell anything!
The woman says she will manage to let Yagmur meet Ahmet!
Shahika says to Seckin she feels that someone is directing Derin..and Derin is not Derin!!
Hakan doasnt think that work with Ahmet will be good..she should go with Ruzgar!
Ruzgar says them Shahika thinks Derin is with him..and that someone bought to Adil's tomb flowers..he says she should watch out on Arsoys..Yagmur got offended..
The man says Shahika he knows she sent the letters!
Leyla says she didnt sent the letter..she cant do him bad!
Cemre says she wont use more the pills she promissed..she will go to a doctor.
Ruzgar says Hakan Yagmur should know what kind of Arsoys are..he also says he told Emre the true..that he was that night at the forrest!
Emre tells Yagmur he really would like to know whats the connection between her and Derin!
Shahika tells her lawyer to keep eyes on Haldun!
Sherif calls Yagmur that Ahmet agree to meet her.
Emre says he want to get married after a bit time..Yagmur says lets wait!
The man says it wasnt Shahika..it was Ahmet who lives..but he needs to find him!
Halun says Leyla she dont have to be afraid..he will be always by her side!
Emre says Shahika he thinks Yagmur is right..why did they let that little girl Derin ...
Yagmur is confused about Emre ..shes going to meet Ahmet!
Leyla says she knows she have fingers in the letter thing!She says she want her only to leave them alone!Leyla flashes back to time when she bought Adil's house..
Leyla says the day will come when she will kick her out of her house as she did of her loved men's house!
Emre tells Ruzgar he should tell the police that he was in the forrest that night!
Ahmet says Yagmur the man who killed her father really scares Haldun..he says come with her tonight to the company!
Haldun says Emre that get married..Emre says he doasnt thinks Yagmur wants to..
The man calls Haldun that he found Ahmet!
Shahika says Emre what things she found in Yagmur's house!And she doasnt love him!
Asli says Shahika she is working for Haldun!
Shahika says Haldun that Leyla came today and told her everything..and at the end she will win!
Yagmur thanks Hakan that he put the cameras there and that he is always helping her..
Emre is angry that he founds out everyday something new about her..Yagmur is angry that he believe these stupid things!She says she is going for a dinner with Hakan!
Shahika got a letter that shes divorced..Haldun is angry that Leyla went to Shahika's!
Shahika tells Emre that she devirced..Emre is angry that Shahika went to Yagmur's house ..Selen told him that Yagmur is not what he seems like!Shahika tells Emre that she thinks Derin is Yagmur!
Yagmur calls Hakan to turn off the cameras inside..
Ahmet found all Adil's documents..it will take around 10 mins to download..Hakan says Yagmur the camera systhem will turn on soon..Yagmur says that man took the disk and killed Ahmet..!
Baris says to get out Cemre says they just came to eat..Ruzgar tell Baris dont get inloved with them ..the Arsoys are just like that!
Yagmur is angry that Ahmet died because of her and that she was sooo close but that bastard ruined everything!Hakan says she should immadiently go away..he saw her anyway!
Haldun tells Leyla to get in her room!The man says that he was alone..and clean after him his office!
Baris tells his abi it would be better to avoid Yagmur to dont get infront of Emre and the Arsoys!
Shahika tells Yagmur whatever he is hiding she will find it out one day!
Yagmur tells Emre they will marry or broke up!
Haldun tells Leyla to forget everything what she saw and heared this night!
Emre tells Shahika they decided to marry in the soonest time!
Yagmur tells Ruzgr shes not alright..Ruzgar:dont marry that man..Yagmur:I am very tired..
The man calls Yagmur:Its time to count down!

Хубава вечер на  всички! Hug

# 724
  • AMS

Днес мога да кажа, че съм сравнително добре!!! Чета и даже разбирам! Отмъщението започва да ми се изяснява. С такова резюме за 21 еп., няма как!!! Вече разбирам напълно подсказките на Тони!!! Скоро ще изгледам и втори сезон на Rvenege, не за друго, а защото мен ме вълнува сравнението между двата варианта.
За сега и аз не харесвам толкова американската актриса в ролята на Емили/Ямур. Играта ѝ, особено с очи, не е толкова изразителна. Берен е много по-добра. Малката принцеса, детето Дерин е ненадминато!!! Двойката Джемре и Баръш, Рюзгар, Хакан, Шахика, Аслъ, са по-добри. Харесва ми и това, че Селен е женска роля, а не мъжка, като при американците. И ... Ама за това друг път ще продължа!!!
Впрочем от американците ми харесва много като визия и игра, този, които играе бащата - Адил Челик.

Скрит текст:

Дейвид Кларк/ Адил Челик

Ето един линк със сравнителни снимки.
http://www.trendus.com/fotogaleri/55/vesaire/kategoriler/1/sayfa … e-vs-intikam.html

# 725
Актуално интервю на Дилшат Челеби /Аслъ/ пред вестник  Хюриет.

Тя говори за „Отмъщението”,за работата си с останалите актьори,за своята роля,за живота.

Дилшат Челеби стана истинска звезда благодарение на ролята на Аслъ в нашумелия сериал „Отмъщението”. Актрисата казва,че за нея ролята е била истинско предизвикателство и се радва на успеха си.

Питат я дали си прилича със своята героиня Аслъ и дали тя би могла да търси в живота си отмъщение?
Дилшат казва,че Аслъ има силно развито чувство за отговорност,умна е и по свой начин се бори да постигне целите,които си е поставила. Понякога  по пътя към целта не се интересува какво мислят хората.Всъщност Аслъ използва понякога интриги ,за да постигне целите си и в тази посока ни очакват изненади в най-скоро време.

Сериалът „Отмъщението” постигна изключителен успех,питат Дилшат дали е щастлива,че е част от екипа,осъществил този успех?
Тя отговаря,че е  истински късмет за нея да е част от този екип.
Казва също ,че обожава Берен Саат и за нея е истинско удоволствие да работи заедно с нея. Тя е голям професионалист и с нея се работи лесно и прекрасно. Казва ,че я обича и й се възхищава.
Казва също ,че много обича и Енгин Хепилери  и като човек и като актьор. Той е много забавен и около него често се получават комични ситуации и е много трудно да останеш сериозен в негово присъствие. Казва,че Енгин е много талантлив актьор и ние тепърва ще се уверим в това.

Скрит текст:
В момента ми е много забавно. Наистина е голяма веселийка да се опитваш да си преведеш с гугъл нещо от арабски. Получават се някакви отделни думички,които въобще не образуват изречения с някакъв смисъл и по които аз си съставям някакъв текст,който в голяма степен е плод на въображението ми. Не знам доколко е вярно написаното,но със сигурност е забавно.
Казвам ви това,за да не приемате сериозно тези „преводи”.
Цитат
Днес мога да кажа, че съм сравнително добре!!! Чета и даже разбирам! Отмъщението започва да ми се изяснява. С такова резюме за 21 еп., няма как!!! Вече разбирам напълно подсказките на Тони!!! Скоро ще изгледам и втори сезон на Rvenege, не за друго, а защото мен ме вълнува сравнението между двата варианта.
За сега и аз не харесвам толкова американската актриса в ролята на Емили/Ямур. Играта ѝ, особено с очи, не е толкова изразителна. Берен е много по-добра. Малката принцеса, детето Дерин е ненадминато!!! Двойката Джемре и Баръш, Рюзгар, Хакан, Шахика, Аслъ, са по-добри. Харесва ми и това, че Селен е женска роля, а не мъжка, като при американците. И ... Ама за това друг път ще продължа!!!
Впрочем от американците ми харесва много като визия и игра, този, които играе бащата - Адил Челик.

Дива  newsm10

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 20:13 от * Дъга

# 726
Дъгичка, Hug
Дива, Hug
Скрит текст:
и на мен в американската версия Дейвид Кларк ми е любимец! Актьорът съм го гледала в един много забавен американски филм-"Men in Trees"! Препоръчвам го за разтоварване и за любуване на мъжки д*пета,че там ги има в изобилие и размери по всички параграфи!  Joy Joy Joy Joy
Ето ви превода на преразказа на еп.20!
Ямур гледа как Емре обещава,че няма да каже на никого за това,че Арсой са участници в убийството на Адил Челик!
Халдун не може да говори дълго,понеже има среща...
Емре отива в дома на Ямур,като й казва,че с баща си са говорили само за бизнес...
Джемре е любопитна дали баща й е бил невинен... Шахика казва,че ще видят...
хакан и Ямур са учудени какво си мисли Халдун... Халдун казва на Емре,че не е възможно Шахика да е казала на полицията да търси информация за Адил,защото тя е била влюбена в него! Халдун казва,че вероятно е бил Адем,който го е изпратил преди години,но той е мъртъв!
Шахика иска да знае къде е Дерин...тя е любопитна кой е оставил цветята на гроба на Адил...и дали има връзка между Дерин и Ямур!
Халдун иска да разбере кой е изпратил писмото!
Шахика казва на Емре,че не тя е изпратила писмото...може би Ахмет(преди малко пишеше Адем,сега пък Ахмет,интересно кое е вярното име) не е умрял!
Ямур си спомня за времето,когато Хакан й е дал кутията..и как тя е решила да започне своето отмъщение...Ямур казва,че е видяла тогава Емре за пръв път..а след това на партито...Ямур е казала на Сечкин,че му е фенка... а той е дал на Шахика последната снимка на Адил!
Мъжът казва,че мрази Арсой...той дава на Ямур пари,за да му осигури пиене за цялата вечер...Адем казва да не се замесва в неща,които не са нейна работа...
Ямур иска да знае всичко за баща си! Мъжът й казва да не бъде в конфликт с тези хора..те могат да бъдат опасни!
Шахика казва на Лейля,че трудно се забравя какво е направила на Адил...
Ахмет прошепва на Дерин,че ще й помогне! Адем казва на Ахмет,че трябва да поговорят! Халдун казва,че те знаят за това,че той знае за Адил много повече от всеки друг... той казва на Адем да си свърши работата!
Ахмет казва,че няма да каже нищо!
Жената казва,че ще направи всичко възможно да пусне Ямур да се срещне с Ахмет!
Шахика казва,че има чувството,че някой друг е направлявал Дерин...и че Дерин не е Дерин! Хакан не смята,че тази работа с Ахмет е добра...тя трябва да отиде при Рюзгар!
Рюзгар им казва,че Шахика мисли,че Дерин е с него...и че някой е оставил цветя на гроба на Адил...той казва,че тя вероятно наблюдава Арсой...
Мъжът казва на Шахика,че знае,че тя изпраща писмата!
Лейля казва,че не е изпатила писмата...тя не може да му направи зло!
Джемре казва,че няма да използва повече лекарства,обещава...тя решава да отиде на доктор!
Рюзгар казва на Хакан,че Ямур трябва да знае какви хора са Арсой...той също казва,че е казал на Емре истината...че той е бил онази нощ в гората!
Емре казва на Ямур,че наистина иска да знае каква е връзката между Дерин и Ямур!
Шахика казва на адвоката си да държи под око Халдун!
Шариф се обажда на Ямур,че Ахмет е съгласен да се види с нея!
Емре казва,че иска скоро да се оженят! Тя му казва да почакат!
Мъжът казва,че не е била Шахика...бил е Ахмет,който е жив...но трябва да го намерят!
Халдун казва на Лейля да не се тревожи,понеже той винаги ще е на нейна страна!
Емре казва на Шахика,че мисли,че Ямур е права...защо са оставили малката Дерин сама..Ямур отива да се срещне с Ахмет!
Лейля казва,че знае,че тя има пръст в нещата с писмото! Тя казва,че иска само да ги оставят на мира(сами)! Лейля си спомня за времето,когато е купила къщата на Адил!
Лейля казва,че ще дойде ден да я изрита от къщата,така както тя е направила с къщата на любимият й мъж!
Емре казва на Рюзгар,че ще каже на полицията ,че той е бил в гората онази нощ!
Ахмет казва на Ямур,че мъжът,който е убил баща й плаши Халдун...той й казва да отидат в компанията вечерта!
Халдун казва на Емре,че трябва да се оженят с Ямур...Емре казва,че не мисли,че Ямур ще иска...
Мъжът се обажда на Халдун,че е намерил Ахмет!
Шахика казва на Емре за нещата,които е намерила в дома на Ямур! И че тя не го обича! Аслъ казва на Шахика,че вече работи за Халдун!
Шахика казва на Халдун,че днес Лейля е дошла при нея и й е казала всичко...и че накрая тя ще спечели!
Ямур благодари на Хакан,че е поставил камерата там и че винаги й помага...
Емре е ядосан,че всеки ден намира нещо ново за нея...Ямур е ядосана,че той вярва на тези глупости! Тя казва,че отива на вечеря с Хакан!
Шахика получава писмо,че вече е разведена... Халдун е ядосан,че Лейля е ходила при Шахика! Шахика казва на Емре,че вече е разведена...Емре е ядосан,че Шахика е ходила в къщата на Ямур...Селен им е казала,че Ямур не е тази,за която се представя! Шахика казва,че мисли,че всщност Дерин е Ямур!
Ямур звъни на Хакан да изключи камерата вътре...
Ахмет намира всички документи на Адил...ще отнеме около 10 минути да се свалят...Хакан казва,че системите на камерите ще се включат скоро....Ямур казва,че онзи мъж е взел диска и е убил Ахмет!
Баръш й казва да се маха,а Джемре казва,че е дошла само да хапне! Рюзгар казва на Баръш да не се влюбва в нея...всички Арсой са еднакви!
Ямур е ядосана,че Ахмет умира заради нея и че е била много близо,но този звяр е разрушил всичко! Хакан й казва,че трябва да излезе...
Халдун казва на Лейля да си отиде в стаята! Мъжът казва,че е бил сам...и че е почистил след това офисът!
Шахика казва на Ямур,че каквото и да крие,тя ще го намери някой ден!
Ямур казва на Емре,че или ще се оженят,или ще се разделят!
Халдун казва на Лейля да забрави всичко,което е видяла и чула тази нощ!
Емре казва на Шахика,че са решили да се оженят в най-скоро време!
Ямур казва на Рюзгар,че тя не е добре...Рюзгар:Не се омъжвай за този мъж... Ямур:Аз съм много уморена!
Мъжът се обажда на Ямур:Времето ти дойде/Времето ти изтича!

# 727
Още нещо преведно от арабките по същата система- тука има ,тука нема.

Интервю с дата 25.05. ,този път с  Арзу Гамче Килинч /не съм сигурна че така се пише фамилията/.

Приближава края на първи сезон на „Отмъщението”,какво предвиждате за предстоящата ваканция?

Арзу: Ваканцията е прекрасно нещо и аз  разбира се я очаквам с нетърпение ,за да я прекарам заедно със семейството си.

Как планирате да почивате?

Арзу: Все още нищо не съм планирала,първо ще прекарам известно време у дома и после ще реша….

Вие не харесвате много журналистите /в смисъл не обичате да сте в центъра на вниманието им?/

Арзу: Да, така е,аз не обичам да бъда център на внимание. В момента искам да прекарам малко време на спокойствие в дома си и бих искала да съм далече от всякакъв шум около себе си.

Нека да си поговорим за „Отмъщението”.

Арзу: Колкото повече напредват епизодите, толкова по-сложна става  работата ми. Ролята на Шахика е голямо предизвикателство за мен, да покажа нейния сложен характер за мен е интересно. В началото ми беше по-трудно,но постепенно се отпуснах. Предстои голяма изненада ,свързана с образа на моята героиня,на която зрителите ще станат свидетели съвсем скоро.

Героинята Ви Шахика  е доста амбициозна?

Арзу: Така е ,но това е много добре за мен,защото такава роля е доста благодатна. Шахика иска винаги да е първа,да печели,може да бъде безскрупулна,за да постигне целите си.

Искала ли сте някога в живота си да бъдете като Шахика?

Арзу: Не, да бъдеш такава е доста изтощително. Целият живот на Шахика е изграден от лъжи и тайни и те са причина за всичките й проблеми. Това е много трудно, аз не обичам тайните,защото те причиняват много неприятности.

Има ли някаква вероятност в  следващия сезон Шахика да се промени?

Арзу: Преди всичко Шахика обича сина си, също така и дъщеря си , но емоционалната й връзка с нея не е толкова силна. Сега тя е концентрирана върху обичта към Емре,от него се интересува най-много.

Ямур ще продължи ли да бъде с Емре?

Арзу се усмихва и казва: Не знам,не съм сигурна…

Все пак кажете ни какво ще се случи с Шахика през новия сезон?

Арзу: Това ще бъде изненада,която ще видите във втори сезон на сериала.

Вие винаги сте много елегантна в сериала,така ли изглеждате и в живота?

Арзу: В живота предпочитам да нося малко грим и рядко съм чак толкова елегантно облечена,колкото е Шахика. В ежедневието  аз предпочитам да се обличам спортно. Обикновено елегантните рокли и дрехи не са много удобни за носене, но с тези ,които нося в сериала не е така.

Каква е тайната на успеха на „Отмъщението”?

Арзу: Добър сценарий,добър екип,добър телевизионен продуцентски екип и всичко останало. Радвам се,че получих шанс да съм част от този отбор,че мога да се представя пред публиката и вярвам,че за този проект ще се говори с години.

Какво място заема в живота Ви театъра?

Арзу: Театърът е едно страхотно място,той е страхотно училище за всеки актьор,но в момента съм напълно погълната от работата си по сериала и нямам време за него както преди години.

Вие сте омъжена за Мохамед Aoznor ? /За името не гарантирам,така го превежда гугъл от арабски и вероятно не е правилно./

Арзу: Да, ние сме заедно вече 20 години и все още много се обичаме и имаме прекрасни отношения. 20 години минаха толкова бързо…

Имате ли време да прекарвате време заедно,съпругът ви също в момента е ангажиран в актуалния сериал „Времето лети”?

Арзу: За щастие живеем съвсем близо до местата ,където се снимат двата сериала и това ни помага да прекарваме повече време заедно,справяме се.

Отправяте ли си критики един към друг по отношение на работата?

Арзу: Да когато смятаме за нужно го правим,понякога аз,понякога той.

Вие сте заедно от 20 години,но все още нямате деца…Мислили ли сте по този въпрос?

Арзу: Всъщност до сега не сме го искали, а и ние все още в някаква степен сме деца. Нищо ,че аз съм родена през 1969 год., а съпругът ми през 1965 год. Това обаче не е някакъв проблем  за нас.

Това ,което ми направи впечатление е ,че за първи път официално се говори за втория сезон на сериала. Не,че съм изпитвала някакви съмнения относно това след успеха,на който се радва първия сезон,но си е  друго да го прочетем официално.

Тони  Hug Благодаря за светкавичния превод, отивам да си го чета с удоволствие.

# 728
Това май е ново. Новата реклама ,за която наскоро се говореше ,че Берен е сключила договор.

# 729

ДОБРО УТРО,МОМИЧЕТА! wavey

Пожелавам ви слънчев, позитивен и вълнуващ ден !

И бързо да минава ,защото е четвъртък...

Скрит текст:
ДОБРО УТРО!

Щом се събудя,
веднага
правя си утринен тест.
Имам ли ново
желание,
значи съм жива и днес.

Срещна ли верен
приятел,
детска усмивка и смях,
дам ли любов
и утеха,
вечер отчитам „Живях“.

# 730
Добро утро, момичета  Hug

Пускам НОВАТА ТЕМА, защото днес цял ден съм на работа и няма как да я пусна по-късно.

Надявам се да ме извините, че дизайна е същия. Успях само да добавя част от творчеството на една от вас  Hug

Лек ден и до довечера!

Дъга,  Hug

# 731
Здравейте, мили момичета! wavey

За всички Вас, благодаря за всичко, което правите за темата ни!

Малко новини от днешната преса

отново се говори за сватбата през юли

и какъв подарък ще получи за сватбата Берен от Кенан

Хубав ден Ви пожелавам!

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 14:08 от mar_ana

# 732
Нова снимка на Берен!

Още една снимка от същата вечер, Берен и Кенан на концерт

интересен отговор на Кенан на въпроса за брак!

# 733
Мен също вече ме е завладяло това чувство на отмъщение. Искам и аз да си отмъстя. Не, не на вас, или на някой друг, а на самата мен!!!

Специално за Дива, а и за други Беренки, които също ги е завладяло това чувство

Как да отмъщаваме според зодията си, пък дори и на себе си

Всяка зодия крои свой пъклен план за отмъщение

Скрит текст:
И го разбирайте като малка шегичка

http://www.monitor.bg/article?id=76888

# 734
  • AMS
Момичета, Благодаря ви за всичко, което направихте в тази тема!!!
Тази вечер ни очаква една серия, която много ще ни натъжи, защото ще ни напусне един любимец на всички!!!

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 19:44 от di...va

Общи условия

Активация на акаунт