Мебели Виденов 2

• 175 650
  • 797
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък да ви се оплача, че диван Лас Вегас, който си бях харесала няма да пасне на стаята с цели 5 см и сега почва един размисъл Simple Smile преди това бях харесала Принцес и май ще си останем с този вариант  Rolling Eyes Гледах и по други магазини, но нищо не ми харесва.
Здравейте
Лас Вегас го има и в малък вариант

# 691
На нас проблем ни е късата част на Вегаса, защото стената е 2.10. А малкият вариант много малък ми идва. Ще погледна този другия Simple Smile

# 692
  • Пловдив
Някакви отзиви за КАНАПЕ Принцес- от човек, който наистина си го е купил? Много ми отива на обзавеждането и цветовете на хола ,както е на рекламата, но ще трябва и да спим зимъска на него с мъжа ми.

http://videnov.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0 … %86%D0%B5%D1%81-1

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 11:33 от victorychild

# 693
Victorychild, аз го поръчах преди 20-ина дни заедно с фотьойл и табуретка и се надявам съвсем скоро да го получа, ще дам отзиви. Малко ме притеснява, че дори не съм го виждала на живо, но и на мен ми отива на обзавеждането и на хола като цяло и рискувах, пък да видим Wink

# 694
  • Варна
Аз пък поръчах преди 10 дни легло за детската стая с надежда да доиде поне ден по рано
днес е 10-я ден но дори не са ми звъннали че ще го донесат  Sad
иначе диван Лас вегас -малкия и аз съм се го заплюла ,но ако се изложат сега с това легло....!
Направо ви завиждам като пишете че са ви доставили поръчките преди крайния срок !

# 695
Здравейте, и аз да се изкажа.. може би трябваше да ви намеря няколко дни по-рано, но вече поръчах-факт. Харесах си спалня Надежда с включен матрак. http://videnov.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D … D1%80%D0%B0%D0%BA И за капак на всичко реших,че не ми се плаща веднага и я поръчах на изплащане. С фирмата за кредита се разбрахме на мига, но откакто регистрирах поръчката в сайта/онлайн поръчка.. въобще всичко е виртуално/, статуса на заявката не се променя - стои необработена. Вече 6 дни. Не трябва ли от Виденов да се свържат с мен, все пак да покажат,че са наясно с направената поръчка най-малкото? Поне така съм свикнала с всички покупки, които съм правила през интернет.
Моля, да споделите при вас как е било, ако някоя от вас е поръчвала от сайта им, а и ако е било на лизинг, също ще ми е от полза. Въобще ще съм благодарна на всякакви отзиви, съвети и т.н. относно процедурата им оттук нататък. Чудя се дали пък аз да не ги потърся вече? newsm78

# 696
  • София, България
Поръчката би трябвало максимум на следващия (евентуално по-следващия) ден да бъде обработена, да са ти се обадили, да си потвърдила и тя сменя статуса си на "Потвърдена". 6 дни е доста време, обади се утре да ги попиташ. Може да нямат наличност или възможност за изпълнение, защото след потвърждаване те вече имат срок, в който трябва да ти я доставят.

# 697
Благодаря ти за бързия отговор. Точно така ще направя, утре ще ги търся и по мейла, и по телефона, дано да се свържа с някой от тях. Още съм в самото начало, но след всичко, което прочетох по темата, ми става притеснено.. дано при всички ни нещата се наредят по най-добрия начин.

# 698
Здравейте! Някой да е ползвал това?
http://videnov.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0 … D%D1%82%D0%BE-2-s
Впечатления?

# 699
Здравейте, попаднах на темата , търсейки мнения относно коректността на фирмата Виденов. Четейки назад не попаднах на некоректно отношение относно срок на изпълнение и доставка и се зарадвах(за качество не мога да коментирам все още). При нас обаче случаят не е такъв. Поръчахме си мебели на 06.08.2014г. със срок на доставка 30 дни.  Увериха ни , че сроковете се спазват точно, даже последният път дошли няколко дена по- рано. Толкова се надявахме, че това което сме поръчали да пристигне преди първият учебен ден (гардероб и една секция за детето в бял гланц)... 
Скрит текст:
След този срок потърсихме  продавачката в магазинът им (НЕ ТЕ НАС както ни беше казала тя)- ами  изобщо нямали взаимен контакт с тях - знае , че ще има камион с доставки към нея , но не знае какво им карат?! После след дни осъществила някаква връзка - нямали плоскостите, от които да ни направят мебелите  - чакали доставка.
Питах на онлайн контакт - отговорът запитване  чрез мейл със телефон, и име или номер на поръчка. Същият ден ми поискаха и номера на заявката (след като подробно им бях описала населено място, дата на заявка, титуляр и телефон и какво точно сме си поръчали) явно нещо системата с поръчките им куца, защото съм сигурна , че него ден от това малко населено място където сме едва ли имат друга заявка... Все пак ми отговориха бързо на конкретното запитване "кога " : 
 "Екипът на Мебели Виденов Ви благодари, че избрахте нашите продукти.
 Към момента Вашата поръчка е в производство. Поради големия обем заявки, същата ще бъде изпълнена с малко закъснение. Ще се постараем да Ви я доставим в максимално кратък срок. Когато е налична, наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на доставката.

Благодарим Ви за проявеното разбиране!"

Чудесно, проявяваме разбиране, ама след като е обявен някакъв срок не е ли редно да се свържете с клиента и да го уведомите за закъснение, технически проблем (никой не е застрахован от това). Даже точно това ни го подчерта преди да поръчаме - обратната връзка с клиентите в случай на някакъв проблем Но поне един мейл до продавачката си и тя съответно до клиентите, за съответно закъснение и колко ще закъснее. Единият продукт  даже беше в промоция.
Сега тръпна в ужас и за качеството.
Твърде критична ли съм към тях? Това нормална практика, ли е?

# 700
Олее като Ви чета и настръхвам! Преди 15 дни си поръчахме диван Лас Вегас и го очаквам с нетърпение, дано да няма забавяне. Всъщност от магазина ме увериха, че даже и по-рано пристигал.... Rolling Eyes

# 701
  • Варна
Моето легло пристигна днес ,още не е сглобено за да ви кажа дали всичко е наред
Вчера трябваше да доиде ,но бяха много любезни като ме предупредиха че кола за нашия квартал ще има днес и така !
Сега ще поумувам за дивана Лас вегас ,мноооого ми е удобен , периодично прескачам до магазина да му се радвам ,но сме в дилема сив или кафяв ?
кажете ми на сив диван ,какъв цвят мебел да поръчам , неискам бяло !

# 702
  • Балчи-Варна
http://videnov.bg/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0% … D1%8F%D0%BB%D0%B0

Момичета,какво ще кажете за тази маса със същите столове-6 броя?Има ли някой от вас да ги е купил и да е доволен?

# 703
  • София
Лелее какво става с тия Виденов, масово хората във фейсбук се оплакват. На никой не му доставят нещата в срок и е много тупо. Ние не сме имали такъв проблем преди година, когато пазарувхме от тях. Гледам сега имат нови гардероби и много ми се иска да се възползвам, но честно казано, не знам дали ще имам тези нерви да ме бавят 40+ дни  Shocked

# 704
  • София
http://videnov.bg/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0% … D1%8F%D0%BB%D0%B0

Момичета,какво ще кажете за тази маса със същите столове-6 броя?Има ли някой от вас да ги е купил и да е доволен?
http://videnov.bg/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0% … D0%BE%D0%BB%D0%B0
Имаме тези, столовете са хубави, масата е кофти, не знам дали съм полезна.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт