Мебели Виденов 2

• 175 639
  • 797
  •   1
Отговори
# 705
  • София, България
Трета поръчка - само матрак. Днес е 15тия ден след направянето на поръчката и 14-ти след потвърждението и се обадиха, че е пристигнал... но все пак е матрак, предполага се, че е бил готов и имат постоянно налични готови...  Wink

За сега все са били в срок, че и по-рано ми дойде предишната поръчка.  Simple Smile

# 706
  • Русе, България
аз поръчах гардероб катерина, скрин катерина - 2бр. и 2 бр. нощни шкафчета катерина на 2 юли - днес сме 25 септември и от поръчката ни вест, ни кост....

# 707
Аз съм поръчвала спален к-т Жаклин, който си дойде в срок. Предстои да поръчвам и диван с 60 дни срок за доставка, надявам се и той да дойде навреме.
Аз бих се обадила по телефона, ако имам някакви притеснения относно доставка и т.н.

# 708
  • Варна
Аз както писах по-горе поръчах легло Ралица да детската +матрак ,забавиха се само 1 ден като се оправдаха с това че сме по краен квартал на Варна !
Сглобихме го , много ми харесва , всичко си беше наред ,матрака обаче не мога да го преценя
 в магазина детето си избра пружинения вариант , на дунапренения каза че има чувството че лежи на камъни Mr. Green
та този с пружините на места ми се струва един на бобунки newsm78 , ММ каза че щял да олегне  Mr. Green
Вивиан , кой диван е с 60 дни срок на доставка , много ми се вижда !!

# 709
Този , който аз съм харесала за сега също е със 60 дни доставка
http://videnov.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0 … D0%BE%D0%B6%D0%B0
Но първо ще обиколя да го видя как е на живо.

Също и този спален комплект http://videnov.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D … D0%BE%D1%80%D0%B0

# 710
Точно за Принцес става въпрос. Аз 2 месеца избирах диван, ще чакам и още 2 за доставка  Laughing

# 711
  • Варна
Здравеите момичета , чела съм по назад че има и такива като мен закупили матрак от Виденов
искам вашето мнение
купих модела Лео класик пружинен , леко ме притеснява , на едно място има такава твърда бобуна
незнам пружина ли е отдолу какво е , днес като седнах точно на това място чак се стреснах Mr. Green
дали са си такива или е с дефект или сме го обърнали обратно , ако изобщо има значение кое е ляво или дясно на матрак-еднолицев ??!!
да се направя ли на разсеяна ,да им се обадя , дали някой ще ми обърне внимение ?

# 712
  • оттам, откъдето започва България
Аз не бих си купила матрак от Виденов. Мебели имам от там, но за матрака заложих на Нани.

# 713
  • Варна
Да ама при ме вече е факт за жалост , няма как да го изхвърля на една седмица Sad
Мъжът ми като поръчвал легло за детската и го поръчал направо с матрака !

# 714
Извинявай, просто изразих мнение, защото и ние купихме спалня от Виденов, но преди това бях чела доста и бях решила, че ще си избираме отделно матрака. При свършен факт, т. е. закупен матрак, може би е добре да видиш каква е гаранцията и какво покрива, евентуално да попиташ магазина, откъдето сте го закупили. Не е лесно да спиш на лош матрак.

# 715
  • Варна
Не е проблем , няма за какво да се извиняваш  Simple Smile
Незнам дали са такива техните или в моя има нещо дефектно , то поне аз да спях на него , а то
детето ми ,затова не мога да преглътна !
Ние семеино ходихме до мострената зала и докато аз се заглеждам по диваните им , мъжкото съсловие
баща и син набързо взели решение и направили поръчката , помня че седнах на матрака в магазина
видя ми се по- мекичък от дунапренения вариант и това е !
Но сега като ми е в къщи се замислям  Sad

# 716
  • София
Чета тука , чета във фейсбук и се плаша от това което прочитам .
Много хора се оплакват от неспазените срокове  Confused , а съм харесала някои неща.
Тука в моя град има магазин на Виденов , ако го имат налично в магазина това което съм харесала  , не мога ли да го закупя директно или пак трябва да чакам с техните безумни срокове ?

# 717
Пробвай, може и да ти дадат. Ние като обзавеждахме апартамента за една част от мебелите чакахме, но като ми хареса едно портманто, след много молене и обяснения, че ни е спешно, ни разрешиха да вземем мострата от магазина. Може би го правят и с цел да се заплаща после сглобяване на мебелите, а така ние поне от това спестихме, пък и наистина си ми беше спешно.

# 718
  • Варна
Чета тука , чета във фейсбук и се плаша от това което прочитам .
Много хора се оплакват от неспазените срокове  Confused , а съм харесала някои неща.
Тука в моя град има магазин на Виденов , ако го имат налично в магазина това което съм харесала  , не мога ли да го закупя директно или пак трябва да чакам с техните безумни срокове ?

Можеш даже правят отстъпки за мострите. Просто трябва да си настоятелна. Големите им шоуруми имат наличности по 2-3 бройки от някой неща. Специално трапезарна маса си купих така с 8 стола. Обрах де що има мостра в магазина  Laughing. Исках 12 стола ама се събраха само 8 и с тях си останах  Sick.

# 719
Здравейте,
мога ли да помоля за мнение за кухня Велизара? Пише, че е произведена в Европа по специална поръчка на Виденов. Някой виждал ли е тази кухня?
http://videnov.bg/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B8/%D0%BA%D1%83%D1 … D0%B0%D1%80%D0%B0

И изобщо дали някой от тук пишещите е ползвал кухня от Виденов?

Общи условия

Активация на акаунт