Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на повдигащия механизъм за легло?
Какви са мненията на хората за диваните Виденов, като например диваните Александрия и Неви?
Какво е мнението на хората за спалния комплект "Мейси" на Виденов?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на повдигащия механизъм за легло?
-
Какви са мненията на хората за диваните Виденов, като например диваните Александрия и Неви?
-
Какво е мнението на хората за спалния комплект "Мейси" на Виденов?
-
Как да избера диван с ляв или десен ъгъл?
-
Как да почиствам маса с плот от венге в кухнята?
Ще пъхна малко лепилце с една клечица от долу под кожата и ще го подлепя, да не го закачат с нещо друго и да го досцепят...
Алекс.. - има малко кожа по облегалката,но пък по подлакътниците е с тапицерия,а Невито е обратно - тапицерия по облегалката и кожа по подлакътниците. Има ли нещо,което пропускам?!
казаха ми и , че на следващият ден диванът ми ще е пристигнал , излъгаха разбира се. Днес отново отидох и ми заявиха , че до края на деня ще ми е в хола , отново излъгаха. Ядосвам се , защото ми просрочиха с 9 дни и продължават да лъжат а днес , а утре... Понеже Ямбол е толкова далеч от Бургас... На гръб да го носеха , щеше да е пристигнал.