Мебели Виденов 2

• 175 625
  • 797
  •   1
Отговори
# 720
Някой бил казал на баща ми, че кухните им не са качествени ... нямам идея до колко е вярна информацията.
Поръчах диван Принцес на 30.09 и ще чакаме дългия срок за доставка. Взехме и маса Дони, която трябва да дойде до края на седмицата Simple Smile

# 721
Влизам да се оплача  Sad
Моите мебели (поръчани на 6 август) вече два месеца ги няма (уж за тази седмица се ангажираха със срок, ама  Crossing Arms)

П.П. срок на доставка и на сайта все още си стои 30 дни

# 722
Ние си купихме холов ъгъл Галанс месец април.Тази седмица забелязах ,че единият ъгъл е провиснал и задната част на раклата е счупена.Самият щперплат е толкова тънак че за няма и 6 месеца вече единия диван е счупен.Питахме в магазина за гаранцията,продавачката ни каза да се обърнем към склада,там приемали рекламации.Отидохме със снимки,казаха да снимаме счупеното с касовата бележка и уж записаха за проблема.Трябвало да им пратя на е-майла снимките.После щели да се обадят да го вземат и занесат в завода в Ямбол.Та въпроса ми е на някой да му се е случвало да чака да му го вземт,отремонтират и върнат.Колко време ще трае това нещо дали ще е 30 дни и спазват ли срока?

# 723
Здравейте,някой да си е поръчвал спален комплект Офелия?Моля за мнение! http://videnov.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D … D1%80%D0%B0%D0%BA

# 724
  • оттам, откъдето започва България
Ние преди две години си го купихме на абсолютно същата цена. Сглобяваха ни го работници от Виденов и малко си оставиха ръцете на шперплата на гардероба, но ние си го дооправихме. Иначе нямам забележки, освен това, че всичките им мебели са с много остри ръбове. Предложиха ни и матрак, но ние предпочетохме да си купим хубав и в крайна сметка матрака ни е по-скъп от цялото обзавеждане. Допълнително си закупихме повдигащ механизъм за матрака, който беше 50 лв. и него ни го монтираха работниците. Доволна съм засега, но ако си го поръчваш непременно гледай при доставката да имаш и шперплат за раклата под леглото. Случва им се да го забравят. Успех в покупката.  Simple Smile

# 725
  • Раковски
Здравейте,някой да си е поръчвал спален комплект Офелия?Моля за мнение! http://videnov.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D … D1%80%D0%B0%D0%BA

Това легло не е нещо особено като конструкция, ако го купувате е по-добре да има фазер на дъното за да може да се "изпъне " конструкцията, използватено на повдигащ механизъм е голям плюс за използването на пространството под матрака. Не харесвам начина по който матрака стъпва на подпорите си. Другите неща както и леглото са направени евтино и за цената си може да са добре, гардероба трябва да е 60 см дълбок, че инак може да има проблем със зимните дрехи.

# 726
Острите ръбове са ми известни,както и качеството Simple Smile имаме детско обзавеждане от Виденов Laughing

Гардероба ще го използвам основно за бельо,не ме притеснява ,че е по малък Simple Smile това ще ни е втора спалня в апартамента,но от Виденов първа. Детската е с матрак дискаунт,мисля,същия да поръчам,хареса ми твърдостта и не  е мръднал за година и половина.Искаше ми се да видя реална снимка на спалнята Simple Smile

# 727
Влизам да се похваля! 62 дена след като направихме поръчка за гардероб, като този , но бял и Секция се обадиха , че днес че пристигнат (както писах и преди, срок на доставка 30 дни  Mr. Green) ! Сега стискам палци да не съм разочарована от покупката и всичко да си е окомплектовано, без дефекти  Joy
E не стана точно както си мислех ... днес са пристигнали в магазина и ще ми ги докарат утре.

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 22:35 от Тedy

# 728
Поръчах диван Принцес като срока на доставка е 26.10 онзи ден ми звъннаха,че е в магазина и утре си го взимам ще ви пиша дали всичко е наред.Принципно съм го виждала на живо и страшно ми хареса Simple Smile

# 729
  • София
Поръчах диван Принцес като срока на доставка е 26.10 онзи ден ми звъннаха,че е в магазина и утре си го взимам ще ви пиша дали всичко е наред.Принципно съм го виждала на живо и страшно ми хареса Simple Smile
Ще чакам за отзив , тъй като съм на крачка да го поръчам , без да съм го видяла на живо.  Wink

# 730
Тedy Секцията много ми хареса , пиши като я сглобите , мисля да поръчам и аз такава  Peace
 koricimu Поръчали сме същия диван ММ го  е видял в магазина и каза , че е удобен , а той е претенциозен  Mr. Green

# 731
Тedy Секцията много ми хареса , пиши като я сглобите , мисля да поръчам и аз такава  Peace

Обещавам, да я покажа и да си напиша мнението  Simple Smile

# 732
И ние чакаме диван Принцес, а също и мисля да поръчам секция Таня и холна маса Линда... някакви отзиви за тях?

# 733
  • 1st floor
На Линда и аз съм метнала око. Laughing По описание и картинка изглежда много добре, но на живо все не остава време да ходя да я видя. По другите магазини нищо не ми грабна окото. Сигурно нея ще поръчам, но ще е след НГ, ако още я има... Confused

# 734
Аз съм я виждала във вариант трапезна маса и е много хубава. Стои тежка и масивна, определено не е за малки помещения.
А трапезната маса, която поръчах и трябваше да дойде за 5 дни, тоест на 4.10 още я няма и ми казаха, ако не ми се обадят до края на седмицата да звънна аз на 13.10. Представям си дивана, който е с 60 дни доставка колко ще го забавят ...

Общи условия

Активация на акаунт