Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 747
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • София
От Tesco grocery и от Ocado добре ли опаковат нещата?

# 541
  • София
10 евро ако не се лъжа е кандидатстването
ако стане бизнесът на посредниците ще замре, ще останат почти само превозвачи но да не казвам голяма дума ...да видим какво ще стане
като дойде картата и като пробвам с поръчка ще информирам Simple Smile
Няма ли да е скъпо зареждането? Превод в чужда банка си е осезаема сума. Аз лично не държа много пари в картата за пазаруване.

# 542
  • София
Не. В найлонови торби идват.

# 543
  • Варна
Не, изобщо не ги опаковат. Доставят ги в торби, даже има опция да избереш да се доставят и без торби  Laughing. Зависи от превозвача, който си избрала, дали ще ти ги опакова някак. Може да го попиташ преди да пуснеш поръчката, защото преди време някои имаха и такса за преопаковане на поръчките от супермаркетите.

# 544
  • София
ако стане бизнесът на посредниците ще замре, ще останат почти само превозвачи но да не казвам голяма дума ...да видим какво ще стане
Няма ли да е скъпо зареждането? Превод в чужда банка си е осезаема сума. Аз лично не държа много пари в картата за пазаруване.
Преводът не се прави в чужда банка, а в сметката на Мънибукърс в Райфайзен. Също може да се захрани и през Ипей.
Аз също поръчах такава карта и сега я чакам.

# 545
  • Златна Добруджа
Преводът не се прави в чужда банка, а в сметката на Мънибукърс в Райфайзен. Също може да се захрани и през Ипей.
Аз също поръчах такава карта и сега я чакам.

А месечната такса каква е? Прочетох за 1 Евро, но не съм сигурна дали правилно съм се ориентирала. Интересува ме и какви са таксите при пазаруване  Rolling Eyes Много ме заитригува тази карта, ще бъда благодарна ако отговорите  Hug

# 546
  • София
Годишната такса е 10 евро. За пазаруване доколкото разбрах е безплатно. Не видях подробно обяснение в сайта им. Като дойде картата ще видим.

# 547
  • Златна Добруджа
Годишната такса е 10 евро. За пазаруване доколкото разбрах е безплатно. Не видях подробно обяснение в сайта им. Като дойде картата ще видим.

Благодаря   bouquet

# 548
А ти как  поръча таз карта - на мен ми дава само с бизнес профил, че мога да поръчам...

# 549
  • София
А ти как  поръча таз карта - на мен ми дава само с бизнес профил, че мога да поръчам...
Не съм с бизнес профил. Даже се оказа, че съм имала там профил от преди най-малко 3-4 години, когато се казваха Мънибукърс. На физическо лице е. Създадох нов и ми го блокираха веднага, защото съм имала стар. Тогава се мъчих дълго да си спомня имейл и парола на стария, но се сетих накрая. Че и някакви пари имах дребни в стария профил  Grinning
Като отвориш сайта има жълт бутон Get your free account now
Натискаш на него и излиза Personal account sign up
А под него пише
Business account?
Please use our business account sign up. (Това е линк, ако искаш да отидеш на създаване на бизнес акаунт)
Ако не го натиснеш си попълваш надолу данните за личен акаунт.

# 550
Аз имах Skrill карта в EUR, сега поръчах в GBP. С евровата опитах да пусна пoръчка в H&M. Мина, но искаха да им се обадя за потвърждение на данните и аз не го направих. Поръчах от България.
В Debenhams ми отказаха поръчката заради несъвпадане на billing адреса. Лошото е, че все още не знам какво трябва да се пише за billing address. 
Аз искам да закрия кредитната си карта и мисля да използвам тази. Ще видим дали ще се получи.

# 551
  • bg
Аз имах Skrill карта в EUR, сега поръчах в GBP. С евровата опитах да пусна пoръчка в H&M. Мина, но искаха да им се обадя за потвърждение на данните и аз не го направих. Поръчах от България.
Това значи, че сайта ти прие картата но след като не си се обадила после са изтрили поръчката или че поръчката е минала,изпратена е но едва ли ще мине следваща след като не си се обадила за потвърждение.

# 552
  • София
Да ви попитам,ако някой е срещал от къде мога да си поръчам изгодно бебешка козметика като Биодерма, Мустела. Рових, но нещо не можах да намеря сайт.

# 553
  • Варна
Да ви попитам,ако някой е срещал от къде мога да си поръчам изгодно бебешка козметика като Биодерма, Мустела. Рових, но нещо не можах да намеря сайт.
Здравей, аз не знам дали ще съм ти от полза, защото си купувам само Веледа за малката от раждането и съм много доволна. Виж темата за този френски сайт, не зная конкретните марки как са като цени, но може да ти свърши работа http://www.pharmashopdiscount.com/fr/recherche?orderby=position& … rch_query=mustela. Успех  Peace

# 554
  • sofia
Здравейте
Имам следния казус и моля за съвет, ако някоя от вас е попадала в подобна ситуация.
Преди 20-тина дни получих на адреса на превозвач поръчка от Мадъркеър. Тези дни отидох да си я взема и се оказа, че някои неща липсват. Поръчах столче за кола, към него имам подарък сенници и поръчах няколко дрешки. Обаче превозвачът ми връчи само огромния кашон със столчето. Сенниците и дрешките липсват. Питах го дали няма вероятност в склада да са разделили нещата, но те твърдят, че е получено само това.
Сега трябва да пиша на Мадъркеър и се чудя какво да им обяснявам... С тези превозвачи...

Съвет?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт