"Модерните" детски градини на Европа

• 19 842
  • 318
  •   1
Отговори
# 150
А ако се окаже, че вашите деца са гей?

# 151
Ми то има една приказка за неродения Петко-не е лошо да се прочете.
Ако се окаже -то и рак може да те хване и кола да те блъсне и мъжа ти да избяга с комшията.
Всичко се случва на тоя свят.

# 152
  • София
ми, нищо, ще си ги гледаме и ще си ги обичаме!

# 153
  • София

Кои въпроси, Бояна?  Аз гей няма начин да стана, освен ако някой не по мое желание не подмени част от мозъка ми. И не, не се заяждам! Просто разсъждавам.
Много неща не са по желание, допусни, че е възможно, защото на теория е възможно. И какво, оставаш ти, а децата повече няма да те видят?
И за едиповата фаза нищо не каза, какво правят деца загубили един от родителите си или сдобили се с повечко майки или бащи, заради втори брак на разведени родители?
Но нека спрем до тук. Хората нямат нужда от разрешение, за да имат деца, не у нас, но на достатъчно места. Няма какво да го бистрим, това тук няма да стане никога, ние по- скоро ще си изселим още веднъж турците, отколкото да разрешим на хомосексуални двойки да са семейство, да не говорим да имат деца. Не се страхувайте, но и не емигрирайте, защото в другите страни от освен цветнокожи има и такива неща.

Да, Бояна, хората нямат нужда от разрешение за да имат дете - това е тяхно право. Можеш ли да ми обясниш, как точно един гей може да има свое биологично дете от партньора, с който живее!

Със сурогатна майка, в страна, в която е разрешено да се използва сурогатна майка.
На две жени пък абсолютно никой не може да забрани, няма да обяснявам как. И понеже хората го правят така или иначе е по- добре да е регламентирано от закона, ето така ще могат да се пазят интересите и на децата. Тук нещата не опират до "гей брррррр", а до по- сложни неща, погледнете малко към тях вместо да се заливате в средновековен потрес.

Ще се наложи да напусне България, тук би му било трудно. Аз дори не съм сигурна, че ще му е лесно като наполовина чужденец макар и бял, но това ще го видим, за другото съм сигурна, че няма да е за тук.

# 154
  • на правилното място, в точното време
Трещи,  сина вече няма за кога да се изпедерастява, за дъщерята ще видим. Иначе, ще си ги обичам, те са мои деца, независимо дали ми харесва това, което правят. Но и от тях не желая да парадират с кого си лягат.  Peace

# 155
Как ли ще се чувстват те, знаейки твоето отношение към изпедерастяването. Някои кротко се самоубиват.

# 156
  • София
Как ли ще се чувстват те, знаейки твоето отношение към изпедерастяването. Някои кротко се самоубиват.

Трещи, а ако твое дете се окаже педофил или зоофил - какаво ще правиш?

Бояна,  тоест единствения шанс на гейове да имат собствено дете е то да носи гените само на единия и то след като го изтъргуват със сурогатна майка. Извинявай, но тази търговия с бебета доколко е морална за теб( Законна знам, че е в накои страни - моля те не ми го обяснявай)?

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 14:18 от desy_net

# 157
  • София

Бояна,  тоест единствения шанс на гейове да имат собствено дете е то да носи гените само на единия и то след като го изтъргуват със сурогатна майка. Извинявай, но тази търговия с бебета доколко е морална за теб( Законна знам, че е в накои страни - моляте не ми го обяснявай)?
Имаше тема за сурогатното майчинство, тази не е за това и не ми се дискутира този въпрос, а и той за мен не опира до морал, а до други неща, които са по- притеснителни, но наистина темата не ми се обсъжда. И не, защото е против позицията ми тук, а защото е огромна и вече обсъждана тук, няма полза да я зачекваме. Има други варианти дете да бъде дете на гей двойка, да се фокусираме върху темата.

# 158
Хора-всичко е разрешено на гейовете. Просто те искат още повече от разрешеното-искат власт над мислите на останалите-сиреч не си и помисляй да имаш нещо против защото.... И имаше една книжка на един англичанин, Оруел се казва, където имаше думата немисъл-свободата е робство, ненормалното е нормално. Та това се получава в момента. Всичко може, но не може да си против дори и в схващанията си.  Не е добре това-знаем теорията за махалото и колко бързо се отива от едната крайност в другата-а крайностите не са добре за никой.
Просто искам да кажа че нека гейовете да правят помежду си каквото си искат, но да оставят другите на мира да не го одобряват. Не може само меда без жилото. Щом си решил да си гей трябва да се примириш и с някои неудобства все пак, а не да очакваш ръкопляскания.
А ако моите деца станат гейове ще им покажа че не го одобрявам, но те ще си останат мои деца-природата на майката е такава.

# 159
  • В заешката дупка

Съмнявам се да почнат да ги убеждават, че не е нормално да искат семейство и деца,  а пък ако случайно проимат, най-добре ще да ги дадат за осиновяване на "нормална" двойка. Тази насока на мисъл е лесна  когато не засяга близък човек, а "някакви си там", но ако ти е най-милото същество - дълбоко се съмнявам, че така ще разсъждават.

# 160
  • София

Съмнявам се да почнат да ги убеждават, че не е нормално да искат семейство и деца,  а пък ако случайно проимат, най-добре ще да ги дадат за осиновяване на "нормална" двойка. Тази насока на мисъл е лесна  когато не засяга близък човек, а "някакви си там", но ако ти е най-милото същество - дълбоко се съмнявам, че така ще разсъждават.
За жалост и по- жестоко ще разсъждават, защото своето ще ги е опозорило. Sad

# 161
  • В заешката дупка
Не знам, все си мисля, че нормален човек не може да бъде толкова жесток към децата си.

# 162
  • София
Не знам, все си мисля, че нормален човек не може да бъде толкова жесток към децата си.
По- добре да не знаеш, за далеч по- дребни отклонения от родителските очаквания някои родители стават жестоки и отритват детето си завинаги. И съвсем не са малко, не говорим за изключения. Виждаш и тук, по- лесно е да си представи, че е умряла и оставя детето си сирак от това да си представи, че променя сексуалната си ориентация. Ако детето порасне и е гей ще го лекуват, разубеждават и накрая като нищо не стане ще го отхвърлят с мотива, че не е техен син/дъщеря.

# 163
Не прекалявате ли със сценариите?

# 164
  • София
Не прекалявате ли със сценариите?
Не, това не са моите представи, това са фактите, които наблюдавам у нас. Не твърдя, че всички хора са такива, но много са точно така. И в темата се виждат, макар, че са почивни дни и повечето хора на село нямат нет, та активността е малка от единия полюс.

Общи условия

Активация на акаунт