"Модерните" детски градини на Европа

• 19 701
  • 318
  •   1
Отговори
# 240
  • София

Какво значи расист Бояна-че не желаеш циганина да обира и убива баби на село и да бъде оставен ненаказан? А ако някой българин защити собствеността си да бъде наказан. Явно ти където живееш няма такава престъпност и от кулата ти нещата се виждат мното красиви и политкоректни и тогава лесно се сочи с пръст и се вика "дръжте расиста". Но за съжаление много хора сърбат тая попара и не им е до сладки приказки.
Аз не съм расист, а просто обикновен човек-И Маречков така пееше едно време. Законът трябва да е равен за всички. И всеки има право да живее под слънцето, стига да не пречи на другия. Но когато почват да се прилагат двойни стандарти нормалните хора съвсем нормално се възмущават.
Няма как да знаеш къде живея и как съм живяла. Има и достатъчно бели маргинали и престъпници, включително и не маргинали, които с години крадат ток, а и не само. Нищо политкорекно няма в това да осъзнаеш, че ако някакъв етнос е съставен от роби както е в случая с циганите вина за това носим останалите, които го позволяваме. Двойните стандарти са част от това, защото и на управляващите, които избираме им е изгодно да имат една лесно управляема маса хора, които да гласуват когато и за когото трябва. Например.

# 241
. най-после успях да отворя и гледам този репортаж.
коментарът ми е по-скоро личен извод - че няма по-тъпо разширение в нет-а от точка ру.
друга галактика, твърде далечна. Клипчето може да се казва " А в това време в Русия..". Confused
/извинете за редакцията, коментарът ми беше сериозен, но след като гледах репортажа ми се стори безсмислено да влизам в такава тема на това ниво на манипулация и елементарност/

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 22:55 от 10 c's

# 242
  • n/a
Мерси, значи може и да не гледам. Значи реално темата не е за осиновяването на деца от хомосексуални двойки, а за любимата ми пост-постмодерност. Sunglasses

Да де, баш за това иде реч. Особено
удобно е да се измести темата, защо-
то в плоскостта на ППМ се изчерпва
бързо.

# 243
Ами, ами, неизчерпаема е тя, но не е толкова популярна сред широките обществени маси.

10 c's, статията, която пуснах преди 1-2 страници е с разширение co.uk, пък за същото става дума.  Wink

# 244
А с .ru има информации,където не могат да се прочетат никъде другаде.Аз пък съм фен на разширението  Peace

# 245
  • София
ми дано
не че нашите са нещо хубаво, но поне са някак си по-човешки пред тукашната свърхтолерантност
вече имам чувството, че живея в тодорживкова държава
хората ги е страх да кажат/напишат какво мислят по наболял въпрос
че току-виж се окаже политически некоректно и им се случат случки

Ми като е толкова лошо, ти защо живееш там? Ами не дойдеш при здраво стъпилите на земята българи?  Thinking
Чак пък толкова лошо в това скандинавие, що ли не съм забелязала.

# 246
А защо просто не престанете да задавате лични въпроси? Толкова ли е трудно да не се вреш в живота на другия?Всеки има гледна точка за нещата и всеки си претягля за себе си + и - на едно нещо.И така,като си знаем в родината кое не е наред,така е добре да знаем и какво става в други държави.А там проблеми и извращения-бол.
Малко да пооправят и нашта държава и не мисли,че няма да има кандидати за прибиране.На малко хора им се живee наистина на запад.

# 247
  • София
  Любопитно ми е в детските градини, които са упоменати, как ходят облечени децата и с какви прически? Защото ако искат да ги освободят от обременеността на пола, то децата трябва да ходят с унисекс дрехи и прически. Също така се питам на какъв етап ще им бъде обяснено, че има различни полове и те ще преценят към кой да се определят? А възрастните трябва ли да ходят в унисекс дрехи и да не говорят за половата си принадлежност, за да не попречат случайно на избора на децата си? 

# 248
Ние едно време ходехме с еднакви престилка, та докато не бръкнеш на някого в гащите, не се определяше. Остана ми навикът да проверявам.

# 249
  • София
 А, моля те Трещи, спомням си, че в моята детска градина момчетата ходеха облечени със сини, а момичетата с червени престилки. Обаче това бяха времена с добавка .ru към възгледите ни, та не знам дали няма да ни нападнат за това, че ги споменаваме.

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 17:16 от desy_net

# 250
Ние едно време ходехме с еднакви престилка, та докато не бръкнеш на някого в гащите, не се определяше. Остана ми навикът да проверявам.
Обличахме се различно на тържествата... Всеки от това поколение има снимки в национални носии.
 Момиченцата често ходихме с кордели. Често играехме на майки и бащи, момиченцата хранихме куклите, а момченцата ходеха на работа. Поколението на сина ми - варианта е момиченцата пиеха кафе, момченцата ходеха на работа. О, времена, о нрави!  Joy

а някъде из тази тема аз и още една живееща в скандинавието пуснахме инфо за резултатите от тукашния екстремен феминизъм (фалшиви обвинения в изнасилване за да се направят едни пари)
реакцията беше очаквана
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=702308.0
та държавите с висока толерантност стигат до високи извращения, за съжаление
дано българите си останат стъпили на земята и не се подлъжат по тези "модни" истерии
Не разбрах точно какво се случва при вас, но в България има бизнес с изнудване и обвинение в изнасилване на непълнолетни момичета. В този бизнес активна роля имат прокурори. Мъжете, които не си плащат отиват в затвора, въпреки, че не са насилвали момичетата. Момичетата са лъгали за възрастта си.

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 01:07 от Camino

# 251
Може би и на тях по празници им дават да покажат пола си.  Laughing

# 252
Може би и на тях по празници им дават да покажат пола си.  Laughing

Joy

Вижте какво , по света има големи куриози по отношение на родителски схващания как точно се възпитават деца, и в тоя смисъл можеш да попаднеш на всякакви групи и групови практики. Тия явно са си направили детска градина по интереси и за родители със сходни виждания.

Виж когато стане държавна, или европейска политика всички да се именуваме "то", тогава можем вече да се тревожим Laughing

# 253
  • София
е, те тогава, вече ще трябва да се организират и курсове по правене на бебета! Wink  Надявам се примитивната част от природата ни да спаси човечеството и нагонът за размножение да надделее над културата.

Признавам, че все повече започвам да оценявам предимствата на "изостаналия" ни патриархат.

# 254
е, те тогава, вече ще трябва да се организират и курсове по правене на бебета! Wink  Надявам се примитивната част от природата ни да спаси човечеството и нагонът за размножение да надделее над културата.

Признавам, че все повече започвам да оценявам предимствата на "изостаналия" ни патриархат.
нАуката упорито работи в посока контрол върху раждаемостта и омаловажаемостта на мъжкия пол. Филмът "Секс мисия" е в действие.
Дано не доживея тази действителност. Твърде много харесвам мъжкия пол, най-близките ми са от тази половина на света.

Общи условия

Активация на акаунт