Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 092
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
Тите   Hug: аз преди малко слязох от нея Mr. Green преотстъпвам ти я, значи  Joy
Марче14 Hug видях рецептата, но то много висш пилотаж Thinking ми се вижда тази торта, аз съм по-по лесничките Blush Например за неделята hahaha ще си направя сама тортата, ама тя от типа бързо, лесно и вкусно  Crossing Arms
Момичета, не чакайте скоро Стефи Hug тя сега ще е много заета с бебо Heart Eyes а и не се знае, там колко време ги държат след секциото  Peace

Скрит текст:
една кофичка заквасена сметана
1кг цедено кисело мляко
захар на вкус, всичко това се разбърква до получаването на хомогенна смес
На дъното на тава с подвижно дъно се редят бишкоти, после и по стените се подреждат.
Слага се дебел пласт от сместа, малко ягоди се подреждат, сладко някакво отгоре им (по желание) и бишкоти и пак се повтаря цялата процедура.
Отгоре се замазва хубаво с крема и се украсява с ягоди.
Слага се в хладилника да стяга поне 1 ден  Flutter
Ами това е, да ви е вкусно
Heart Eyes

# 106
  • в сърцата на децата <3
Благодаря за пожеланията, момичета  Hug
И аз още си им казвам мамо и тате, "майко" и "татко" ми звучат твърде студено. Даже на мамата редовно ѝ казвам "маменце" (лигава история, ама си ме търпи още, какво да ме прави)  Mr. Green

Вио, да е жива и здрава баба ти   bouquet И още дълги години да те радва! За мен просто няма такова успокоение като ходенето на село при баба. Любимото ми е да седна на каменната пейка пред къщата, да затворя очи и да си представя всичко така, както беше по времето на моето детство - двора на съседката с петровките, сливите и ореха, оградата ѝ с бодлива тел, паянтовата дървена пейка пред тях, зелената порта на двора ни, завързана със синджир... Лятото ходехме всяка вечер към 7 да чакаме животните - няколко козички и една биволица, на края на селото - чоплехме семки и се биехме с тънки пръчки... В особено горещите дни се плицикахме в голямото корито на чешмата в края на селото, където по принцип водят животните да пият вода преди да се приберат по къщите... Ех... хубаво беше...

# 107
  • София
Ангелче,честит юбилей на тате, да е жив и здрав!

Вио, да е жива и здрава баба ти.

Ангелче, искам блог, защото смятам да има там

1. Рецепти за готвене
2. Книги на детето ми
3. Моите художествни изпълнения(разкази, есета)
4. Снимки на прородата
5. Успехи и интерени неща от децата ми

Просто толкова всичко ми е разхвърляно в компютъра, в тефтерчета и др., някои без да искам - изтрих... Искам нещо като тефтер, който могат да видят и приятелите ми....

# 108
  • UK
Луси Hugдори можеш блога да си го сложиш, като част от подписа ти тук и на който му е инетересно ще си те чете Crazy

# 109
  • София
Луси Hugдори можеш блога да си го сложиш, като част от подписа ти тук и на който му е инетересно ще си те чете Crazy

Само да го направя...
И Миленка да поиска да ми редактира... , че ще ме майтапят хора с моя български...

# 110
  • UK

Само да го направя...
И Миленка да поиска да ми редактира... , че ще ме майтапят хора с моя български...
Ряпа да ядат Joy много си ти е добре Българския Naughty

# 111
  • София
Аааа, щом свекито ми казва, че никога няма да го науча, значи така е...

А и приятелката ми Росна Китка, казва че понякога казаното гуци силата си като не сложа пъле член, или кат объркам миналото време...

Иначе, не се оплаквам, мен ме разбират, аз разбирам... Hug

# 112
  • в сърцата на децата <3
Люси, няма лошо, направи си... Аз имах едно време в блогспот, ама... не стана блогър от мене  Mr. Green
Ей това е моят, не е нещо особено - http://puredblood.blogspot.com/
Скоро не ми е идвало вдъхновението  Rolling Eyes

# 113
snow_angel  имаш страхотен стил, продължавай много се забавлявах Simple Smile
ето ти нещо за вдъхновение
Скрит текст:
http://krasitta.com/    тази девойка също пише много забавно и с нея много се смея Simple Smile
лус много хубаво си говориш и пишеш, ако не беше казала хич нямаше и да разбера..., страхотна идея е да си събираш всичко в блог Simple Smile
коконче какво сготви днес?
ние отиваме на гости , целувки на всички и приятна вечер Hug

# 114
  • UK
Миме27 Hug днес не съм готвила, кеф Mr. Green цял ден шапка на тояга smile3534 Имам от вчера пържолки, ще ги претопля, една салатка с краставици и ягоди за десерт имам и кисело мляко цедено който иска ще си ги смеси като крем и туй то Crazy

# 115
  • София
Отстъпвам компютъра на Петьо, че неговия нещо му има... не работи...
Аз ще погледам ТВ...

Ние днес с Петьо правихме пелмени....
Скрит текст:

И ходихме на борсата за 20 лева купих 9 меки динозавра

# 116
  • при късмета
Ангелче да ти е жив и здрав таткото, още много юбилеи да посрещне
Вио да ти е живо и здраво бабчето и на теб
Аз докато дойда, вие всичко сте изяли  Crossing Arms
Лус добра идея за блога
bonbolina  Hug , оправихте ли се малката?
Малкия днес се прибра рано рано, та се чудя какво му е, та не иска навън  newsm78
За утре имам прозорци да мия и отсега се подготвям психически. Или пък ще взема да ги оставя на мъжо и без това ще почива по празниците, какво му е работа  Mr. Green
Славчето нещо пак зачезна  newsm78

# 117
Привет момичета!

Ангелче - да ти е жив и здрав татко ти още поне толкова години!

Вио - и твоята баба да е жива и здрава!

ДХЗ и Мария27 - тук сме от 6 месеца. Друг език не върви освен испанския, говоря за ежедневнието, иначе около нас всички говорят поне английски. Наистина са много глупави... За мен е важно да си припомня нещата от гимназията, че минаха много години от тогава и всичко изфиряса. По-лесно ми е, ама на другите не. Яд ме е, че тук всичко е толкова скъпо, а срещу парите си получаваш некачествена услуга.

Лус - като цяло блоговете са безплатни, но ако искаш нещо по-така ти трябва хост и темплейт и те струват към 100 долара на година. Имам таквоз чудо, ама дори не съм го пипнала..

Излизам да пазарувам нещо, докато пак не е заваляло.

# 118
  • UK
Смърфи при теб е сутрин, нали  Hug или пак съм в грешка newsm78 Едва ли, са чак пък толкова глупави, ако знаеш тук, какви случаи има, а пък им говоря на Български ooooh!

Луска а рецептичка за тези пелмени? И каква е тази Shocked специална ли newsm78 е по-скоро форма за пелмени в Петъо Hug я видях, с дупки цялата, никога не съм срещала такава Crazy
Ти от кой град си в Русия, родом? Все щях да те питам  Mr. Green

# 119
Коконче - сутрин е, ама вече към обяд отива. И докато се оправя да изляза и пак заваля.  Sad Довечера с колата ще ходим по магазините, но няма да готвя нищо. Ще ядем навън.  Party
Не искам да споря, но тук местните бият по глупост и необразованост нашите.  Peace Но пък за сметка на това са много мили, любезни, вежливи, нещо което по нашите земи все по-рядко започва да се случва.

Общи условия

Активация на акаунт