: аз преди малко слязох от нея 
Марче14
видях рецептата, но то много висш пилотаж
ми се вижда тази торта, аз съм по-по лесничките
Например за неделята
ще си направя сама тортата, ама тя от типа бързо, лесно и вкусно 
Момичета, не чакайте скоро Стефи
тя сега ще е много заета с бебо
а и не се знае, там колко време ги държат след секциото 
1кг цедено кисело мляко
захар на вкус, всичко това се разбърква до получаването на хомогенна смес
На дъното на тава с подвижно дъно се редят бишкоти, после и по стените се подреждат.
Слага се дебел пласт от сместа, малко ягоди се подреждат, сладко някакво отгоре им (по желание) и бишкоти и пак се повтаря цялата процедура.
Отгоре се замазва хубаво с крема и се украсява с ягоди.
Слага се в хладилника да стяга поне 1 ден
Ами това е, да ви е вкусно

И още дълги години да те радва! За мен просто няма такова успокоение като ходенето на село при баба. Любимото ми е да седна на каменната пейка пред къщата, да затворя очи и да си представя всичко така, както беше по времето на моето детство - двора на съседката с петровките, сливите и ореха, оградата ѝ с бодлива тел, паянтовата дървена пейка пред тях, зелената порта на двора ни, завързана със синджир... Лятото ходехме всяка вечер към 7 да чакаме животните - няколко козички и една биволица, на края на селото - чоплехме семки и се биехме с тънки пръчки... В особено горещите дни се плицикахме в голямото корито на чешмата в края на селото, където по принцип водят животните да пият вода преди да се приберат по къщите... Ех... хубаво беше... 

Имам от вчера пържолки, ще ги претопля, една салатка с краставици и ягоди за десерт имам и кисело мляко цедено който иска ще си ги смеси като крем и туй то 

Довечера с колата ще ходим по магазините, но няма да готвя нищо. Ще ядем навън.