Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 108
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Днес голямо затишие тук,явно заради хубавото време.Ама аз съм си тук,освен да изхвърля боклука и да мина през магазина не ми се очертава друго излизане.От вчера се каня да правя кекс,дано днес се наканя вече.Останаха да изгладя няколко пеленки и съм готова с дрешките.
Хубав ден ви желая   bouquet

# 136
Добър ден Simple Smile
днес пристига сестричката ми и съм се разготвила от сутринта....баници,салати , хляб...
много бързо ми минава днес времето...
ех ста_ди да приготвяш за бебчо нещата е страхотно Simple Smile всичко ли е готово вече?
мама-коко кога го засади люлячето? и аз съм от вашата партия с Марчето ама се опитвам да излезна от нея Simple Smile
bonbolina бързо да се оправяш  Hug
luss браво на малката ти писателка интересно и увлекателно  пише...  Hug
titi какво прави  Емо? И моя калпазанин е Емо Simple Smile кога е роден твоя?
Сигурно вече сме лели да, чакаме Стефи да каже хубавата новина  Hug
Марче предлагам с  мама-коко да минем да тестваме козунаците и да пием кафе, виж и ако и някоя тортичка ни направиш - ама по-да и диетична ако може щото нали се сещаш...пролет е и всичките тортички ми личат...
вио да ти е жива и здрава още дълги години бабата, моята баба сега е дошла да ни види и си играе с детето...милата ходи до женския пазар да ни пазарува...голяма ми е душичка..
коконче ще я пробвам тази рецепта и ще ти кажа резултата Simple Smile
валенце щеше да ми пишеш ... подсещам само Simple Smile Hug

# 137
Долетя МЦ  Party

# 138
# 139
Здрасти и от мен!
Днес е разкошно време.Малкия след малко отива на градина.
Аз готвя ориз с гъби и пилешки бутчета.
Буболинка ами вест да се ухилиш до уши.Луда работа едни искат други не искаме и да чуем.
Вчера ММ пак ми наду главата да сме си наравели едно бебе на разведряло дома ни.Викам да полудея повече и още 3 год вкъщи,а не.
Мария 27 на 13 септ 2009 е роден калпазанчо.
Вчера му показвам една детска стая с детето вътре и му говоря ,че и той може да има.А отг.беше,а къде са мама и тати в стаята.Аз не искам да се местя.Чак ако имаме бебе,защото много ще плаче.
Филогофа на мама. Joy
Гледам си филма и после смятам слетобяд да седна да поуча малко .

# 140
  • София
Добър ден Simple Smile
Марче предлагам с  мама-коко да минем да тестваме козунаците и да пием кафе, виж и ако и някоя тортичка ни направиш - ама по-да и диетична ако може щото нали се сещаш...пролет е и всичките тортички ми личат...
Кога?.....при мен диетични торти, нама! Всичкото е с много масло и шоколад!
бонболинка  newsm10
Оф...пуш на една цигара и продължавам.  Сръткава работа е да избърсваш шкафове, вадиш, миеш, нареждаш отново и после не се знае кое къде е....и дълго мислиш  newsm78. Намерих си неща за които не съм знаела, че ги имам, а защо ги имам...един Господ знае. Китайски сет + пръчките за хранене  newsm78, от къде е пристигнал, защо стои...бам в коша за боклук. Защо хората купуваме, купуваме, а после не знаем защо го имаме и изобщо от какъв зор се запасяваме с толкова нещица, които рядко ни влизат в работа. Стоят си прибрани и прах събират. Прочистих добре докато няма никой, иначе трябва обратно да ги прибирам.  Mr. Green
Дали съм станала леля  newsm78
Ставам да довършвам. Цигарката ми свърши. smile3546

# 141
  • в сърцата на децата <3
Марче, има по-практичен начин да се отървеш от старите и/или непотребни неща - продай ги или ги подари. Знаеш ли, че за някой твоят боклук (най-общо казано) може да е цяло съкровище! Има един сайт podariavam.com - пускай непотребните ти неща там! Хем ще разчистиш, хем ще зарадваш някого!
Ха здрасти! Днес и аз съм яхнала метлата, а е едно временцееееее... За чудо и приказ! Нещо ме е хванала пролетната депресия, никъде не ми се ходи. Преборих данъчната декларация, утре я пускам. Уф, свърши се! Направо съм нов човек  Laughing
В чест на приключилия ужас тази вечер ще правя шоколадов сладкиш (онзи с майонезата, дето има две теми за него тука във форума). Но това при положение, че тати гледа бубата, защото с нея на ръце нищо няма да свърша. Ето сега пак се провиква нещо като "еееейййй"  hahaha Сърдита, че държа компютъра, а не нея  Laughing Право си е детето. Ай до после, прекрасни  Hug

# 142
  • София
Здравейте и от мен!

Днес взехме на Миленка очилата - 2 чифта, после при нотариус заверихме разрешително, че я пускаме на екскурзия, после купихме на мен и на ММ по едни слънчеви очила - за по 20 лева от ул. Мадрид... - много са сладки... и един топъл цвят... След това хапнахме в МОЛ Сердика, измихме колата (бяхме вътре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green), после на едно пазарче купихме портмонето на Миленка (аз не го харесах много), отидохме в ХИТ да напазаруваме, ама не можахме- нямаше ток около 1 час и се прибрахме...

Ангелче, много е вкусен тоз сладкиш с майонеза, ако спазваш рецептата няма как да не се получи Peace

# 143
Привет дружина! Сега станах, но днес ще пропусна курса. Както каза Марчето, и така съм си убава и умна, нали така?!

Тити - голям философ малкият, сладурррр. Heart Eyes

Ангелче - разгеле, най-накрая да свършат тези данъчни неволи. А как върви апартаментът, взехте ли ключовете, готвите ли ремонт?  Wink

Лус - гледах Миленка при Ути. Да ти е жива и здрава, пу, пу, много е красива и умна.   bouquet

Боболинка - браво за МЦ.  Peace

Марче - ще ми изпратиш ли на лични и твоята рецепта за козунаци?  Praynig Ама ако имаш такава със суха мая, да взема да се пробвам ли? То нещо фурната пак ми прави номера, ама и аз съм инато. Laughing

Като казах козунак, къде е Мариат, не е писала много отдавна?!
Днес ми се губят Кокончето, Мари, Куини, Дарил, Валенце, ДХ3, изтървавам и други....

А новини от Стефкаки?

# 144
  • София
Стефкаки сигурно ще се обяви след 2-3 дена... след като се прибере вкъщи с бебончето Peace

Смърфиетка, благодаря... Сега пък Миленка един пуберски инат, хич не мога да говоря с нея... Аз се изнервям... ooooh!

# 145
  • UK
Привет Hug
завърнах се, голямо пътуване и голямо друсане ooooh! в резултат, нещо ми е лошо и съм на път Whistling да си върна вечерята Rolling Eyes
Източиха ми едни банки кръв ooooh! за едни изследвания и ако всичко е ОК Praynig големият ден ще е в понеделника Praynig Моля ви, стискайте ми палци!!!  bouquet

# 146
  • София
Коконче, ще стискам палци от сега още! Само всичко да е наред!!! Praynig Hug

# 147
  • в сърцата на децата <3
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 148
# 149
Коконче -  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт