Тоскана, Италия

• 128 163
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Ние се прибрахме наскоро от Тоскана- фантазия.....
Ето и първия ми пътепис по темата :

ВЕЛИКДЕН ВЪВ ФЛОРЕНЦИЯ

# 16
  • София

pepelia6kata Прекрасно, очакваме още разкази.........

# 17
  • Младост 4
Bled, мерси за инфото за Сан Джиминяно Peace

pepelia6kata, страхотен пътепис за любимата ми Флоренция! Peace Между другото, от един предишен твой пътепис си харесах и си букнахме за лятото в хотелчето до Вила Melzi на Лаго ди Комо Hug

# 18

pepelia6kata, страхотен пътепис за любимата ми Флоренция! Peace Между другото, от един предишен твой пътепис си харесах и си букнахме за лятото в хотелчето до Вила Melzi на Лаго ди Комо Hug

Дано ви хареса, страхотно е на езерото Комо.

# 19
  • София

Дано ви хареса, страхотно е на езерото Комо.

Да, невероятна красота, мисля да отворя една нова тема за Lago Di Como, Lago di Garda и Lago Maggiore..........

# 20
  • София
Изгодно предложение за посещение на Тоскана, 29.50 евро, двойна стая, 4 звезди:
http://www.booking.com/hotel/it/locanda-del-ponte.bg.html?aid=33 … 02c2f63c2723cX398
Приблизително на такива цени премина нашият дълъг маршрут в зеления рай.

# 21
  • София
Bled а ще споделиш ли къде точно отседнахте за седмица на морето, планираме нещо за септември и ми се иска да избера подходящо морско местенце, което да ни бъде отправна точка, сега за юни съм планирала една седмица в Лимнос и затова ми се иска още 1 седмица  Simple Smile

# 22
  • София
Bled а ще споделиш ли къде точно отседнахте за седмица на морето, планираме нещо за септември и ми се иска да избера подходящо морско местенце, което да ни бъде отправна точка, сега за юни съм планирала една седмица в Лимнос и затова ми се иска още 1 седмица  Simple Smile

tyntyrymyntyry

Riviera Toscana, Italia
14.   Viareggio
15.   Lido di Camaiore
16.   Vignone
17.   Marina di Pietrasanta 
18.   Forte de Marmi
19.   Torre del Lago

Това е нашата морска част от обиколката. Повече дни на морето излиза доста скъпо в тази част на Италия. Много трудно се намира хотел на добра цена, на всичкото отгоре тук почти няма хотели със собствени плажове, плаща се отделно, и то не е никак евтино. Плажовете са страхотни, чисти, подредени, широки, пясък  и всичко каквото си помислиш. Най-скъпо е в Forte de Marmi, ние бяхме близо до него в Marina di Pietrasanta в този хотел:
http://www.booking.com/hotel/it/la-bitta-marina-di-pietrasanta.b … _sr_on_signout=1;
Хванахме го на промоция 54 евро, по едно съвпадение в момента пак е на гореща, пак толкова. А нали виждаш малко по-нагоре какви хотели ползвахме в сърцето на Тоскана и за колко пари.
Трудно е да обикаляш истинската Тоскана от морето....Успех, ако има нещо друго съм насреща......

# 23
  • София
Много благодаря за информацията Hug. Ох, на мен ми се обикаляла, но с куче , дете и мъж, който иска да си почива на плажа, трудна работа Wink)

# 24
# 25
pepelia6kata и ние бяхме във Флоренция точно на католическия Великден. Мнооооого хора имаше. Нашия хотел беше до Дуомото и сутринта, като направихме грешката да излезем(можеше да гледаме през прозореца), после неможахме да си влезем в хотела.  Laughing
Със сигурност повече ми харесва Флоренция без многото хора по това време там.

# 26
  • София
pepelia6kata Прекрасно, от Greve in Chianti си донесохме две кашончета вино.....
Мимии В центъра е така, а няма и как да се паркира, нашият хотел беше на самата река, изкарахме превъзходно.....

# 27
  • София
Юни е удобен месец за посещение на Тоскана. Сезона все още не е в разгара си, цените са поносими. През месеца има множество празници и фестивали, като например:
В Arezzo-Giostra дел Saracino
В Флоренция-Calcio Storico
В Сан Джиминяно-Ferie деле Меси и Giostra деи Bastoni
В Pisa-Gioco del Ponte
и много други.....

# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт