На море в Турция - тема 23

• 96 420
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте всички! Ще съм особено благодарна, ако някой ми отговори на следния въпрос:
Има ли значение колко месеца остават до изтичането на паспорта при влизане в Турция? Или по-точно - паспортът на съпруга ми изтича през януари 2014 г., а ще почиваме в Турция през септември. Не мога да си спомня къде съм чела, както и дали не се заблуждавам, но защо си мисля, че съседите ни искат поне 6 месеца остатъчна валидност на паспорта? Някъде из темата - тази или предишната, се коментираше подобен казус, но не мога да открия къде точно... Sad
Благодаря предварително и хубава спокойна вечер на всички!

# 451
За първа година ще почиваме в Турция и се чудя колко пари да си носим джобни ? На all inclusive сме в Кушадасъ.  Приблизително вие по колко си носите?

Зависи.
Колко човека сте.
Имате ли намерение да купувате злато, кожени изделия.
Ще ходите ли на екскурзии.
Или ще се ограничите в купуването само на сувенири и дребни подаръчета.
Няма да купуваме нищо , само дребни сувенирчета. За екскурзиите сме си подготвили отделно пари. Интересува ме ако се ходи на разходка в града и за дребни неща колко пари горе долу са необходими . Ще сме аз , съпруга ми и дъщеря ни на 12 г.

# 452
  • София
Зa пaспортите. М.г. нa децaтa изтичaхa 3 м след дaтaтa нa зaминaвaне. Нямaше проблем, но питaй и aгенциятa ви.

# 453
Здравейте! Искам да успокоя всички, които са направили резервация за Palm Wings beach Kusadasi. Хотелът е официално открит и изглежда прекрасно.

# 454
Здравейте! Искам да успокоя всички, които са направили резервация за Palm Wings beach Kusadasi. Хотелът е официално открит и изглежда прекрасно.
Това вече е добра новина !

# 455
  • Русе
От няколко дни във ФБ се пускат по 2-3 снимки всеки ден. Но на вчерашните, мебелите бяха с опаковъчното фолио(снимките бяха с дата и час), а също така и край басейна имаше найлони.

# 456
 Здравейте,първо искам да поздравя всички пишещи в тази тема,тъй като благодарение на съветити ви и споделеното от вас човек може да се подготви спокойно за почивката си в Турция. Ние заминаваме на 24.05 и имаме резервация за хотел Сентинус. Искам да попитам някой от почивалите там как стои въпросът с интернета в хотела. Има ли достъп от всяка стая или не?Опитах си да намеря информация в разни сайтове,но за съжаление не открих нищо Sad

# 457
Здравейте всички! Ще съм особено благодарна, ако някой ми отговори на следния въпрос:
Има ли значение колко месеца остават до изтичането на паспорта при влизане в Турция? Или по-точно - паспортът на съпруга ми изтича през януари 2014 г., а ще почиваме в Турция през септември. Не мога да си спомня къде съм чела, както и дали не се заблуждавам, но защо си мисля, че съседите ни искат поне 6 месеца остатъчна валидност на паспорта? Някъде из темата - тази или предишната, се коментираше подобен казус, но не мога да открия къде точно... Sad
Andy66, моят съвет е - да си подновите паспортите. Миналото лято имах три месеца от пътуването ми до и3тичане валидността на паспорта. При 3апитване в паспортна служба ми отговориха, че и3искванията на Р Турция са 6 месеца остатъчна валидност. Веднага подадох необходимите документи. Не исках да рискувам и да проваля така желаната почивка.

# 458
Здравейте,първо искам да поздравя всички пишещи в тази тема,тъй като благодарение на съветити ви и споделеното от вас човек може да се подготви спокойно за почивката си в Турция. Ние заминаваме на 24.05 и имаме резервация за хотел Сентинус. Искам да попитам някой от почивалите там как стои въпросът с интернета в хотела. Има ли достъп от всяка стая или не?Опитах си да намеря информация в разни сайтове,но за съжаление не открих нищо Sad
nadia_al  Hug и3глежда ти ще си първата в х-л Сентинус. А3 ще почивам там от 15.06. Ще ти бъда благодарна, ако споделиш впечатленията си.
Желая ти - лек път, прекрасно време и не3абравима почивка.

# 459
Благодаря, непременно ще споделя  Simple Smile за сега чета добри отзиви за хотела,но ще кажа как е било на място

# 460
Andy66, моят съвет е - да си подновите паспортите. Миналото лято имах три месеца от пътуването ми до и3тичане валидността на паспорта. При 3апитване в паспортна служба ми отговориха, че и3искванията на Р Турция са 6 месеца остатъчна валидност. Веднага подадох необходимите документи. Не исках да рискувам и да проваля така желаната почивка.

Благодаря, vanq_6119! И аз съм чувала същото, ама той упорства, че нямало логика...където били 4 месеца, там и шест.... Има време, ще го убедя! Simple Smile

# 461
  • София
nadia_al вие ще се засечете със сестра ми. Те тръгват на 25.05, но са със собствен транспорт, за 5 нощувки. Тъкмо това ни интересува и нас, за интернета, много от хотелите имат  нет само в лобито, но пък миналата година почивахме в Айвалък бийч и имаше и във стаите.  newsm78

# 462
Някой ще почива ли в Адакуле 5* Кушадасъ ?

# 463
Ние ще почиваме през юли в Адакуле.

# 464
Препоръчаха ми една агенция, която дава доста добра цена за Адакуле и обмислям... Доста добре изглежда хотела

Общи условия

Активация на акаунт