Лидл ::27::

• 58 319
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
бельото с оформящ ефект хубаво ли е или запарва Rolling Eyes

# 76
Принципно не е хубаво, но аз от време на време така правя. За мен няма проблем и не се втелявам толкова.

Това за първи път го чувам! Би ли разяснила защо, понеже аз редовно си замразявам охладено месо.

Вече съм горд собственик на микровълновата, но отзиви ще дам по-нататък

# 77
В интернет има една камара статии по въпроса. Не ми се обеснява сега, пък и не съм запозната в детайли. Знам, че доста често охладената храна вече веднъж е била замразявана. Не винаги, но има такива случаи. А когато веднъж нещо е замразено и после размразено и после пак да се замрази...
Който го интересува - чичо Гугъл знае всичко.

Аз лично също замразявам охладени продукти, а понякога след като размразя нещо, то пак част от него замразявам.

# 78
  • София
Аз да питам някой виждал ли е препарат за самопочистване на пералнята в лидл,по магазините съм срещала тук там такива препарати,но ми бяха носили от Германия такъв(който е купуван в лидл) и пералнята ми започна друга песен да пеее,а аромата на дрехите после е уникален.Решила съм да я поглезя моята пералня и искам хубав препарат.

В Лидл няма, но намирам в ДМ и в Кауфланд  Peace

СОФИЯ: някъде да са останали филтрите за кана Брита? Моят "агент" не е успял да ми вземе днес, свършили били още вчера  Rolling Eyes

# 79
  • София
Момичета, в предната тема бяхте писали доста за царевичния грис. Е, купих си аз, ама едва сега му дойде реда. Моля, кажете как да направя качамак, какво количество от него и в колко вода колко време да бъркам на котлона?  Благодаря.

# 80
Ами напиши в Гугъл-рецепти за качамак и ще се покажат. Peace

ММ купи филтри за Брита. Хубави са, веднъж беше взел намалени някакви от Кауфланд и не ми харесаха, водата миришеше на хлор.....

# 81
Момичета, в предната тема бяхте писали доста за царевичния грис. Е, купих си аз, ама едва сега му дойде реда. Моля, кажете как да направя качамак, какво количество от него и в колко вода колко време да бъркам на котлона?  Благодаря.

Аз го правих горе-долу както Guess Who (първия пост) беше написала как го прави, леко намалих брашното, сложих непълна чаша на 750 мл вода и се хареса вкъщи. Време 5-6-7 мин., като бъркам. Ето го в спойлера, ако обичате по-плътен, прави точно по рецептата. А този тук го варих в прясно мляко и мъничко вода. Вкусно става.

# 82
Аз предният път така харесах пъстървата, че си замразих една тарелка в камерата. Тия дни и на нея ще и дойде реда. Дори и пресен девисил си запасих  Whistling
Все пак, може ли като е охладена да се замразява?
Според мен е по-добре да се купува охладено месо, защото повече си личи дали е прясно, а след това естествено може да се замрази, а вече замразеното каква гаранция има, че не е размразявано няколко пъти дори? Не може и да се прецени от вида му...  bouquet

# 83
Да се отчета взех я прословутата вълшебна гъба и от вратата в банята да я пробвам,че ме пукнаха да ме базикат....не знам моята баня ли е много голяма(16кв),като се почна едно търкане ми то се смачконти,то нямаше вид на гъба до по средата и чудо нямаше де,малко ми стана тъпо,но не се издадох  Laughing

Ох, аз пък съм очарована от вълшебната гъба. Бях си занемарила малко банята последно време и така чудесно светна след гъбата, че нямам думи...  Heart Eyes И то без търкане, без нищо, само минаваш нежно с гъбата и всичко пада. Заже отидох и се запасих с още 4-5 опаковки.

С вратата на хладилника обаче нямах същия успех  Mr. Green

Гледах едни спрейове за гладене - някой ползвал ли ги е? Пише, че се пръска директно върху дрехата - това, сякаш, малко ме притеснява.  Thinking

Аз си взех от двата спрея... като единия е за колосване. Първия ми опит беше доста злополучен... На напръсках си аз блузката и след гладенето ... пръските от препарата се втвърдиха и си изсъхнаха така.. Съответно блузата не ставаше за носене...  Mr. Green След изпиране обаче е ОК. Неправилно го изпозлвах може би. Не обърхах блузата наопаки преди гладенето...  Crazy

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 20:27 от Мишелин

# 84
Аз със спрея за обувки имах този лош опит. Вместо да пръсна на деликатно място да видя действа ли..директно отпред..и не ставаха за нищо после обувките Simple Smile

# 85
С вратата на хладилника обаче нямах същия успех  Mr. Green

Аз хладилник, печка, пералня чистя с Циф. Всичко става снежно бяло.

А за охладеното месо спор няма, че е по - добрият вариант от замразеното  Peace

Сетих се навремето как продаваха пиле изненада замразено из Русе. Размразяваш и вътре - изненада. Може да има бутчета, може и крила и бутчета, може и две миниатюрни пиленца да има. Бяха доста евтини и хората масово купуваха.

# 86
Спрея за обувки използвах на 3 чифта зимни обуви/естествена кожа/ и съм много доволна, спрея за гладене не прави чудеса, но не е и за изхвърляне.

# 87
  • Варна
Спрейчето е страхотно,аромата му също...само минаваш един път и ръбовете на ризите особено стават перфектни,а изкуствените материи не се на елекризирват.Понеже съм голяма чистница си изпрах пердетата на 60 градуса ,ако го нямаще тоя спрей,щях да ги засиля в коша,купувай смело заслужава си.

Ще взема да го купя, май.  Thinking

Друг път пускали ли са тези балеринки http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_23901.htm
Запарват ли краката и отговарят ли си?Мерси на отговорилите   bouquet

Нямам спомен да е имало, но и аз ще мина да ги видя - цената е ок.

Гледам, коментирате препарат за почистване на перални, малко извън Лидл, но да питам - какъв точно купувате, т.к. мъж ми взе някакъв от Елитис и после пералнята смърдя, все едно вътре има развалени запъртъци.  Sick ooooh!

# 88
# 89
  • Русе
Гледам, коментирате препарат за почистване на перални, малко извън Лидл, но да питам - какъв точно купувате, т.к. мъж ми взе някакъв от Елитис и после пералнята смърдя, все едно вътре има развалени запъртъци.  Sick ooooh!
Аз както писах, ползвах на Heitman и пералнята ми точно на същото замириса=

Общи условия

Активация на акаунт