Отговори
# 120
Здравейте, имам един въпрос- някоя от вас ползвала ли е от многократните памперси ? Аз си купих и сега за пръв път сложих на Цветелин, но ми се вижда много дебел между крачетата дали му е удобно се чудя?

# 121
jos миличка,така като гледами ти наближаваш финалната права Simple Smile
Хайде и да си пишем в родени Hug

# 122
Момичета здравейте, пиша чак сега защото днес цял ден не ми отваря форума. Нз само моя нет ли ги върши тези неща или е самия форум. Ние още сме 2 в 1. От  вчера няма никаква промяна. Даже имаше само 1 контракция на сутрешния запис и то тогава малката ме изрита та за това се появи. При прегледа нямах ново разкритие дори лекарката каза, че за нея бебето е много голямо.  Но на въпроса ми какво правим утре, ако не съм родила все пак е 6 ден преносване тя каза да го коментирам утре с шефката на отделението. Та ще видим утре какво ще измислят.
Исках да ви питам на вас тапата на веднъж ли падна или за няколко дни, че от вчера имам кафеникаво-червена слуз (съжалявам за гадния въпрос). Лек ден на всички   bouquet

# 123
the_witch,на мен тапата ми падна по време на преглед и след това цяяяял ден имах кафеникаво зацапване,а вечерта родих Simple Smile

# 124
the_witch, я се мести още сега с едно такси в Майчин дом, няма да сбъркаш  Peace
как може така да ти кажат...
тапата ти е това, на мен ми падна на два пъти сега - в 00 снощи и днес в 12, може още да реши да пада.
но кажи окситоцин сложиха ли ти системи, пускат ли те да се разхождаш, как да имаш разкритие ако само лежиш. опиши се сега как сте, какво те правят, само те гледат ли.
отивай още сега в МД!!!!!!!!

# 125
Здравейте, имам един въпрос- някоя от вас ползвала ли е от многократните памперси ? Аз си купих и сега за пръв път сложих на Цветелин, но ми се вижда много дебел между крачетата дали му е удобно се чудя?
това многократни пелени ли?
нямат ли размери, Mirama  писа за тях едно време, питай в темата в родени, не съм ходила там.
ако са дебели и прежулват, смени размера по-добре.
Мечо Simple Smile , мерси, аз се чуствам спокойна сега, че не усещам нищо освен леки свивания.
готвя пак две тенджери манджа за малката, пък да видим, утре ще ида да ме прегледат, че не знам какво става.

# 126
Система не са ми сложили все още я чакаме естествено. За разходки си ме пускат без проблем. Даже днес след прегледа излязох и се върнах в 15 за тонове.утре ще обсъдя положението с лекарката и ако не ме задоволи ще се преместя. Jos,ти също си на финала  Hug чакаме тези дни да ни зарадваш   bouquet

# 127
Вече място не си намирам!Все се ослушвам за някакви симптоми за раждане,ама не!!!А утре съм на лекар и се ужасявам от това какво ще решат.Все пак е 8 дни преносена от термина от ФМ,10дни от този,който ми сметна зав.отделението и 14 от ПМЦ.................. #Crazy
Направо мога да откача!!!Как ще изкарам нощта незнам,а утре сутрин в какво състояние ще съм само един Господ знае!!!
the_witch ,jos ,какво става с вас?Има ли развитие по вашите обобвания?
То май само ние 3-те си останахме................ newsm78

# 128
zonichka, и аз съм с вас Simple Smile

# 129
Аз чакам утре да видим какво ще каже лекарката, а иначе нямам изгледи за раждане освен падналата тапа, но тава не е признак, защото някой и седмици ходят без. Зори стискам палци утре да ти кажат хубави новини и да ни зарадваш скоро с бебче  Hug

# 130
 Coffee_Break ,извинявай,че те пропуснах..... Laughing
the_witch,благодаря,мила,но толкова ме е страх как ще я извадят,че направо откачам.Ако всичко си тръгне нормално с контракции,болки.....от у дома....сещаш се,но сама виждаш какво е да си в болница без да има признаци за раждане!!! #Crazy

# 131
Момичета,стискам ви палци на всички чакащи мамчета,всичко ще бъде наред!!!! Hug Hug Hug

# 132
И аз чакам още. Птеди все се успокоявах, че поне jos по термин е след мен, но вече виждам, че ще сьм последната родила в нашата групичка. Баща ми днес ми обяснява, ако се роди на 30 винаги на следващия ден след рожденния му ден ще е почивен ден. Дано да си избере 30, но все си мисля, че няма да трьгне само.

# 133
Здравейте от мен !! Аз оше съм 2 в 1  Wink
Днес бях на тонове (супер са) но доки каза че като отида утре ще ми даде направление за преносване (термина ми беше 23.04 нито ми е паднала тапата,нито разкритие ,даже контракции нямам) и ако през уикенда не съм родила в понеделник отивам с багажчето в ТК ..
От 1 страна ми е спокойно че момента наближава и има някакво развитие но от др почва да ме хваща шубето ....  Confused Попринцип се чакало 10 дни но доки ме посъветва да изчакаме седмица за да не са мн замърсени водите на бебчо...
Е това е от мен момичета,лека вечер !!

# 134
Здравейте от мен !! Аз оше съм 2 в 1  Wink
Днес бях на тонове (супер са) но доки каза че като отида утре ще ми даде направление за преносване (термина ми беше 23.04 нито ми е паднала тапата,нито разкритие ,даже контракции нямам) и ако през уикенда не съм родила в понеделник отивам с багажчето в ТК ..
От 1 страна ми е спокойно че момента наближава и има някакво развитие но от др почва да ме хваща шубето ....  Confused Попринцип се чакало 10 дни но доки ме посъветва да изчакаме седмица за да не са мн замърсени водите на бебчо...
Е това е от мен момичета,лека вечер !!
Мила, аз преносвам 5 ден и ме настаниха в тк за проследяване. Та ако ни родя до събота ще ти кажа как процедират, но и аз мисля че няма да тръгне само бебето и ще се наложи  да му помогнат. Утре ще го коментирам със завеждащата отделението какво ще правим все пак идват и доста почивни дни кой би се занимавал с нас тогава.

Общи условия

Активация на акаунт