ЮНИ на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 24 863
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Neli_d Честита рожба да ви е жива и здрава малката госпожица.
Честит празник и весело изкарване на предстоящите.
Днес нас ни зове Ikea че ако отлагаме още малко няма да мога че вече си ми тежи а и от жегите ми се подуват краката. Лек ден момичета

# 646
Добро утро и честит ви празник  Hug
Нели Честита ви принцеса.Да е жива и здрава и много да ви радва.На теб скорошно възстановяване и скоро да се гушкате с беба Hug

# 647
Neli_d, Честита ти рожба! newsm51Да расте, обградена с любов! Леко възстановяване и на двете ви.

# 648
благодаря ви момичета  Hug
честит празник Simple Smile

# 649
Neli_d, честито бебче!! На коя дата се роди всъщност?

# 650
30.04 Simple Smile се роди малката

# 651
Neli_d честито ти слънчице newsm51
Честит празник на всички мами ... най- вече на тези, който работиха и работят до последно!

Да ви споделя снощи четох мн за подуването на краката трябвало да се ядат банани, да се следи подуването на ръцете и на лицето и ако се забележи такова нещо веднага на лекар. През деня на жегите само на дивана с вдигнати крака .... и от време на време краката в студена вода и няколко хладни душа на ден са мн полезни. А който има възможност да ходи и на басейн. А вечер когато е прохладно разходка ... ходенето също мн помагало но по хладното.

# 652
neli_d, честита дъщеричка Simple Smile Да е жива и здрава и да ви радва много   bouquet

# 653
Ехеее neli_d, честито!!! Да ви е жива и здрава малката Даниела  smile3501

# 654
благодаря ви много сте мили Simple Smile
казаха ми ,че малката е прекала много спокойна нощ. Сега и аз съм по-спокойна за нея Simple Smile

# 655
  • София
Нели,честито:) да растете бързо Simple Smile
Аз по празниците по стеч на обстоятелствата ще съм сама. Всичко живо заминава. Та тр да си намеря мн интересни филми за гледане и мъжо да ме зареди с достатъчно храна,макар че то в тая жега...аз вече замених сутрешното кафе с фрапе и съм супер доволна,как не се бях сетила по-рано:))

# 656
  • София
Честита прекрсна дъщеричка Даниела Нели! Пожелавам ви много да ви радва с татито и да расте здраво и пухкаво бебче..още едно прекрасно талисманче си имаме  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 657
neli_d честито !  Hug Желая ви много здраве щастие и радостни мигове с Даниела!  Heart Eyes

# 658
Честита дъщеричка,Нели!Нека расте жива и здрава и много обичана!

# 659
Нели, честита бебочка! Да ви е жива и здрава Даниела! Бързо да ви изпишат и да си се гушкате квъщи!

Имам чувството, че само ние сме останали в София. Всички наши приятели и познати заминаха нанякъде, а на мен никъде не ми се пътуваше. Само като си помисля да стягам багажи и лошичко ми става! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт