ЮНИ на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 24 865
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Хайде да мина да се отчета и аз след доки,бебка е към 2400 грама и всичко е ок пак е поизбързала малко, главичката и е почти 9 см  Shocked даде ми болничен и направление за хоспитализация, не знам на вас дадоха ли ви такова вече newsm78.
Донесоха ми подаръци от америка и франция и съм много щастлива,имам овца играчка,която има 5 вида от сивия шум и се закача на леглото Crazy както и една голяма книга,в която има мини чекмедженца,за  да се запазват първите чорапчета,кичури коса  и тем подобни джунджуриики Hug
може да ги кача да ги видите в снимка,бг.

Ами това е,нямам дата за секцио,но май за сега изчакваме и ако си тръгне само ще е най-добре,за да може то само да си реши кога да излиза Embarassed

# 631
Здравейте,

да ми е честит девети месец  newsm47

Бебко е 2800 грама  tooth

# 632
  • София
Петроханче, и на нен ми ги дадоха-вече са при другите докс в чантата за раждане.обаче аз няма да нося фетални-според мен няма никакъв смисъл предвид че там не са отбелязани никакви проблеми.

# 633
Канарче на мен ми каза  само да си подредя хубаво всички документи от кардиолози и изследвания,не ми е казала за фетални нищо,най-много от скрининга,ама то предполагам че не им трябват да няма да четат романи,че те голям топ голямо нещо,просто не виждам как ще седнат да правят литературно четене Laughing

# 634
mgamisheva, Kanari, благодаря ви   bouquet ще гледам да го махна възможно най-скоро Simple Smile

# 635
Ivvangeline жива и здрава да си,нека те съпътстват прекрасни моменти  Hug.Разсмя ме с поста си. 30 е една прекрасна възраст.Както казват психолозите - "На 30 живота започва"

az ti nie ,petrohanka добре растът бебоците,браво. Аз също ходих на док днес.Беба е 1600гр.(32г.с. newsm78.....мъничка ми се вижда (пак).Док каза,че е ок.  Praynig .  Утре ме вика в клиниката на запис на тонове.  Иначе изследвания ще пуснем като вляза в 9 месец-пълни кръвни и микробиология.  Даде ми болничния,от вчера и аз влязох в обратното броене с 45 дена.  Термина ми нали си остана 13.06.    Иначе преизчислен от началото е 20.06.    
Fashionmama  прегръдки  Hug.

Адел къде с?  Пиши ....

Утре пътуваме.  Не пишете много,че нямате изчитане  Mr. Green.   Прекрасни почивни дни ви желая.

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 18:28 от milisa

# 636
 тумбачета,имам си дъщеричка Simple Smile казва се Даниела.Сега не е при мен,но скоро се надявам да ми я дадат. Тежи 2.200гр и е висока 48см малката ми душичка. благодаря ви за палчетата Simple Smile малката тръгна да излиза в 4сутринта и се появи в 17;02часа. беше много високо и май не й се излизаше. Беше размислила Grinning   тук в МД са страхотни. хората си разбират от работата. сега ще почивам ,утре пак ще се включа Simple Smile Прегъщам ви всички и благодаря за палчетата

# 637
neli_d, честито и да ти е живо и здраво момиченцето. Надявам се да си добре, малката също и скоро да ти я дадат, за да й се радваш   ylinfant

# 638
neli_d Честита рожба Да е жива и здрава и много да ви радва.
Важното е че сте добре и дано скоро сте си в къщи  Hug

# 639
neli_dБраво! Да е жива и здрава малката принцеса! Simple Smile Бързо възстановяване!
*DoraТова усещане в ч.дроб ли, в жлъчката ли , не знам, но е ужасно неприятно! И като застане така с часове не мърда, особено през нощта е ад. Дано не е така до края Sad
Пожелавам ви хубави и безпроблемни почивни дни, утре отивам за малко в Банско и евентуално до Кавала Wink   animal085

# 640
  • София
neli_d Честита рожба да ви е жива и здрава и много да ви радва.Радвам се,4е и двете сте добре Hug

# 641
neli_d, Честита дъщеричка и от мен Simple Smile Да е жива и здрава малката Даниела и да ви радва безкрайно много  Hug

# 642
Добре дошла на малката Даниела,да е жива и здрава и бързо да се прибира в къщи ,на мама neli_d Честито  newsm51 и бързо възстановяване

# 643
Нели честита рожба Hug А за малката Даниела - добре дошла, да си жива и здрава и много обичана Hug

# 644
neli_d, честита рожба   bouquet  да сте живи и здрави и двете и скоро да се гушкате.аз вече нямам търпение да се появи и нашето бебче и да си го гушкам. на тези които ще пътуват пожелавам лек път и всичко да е наред...Честит празник на всички.

Общи условия

Активация на акаунт