ЮНИ на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 24 862
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Нелиии, честито бебенце, миличка. Ама си е щастие...супер. Скоро ще ти я дадат Simple Smile
А на другите мами да напомня, ако искат да си изберат някоя от трите вестителки(която не го е направила), за да може да съобщават, когато тръгнат да раждат и когато се появят бебоците Simple Smile

# 661
Добро утро мами:)

Нели_Д честита ти малка бебка,пожелавам ви много радост и любов,и скоро да се гушкате вкъщи Hug

Милисиа браво и на теб за бебка,аз мисля,че и е нормално теглото те сега наддават по 200-300 гр на седмица(даже може и повече) та не се притеснявай Hug пък и както вече много пъти сме обсъждали то си е до апаратура и ако доктора в дадения ден е измерил няколко милиметра по-малко или повече и идват от там разликите.

Мен ме скъса пак корема тая нощ и обикаля стаите вкъщи #2gunfire уж топло мялко с мед ми помагаше... снощи ми се доповръща от него Joy абе изобщо ужас.
Снощи изпрах новите дрешки и днес ще ги гладя и прибирам,че те са newborn размер и не съм вярвала,че в америка има такива малки размери Laughingпо-малки са от тези дето аз съм купила за бебка (казвам го защото когато бях 52 кг ми бяха донесли за мен дрехи XS и бяха с размер М или Л по българските стандарти и ми бяха доста големи).
Хайде и честит празник на всички трудолюбиви  smile3525

# 662
neli_d q , честита рожба! Нека малката да расте здрава и силна и в най-скоро време да прекарва спокойни нощи в прегръдките на мама  newsm51 .
Аз по-късно съм на преглед да видя нашата беба колко е пораснала. Хубав ден, мили дами!

# 663
  • София
Честита дъщеричка на мама neli_d, да ви е живо и здраво съкровището и бързичко да се прибирате у дома

# 664
Neli_D, честито момиченце. Да ти е живо и здраво и много да се радвате взаимно!

# 665
Честита рожбичка, Нели   bouquet Да е много здрава и съвсем скоро да се прибира вкъщи при мама и тате  Hug

# 666
Да питам мамите от Стара Загора ... къде ходите за запис на тоновете? И колко струва?
Че аз до сега само при АГ-то пък нея няма да я има 2-3 седмици и не знам къде да ходя  newsm78 .
Ама вярно съм мн разсеяна ... в понеделник ходих при нея и не я попитах... като ходя за толкова мн неща питам и всеки път забравям по нещо . Най-добре списък като за пазаруване  Laughing

# 667
  • Paris, France
Ах, какви прекрасни новини! neli_d, поздравления за малката Даниела! Желая ви да сте много здрави и послушни, бързо възстановяване на теб!   bouquet
Ти самата как се чувстваш след раждането? Ще те чакаме с по-подробен разказ като се възстановиш напълно и имаш повече време.

# 668
neli_d - честито, да сте живи и здрави!   Grinning

Аз съм предпоследен ден на работа, със запушен нос и гърлото ме драска Tired На толкова вируси устоях и накрая....

Изпратих си детето на вилата, ние с половинката в Петък ще зачезнем натам също.

# 669
  • София
neli_d, честита дъщеричка   bouquet Да ти е жива и здрава  Hug

# 670
Честита дъщеричка мила Нели да ти е жива и здрава да е радост голяма за теб цялото ти семейство

# 671
# 672
Честита рожбичка, neli_d !!  bouquet Да ви е жива и здрава и скоро да си я гушкате!!! Heart Eyes

# 673
Нели честита ти принцеска да ви е жива и здрава и много да ви радва за напред  Hug  bouquet

# 674
 mamma neli_d честита ти рожбичка, да сте живи и здрави и много любов да има около вас bouquet

Общи условия

Активация на акаунт