ЮНИ на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 24 857
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Нели, честита принцеса! Да е жива, здрава и много голяма късметлийка! В коя гестационна седмица я роди?

Весели празници на всички!   bouquet

# 676
neli_d честита бебка Даниела,да е жива и здрава и много взаимно щастие ви пожелавам  smile3525

# 677
Neli_d честита дъщеричка   bouquet  Нека расте здрава, щастлива и много обичана  Hug

# 678
Neli_d, Честита радост! Пожелавам на Даниела, на теб и на цялото ти семейство здраве, много щастие и положителни емоции!!!  bouquet

# 679
Neli_d, честито и от мен Simple Smile да е жива, здрава да расте щастлива и да ви радва много Simple Smile

# 680
  • Видин
Нели, честито щастие - да е много здраво, весело и палаво дете и само радост да ви носи, а на теб бързо възстановяване!   bouquet

Честит ви празник, мили мами!  Hug

# 681
Честита дъщеричка и от мен Нелиииии  smile3525 Да е жива и здрава, с много късмет и да ви радва винаги!!!

# 682
Честито и от мен на мама Нели   bouquet Да е ви е жива и здрава куклата и да дарява със щастие мама и тати  Hug

# 683
neli_d , честита ти дъщеричка!  Heart Eyes Да е жива и здрава и да расте щастливо и радостно дете !

Малко по-нагоре някоя мама беше споменала нещо за избор на вестителка... Кои са нашите вестителки ? Че нещо нямам спомен хах

# 684
neli_d , честита ти дъщеричка!  Heart Eyes Да е жива и здрава и да расте щастливо и радостно дете !

Малко по-нагоре някоя мама беше споменала нещо за избор на вестителка... Кои са нашите вестителки ? Че нещо нямам спомен хах
Отбелязани сме на първата страничка, мила Simple Smile Аз и още две мами сме, избираш си някоя и ѝ пишеш на лични да ти даде номера си, за да ѝ пишеш, когато родиш и тя да оповести във форума Simple Smile това е

# 685
За вестителките аз писах на всички за всеки случай Mr. Green Помислих си, че ако си избера само една, тя да не вземе да роди преди мен hahaha

# 686
За вестителките аз писах на всички за всеки случай Mr. Green Помислих си, че ако си избера само една, тя да не вземе да роди преди мен hahaha
Хахаха, ами да Simple Smile но за това вестителките сме с термини чак последните дни на юни, за да няма такава опасност Simple Smile Но пък всичко става, така че... Simple Smile

# 687
Честита дъщеричка, neli_d! Да расте много здрава, весела и щастлива и скоро да се гушкате вкъщи Simple Smile

# 688
Нели, да ви е честита малката рожбичка! Да ви носи много радост, щастие и незабравими емоции!

Да видим, кое ще е следващото бебче, дали пък няма да се престраши някой мъж ....   love001

Весели празнични дни!

# 689
Два дни без компютър и доста материал за четене сте ми натрупали Simple Smile

Нели, честита дъщеричка! Да е много здрава, щастлива и да кара мама и тати много да се гордеят с нея!

Аз да ви кажа се поизморих днес. Уж сме на финала на ремонта, а все има работа. И аз уж само гледам и правя компания, пък току виж съм хванала парцала. И в края на деня си давам сметка, че прекалих.

Общи условия

Активация на акаунт