Да преправим старите мебели с любов - тема 21

• 75 605
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
това спред вас върху дюшемето какво е? Боя? Каква? http://pinterest.com/pin/236931630368071362/

# 76
И само да споделя - ентусиазирала съм се на тема декорации с декупаж
http://www.lisascreativedesigns.com/lisascottageblog/wp-content/ … ge-lamp-shade.jpg
Мисля да пробвам скоро с някоя тенекиена кутия или подносче, ама откъде да си намеря красиви изрезки (розички и други красоти) и нотни листове, идеи??? Simple Smile

Въодушевена съм и от идеи за декорации от метална тел, като този буркан-свещник http://bevfabriccrafts.us-dc1-edit.store.yahoo.net/I/bevfabriccr … s_2145_1262235162, идея откъде да намеря мрежа за кокошкарник?  Mr. Green

Въобще главата ми ври от идеи "направи си сам", само дано да стигнат и до реализация Crazy

Точно от такова "врене" моята тотално се свари  Tired и съм в транс от всичко което искам да направя,а времето не стига и не стига  #2gunfire
За декупажа -салфетки  Peace Иначе се продава и декупажна хартия в магазините за арт материали.

Чакам мм да се прибере утре и да ми свали контактите,че съм роден талант да се осакатявам и току виж ме треснал тока  Rolling Eyes В продавалника открих салфетките които ми трябват и си ги чакам.
Най много да подбера огледалото че ако не направя нещо ще се пръсна просто.....

# 77
mioki, елегантна и стилна, както винаги! Имам чувството, че всеки момент тоя твой "гардероб" ще се фръцне и ще запраши на бал. И, тъй като очевидно това е жена, май повече ще й отива названието "гардеробна".
Laughing махни, чакам скриновете да ми направят (зад завесата ще са, на пода). Дръжките пристигнаха и не'ам търпение вече  Crazy

Mama na Misho, боя е, ама каква е не знам, вероятно е на водна остова или тип "блажна"

Муки, споко, не си само ти в тоя казан  Joy

# 78
мерси Миоки   bouquet Аз се чудя, защото не лъщи като блажната, а дюшемето изглежда разкошно. Точно такива подове има много в скандинавския интериор, но не мога да разбера с какво боядисват  newsm78

# 79
А бе мен ако питаш, баш на блажна си прилича. Не точно като авто-емайл лак, но си има лъскавина това на снимката (виж свещника как се отразява в пода). Все пак твърде вероятно е да е и на водна основа, но да е предназначета за подове.  newsm78 С боите не съм много в час освен тези, с които вапцаме мебелите тук   Whistling

# 80
ами да, има лъскавина, но аз понеже сравнявам със старите дюшемета по селските къщи - там изглеждаше много зле блажната боя  Mr. Green Та затова се чудех да не е някакъв друг вид. Ще поровя из нета да потърся Simple Smile

# 81
Просто тази е нова  Laughing

# 82
  • Sofia
baibibi, благодаря за съветите,
хубав ден на всички и успех в преправянето

# 83
mioki, жилището ти е повече от очарователно Heart Eyes

# 84
mioki, жилището ти е повече от очарователно Heart Eyes
Благодаря  Hug
Правя го вече 2 години  Crazy и малко какафония става, защото непрекъснато ми идват нови хрумвания и в момента няма много общо с първоначалната идея, с разлика на обемите като такива, но стилово съвсем се промени  Laughing

# 85
  • София
Муки, благодаря ти за идеите, ще разгледам и в ибей какви материали за декупаж си предлагат Simple Smile Между другото, вчера открих цяла поредица теми за декупаж тук, така че там са истинските експерти... а аз като се знам колко съм последователна, сигурно ще събера мат'риалите и дотам ще си остана  Mr. Green

# 86
  • София
beca, полилейчето е от ebay, даже с крушки ми го пратиха Simple Smile
mioki, невредими ли пристигат такива чупливи предмети от UK (аз се колебая дали да не си купя винтидж огледало от ибей), превозвачът дава ли някаква гаранция? newsm78

# 87
Няма гаранция за съжаление.
Аз избирам неща, които ако се опаковат добре, няма голяма опастност от счупване. Огледало не бих, като че ли, освен ако не съм с опция да му сменя стъкларията.
Иначе двата полилея които поръах дойдоха много добре опаковани - с меки дунапрени в кашона и всичко увито в наелони. Черния даже през превозвач го пуснах, но и двата са метални и единственото което имаше риск от счупване бяха крушките които така или иначе бяха бонус.

# 88
Муки, благодаря ти за идеите, ще разгледам и в ибей какви материали за декупаж си предлагат Simple Smile Между другото, вчера открих цяла поредица теми за декупаж тук, така че там са истинските експерти... а аз като се знам колко съм последователна, сигурно ще събера мат'риалите и дотам ще си остана  Mr. Green

Да,и аз оттук съм се учила  Hug Но ето и още едно клипче което за начинаещи много помага http://vbox7.com/play:4a12f34d86

# 89
  • София
lozette, страхотно разяснение за шлайф машините. Много ми помогна и мисля да си купя един такъв ексцентрик само че под 100лв. ще търся.

миоки, гардеробчето е супер идейно, а завесите вместо врата изглеждат много тежки и луксозни. Впрочем откъде ги взе, че аз още нямам пердета по прозорците и не мога да харесам?

Мини Ребел, на мен точно uktobg ми докараха столчетата. Бях преценила, че един стол е около 8кг, а те се оказаха по 4.5-5кг .

Общи условия

Активация на акаунт