Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 755
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Добре дошли на всички нови девойки  Hug Девойки са нали, хихи, сега се замислих защо пък не ни посещават и мъже  Joy
Ще наваксам с четенето, обещавам!
Зузко, бързо да ти мине деня, както и на всички, които са на тръстиката  Hug

# 166
Форестче, може да става въпрос за хормонална раничка, каквато и аз имах..случват се много често такива неща, спокойно. Изписаха ми ..ъъ не помня вече какво, нещо с П беше, слагах 5-6 дни вагинално и всичко мина и замина.  Hug

# 167
Форестче, може да става въпрос за хормонална раничка, каквато и аз имах..случват се много често такива неща, спокойно. Изписаха ми ..ъъ не помня вече какво, нещо с П беше, слагах 5-6 дни вагинално и всичко мина и замина.  Hug

Зузи, благодаря  Hug Малко се сдухах. Мама вика да не се паникьосвам, че е имала 2 пъти и са ги горили - нищо особено... Миналата година имах ПАП 1  Crazy Дано да ми е ОК и сега  Praynig

# 168
Форестче, при мен се беше получила есента, док каза, че си е чиста хормонална раничка и се случвало пролетно и есенно време. Преди това и аз имах хубава цитонамазка. не се шашкай предварително, сигурна съм, че няма за какво. Ако е хормонална не се гори Naughty 

# 169
Зу, по какво се разбира дали е хормонална  newsm78

# 170
ами не знам, док си знае  Mr. Green Аз не съм имала нито течения, нито някакви усещания, просто отидох на преглед и той като ме погледна, направи тази констатация. Сетих се какво ми изписа..Полижинакс  Peace Дори не ме е викал на преглед след свършване на лекарството, за да види дали се е махнала. Следващият път, когато отидох..пак след около 3 месеца, каза че я няма Mr. Green

# 171
  • Варна
Добро утро, момичета  Hug
Форестче, не се притеснявай  Hug Аз имах хормонална раничка, разбира се дали е такава, когато те гледат на колпоскоп . Мен ме гледаха 3 пъти, през определени периоди и решихме да я обработи док. със Солкожин . Намазват те за 10 минути, щадящо е, не боли, резултата на следващия месец беше, че нямам раничка . На мен ми създаваше проблеми, на теб ако не ти създава може да не я бутат .
Стискам палци на всички, които имат нужда ! Да се похвалите с добри резултати  Praynig
Аз съм с ужасна хрема, мъча се с Коризалия, Пиносол и Куикс  Crossing Arms Дано да ми мине бързо, че на горкото бебе свят ще му се завие от моето кихане  Crazy
Весе, имаш много сладко коремче  Heart Eyes
Хубав ден на всички  Hug

# 172
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Пате, така е.. напролет дозата на Л-тирокса се регулира на по-малко. Обикновено 30 дни, след трайно покачване на температурите се пуска ТСХ да се види как е и как да се регулира. За зимата е 30 дни след застудяване.

Миленка, аз си бачкам само на тъчпада... изобщо не ползвам мишка Crazy

Даниелка, ха честита първа лелка- на следващата изследвания и да се види за какво иде реч. Hug

Форестче, стискам палчета както за теб така и за Аника. Ма то няма нищо страшно беее... мен са ми горили 2 пъти и съм си пушка  Twisted Evil

Зузанооо, къде ти е работата беееее... па при нас си висиш  Mr. Green

Кокосчо, как е малката? Слушка ли?

Вчера бебанка цял ден хълца... 30 минути хълцане, 30 минути бой по мен и така... добре, че вчерта към 12 заспа и аз се събудих чаааак сутринта в 8:30.  Mr. Green Явно се изморява през деня.. сега остава да се надявам, че и като се роди ще е такава  hahaha
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 173
  • Gone with the wind
Добре дошли на всички нови девойки  Hug Девойки са нали, хихи, сега се замислих защо пък не ни посещават и мъже  Joy

Преди години си имахме един  Heart Eyes
вече е горд татко на двама, а дъщеря му ми е любимка - много слънчево, будно и красиво дете

# 174
Рейн, аз съм от човеците Mr. Green, които вършат по няколко работи едновременно, свикнала съм на лудница и бързо превключване на мозъка от една в друга посока..така се чувствам жива Mr. Green А и като прочетох Форестчето, нямаше как да не пиша Heart Eyes

# 175
Здравейте мацки Peace
Чак сега се записвам в новата темичка Peace
Кучо здравей ,радвам се да те видя Hug
При мен нищо ново ,лек ден на всички Peace

# 176
Здравейте, момичета!!!
Добре дошла на Кокоска2 Simple Smile Да не се застояваш много тук!!!
На всички, които са на изследвания, прегледи и т.н.т много стиснати палчета и   Praynig всичко да е наред!!!
Рейни, пожелавам ти раждането да е страхотно изживяване!То май, май не остана особено много  Hug
Няколко дни не съм в настоение, но пък днес съм решила да направя дълга разходка за разведряване  Crazy
Момичета, много ми се иска да ви видя албумчето, но не се чувствам готова да се покажа!
На всички много  Hug
При мен нищо интересно, чакам си МЦ в петък и така ....
Аз пък имам едни странни болки в гърдите, които започнаха веднага след Ову, но странното е това, че дясната е леко подута и и ме боли не само зърното както обикновенно, а и отстрани при лягне по корем или при лек натиск .... няма бучка проверих, но е странно не ми се е случвало до сега обикновенно ме болят зърната и лявата е по-голямата, а сега пък наопаки. Ох, май много се вглеждам в себе си и не е добре така, ама .... тези инжекции ми изпиха мозъчето

# 177
Леле, Коки почна много да се хили  Laughing Прави го като се изпръцка основно  Mr. Green но и сега като сучеше усещам нещо и я гледам тя се нахилила  Blush  Heart Eyes
Добре сме, Рейн  Hug Ти събирай сили сега, ще ти трябват  Mr. Green
Куч, ех, много хубаво  Hug
Форест гуш!

# 178
  • София
Ето ме и мен.
Малко набързо ви прегледах, че са ме юрнали на работа неща. Ама да избутам тая седмица и после 10 дни почивка!  Mr. Green
Мерси за комплиментите за пупата. А утре ще се гледаме и с бебо. Нямам търпение!  Heart Eyes
Тая нощ изобщо не спах, не знам защо. Въртях се, въртях се, имам чувството, че 1 час едва ми се събра сън.
Сутринта мъжо уж да ме кара на работа, ма и на него му се спи и забравих да включи фаровете. хем имаме и дневни светлини, ама ни едното, ни другото. Та сме и 10 лв. на загуба...
А днес татко има РД, затова се почерпете, моля:
Скрит текст:

Дани, честит ти цикльо. Скоро да го гониш задълго!
Прегръдки и прекрасен ден на всички!

# 179
  • София

Зузано, ма близнаци си... това е много типично за нас, мултитаскинг  hahaha

Весето, да ти е жив и здрав мъжа и всичко да е наред на прегледа   bouquet

Кокосчеее.. ще ще трябват... рогатичко ще е и нашето и се готвя да ни стопи лагерите  Twisted Evil

Суити, как да няма време? Има много ясно.. аз не съм готова за раждане  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт