Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 746
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Sydney
Аника_Б според мен са добре... може би най-много да имаш раничка и от там да е ПАП2, но това док. да коментира, аз знам че за раждала жена и с активен полов живот е нормално да е ПАП 2  Peace по принцип като се прави цито се взема проба от цервикалния канал и от влагалището - и е възможно да са различни групи... според мен ти е добре резултатът  Hug

# 151
Ето ме и мен.  Laughing
Забравих да кажа Добре дошла на Кокоскаbouquet  bouquet май имаше и още една новичка? newsm78 Всичко ми излезе от главата, като седна да пиша. Mr. Green
Палци, за тези които са на изследвания утре! Praynig
Веси, после ще те видя и тебе. Grinning Grinning

# 152
Добре дошли на новите момичета Hug
Пате, Естела, преди М имам най-разнообразни екстри, които изчезват още на първия ден. Специално този месец ми се появиха и съвсем новички такива, луда работа.  Wink

Успех на всички за груповите изследвания  Hug Hug
Аз ще ходя на АГ другия вторник и отсега ми е любопитно как ще се развият нещата там. Thinking

Лека и сладки сънища!

# 153
  • shumen
Добър вечер!
Добре дошли на всички нови.Да се оттеглят бързо от тази тема.
Дани,горе главата.

# 154
Запис и се връщам да чета предната тема  ooooh! май май много пишете и малко бебеправите -ще има санкции.Тази тема искам поне 10-15 +теста  Mr. Green

# 155
  • usa
Добро утро! Специално събуждане, за да не се успят   ruporuu всички тестващи се днес от "груповата терапия". Успех и  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Ако не забравите стиснете едни и за мен ама по привечер.
И за всички, които не са на диета Айде по 1 паста  #Silly

Лек и успешен ден.
П.С. Май няма паста ами ША се науча и аз  ама явно бавно зацепвам

# 156
Добро утро и от мен  food010
Минавам набързо да ви видя ,и бягам на тръстиката afwitch
Вчера сутрин писах,писах и накрая затрих всичко ooooh!,та днес ще се опитам да не правя такаа Mr. Green
Кокоска2 добре дошла,и скоро хубава новина  Praynig
Весе,пу,пу  Heart Eyes
Пате,на мен това ми е единственият признак ,преди да поссрещна досадницата,главоболие ужасно ooooh!
Пони,Деска ,нацелувате бебки от "кака" Милена  love001
Скрит текст:
А да видим дали ще ми се получи Rolling EyesОфф кучето ми изяде мишката на лап топа и сега ми е адски трудно без нея ooooh!така ,че се извинявам ако има нещо неграмотно написано  Embarassed

# 157
Добро утро на всички! Hug  За мен утрото е добро днес. И такааа... включвам се директно от събитието, че гостенката ми от Червен бряг ме посети още в леглото по пожама. Party Но аз естествено не и се сърдя и я приех подобаващо! bowuu Дойде в 2,30 през нощта.Ето защо вчера бях така нервна и гневна и опустуших и шкафа със сладкишите на детето. Embarassed Доволна съм. bowuu bowuu

Зузка, ти излезе познавач мила, и на мен ми дойде на 37-ми ден след К.
Не съм ви чела и нямам време, като се върна от работа ще е.
Айде до по-късно от мен! Hug

# 158
Добро утро, бонбонки!  Hug
Тука съм  kaffeetrmker_2
Дадох малко кръвчица за хормонките...та да видим. Смених лабораторията по съвет на ендото. Чакаме резултати към обяд!  Praynig
Дани, ЧЕСТИТА ти лелка! Hug Това е рядък случай на празнуване... да  е за последно /може и предпоследно, айде от мен да мине/  Naughty
Веси, много сладурски тумбак си отглеждаш  preggo Браво! Страшно кефиш! Ти си знаеш де  Hug Heart Eyes Погал, погал!!!
Кокоска, добре че не ти се вижда пастата  Crazy не ти е дадено да изкушаваш грешните  hahaha Палчоци за привечер  fingerscrossed
СтеликоHug уместна забележка  Embarassed
Слънчев ден на всички ви желая!  Hug
Чакам Тоничка да се произнесе.....

# 159
Принцеска, мерси мила. Много и се кефя, искам я още около 3 месеца и после ще и бия шута. Mr. Green Mr. Green Днес съм свежарка, да знаете! Party Обещавам да съм позитивна и да не мрънкам много! bowuu Днес и БТ ми падна повечко, аз пак ще си меря...луда глава съм знам. Crazy Принцеске, успех с хормоните. Hug

Нека някой ми пише на лични за паролата и името на албума, че не знам къде съм сложила листа. Grinning Не мога да видя Весето иначе!  bouquet

# 160
Ихууу, ей ме на и мен   food010

и специално за фрешаджиите Grinning
Скрит текст:

Принцеске, дай 5  Mr. Green Източиха и от мен кръвчица и чакаме сега. Успех на твоите резултати. Сигурна съм, че ще са добри  Flowers Four Leaf Clover  Hug
Лаборантката нали ми стана първа приятелка, накара ми се, че ТСХ и ФТ4 се поемат от ЗК. Ама ендото при нас как дава направление само... Каза, че за бременни ще дават.Чудя се, може ли да ми го дават като се запиша на ЖК или пак при ендокриноложката трябва да ходя и преди това при ЛЛ  newsm78
Дани, ами... честита ти лелка. Дано циклю се скъси, за да не ти лази по нервите и ей сега да се изнижат месеците  Hug Аз бях с такъв МЦ- 36-40 дни и знам за какво става въпрос.
Кокос ТУ, мерси за палцуните. Едни имаш за след обяд  fingerscrossed

Хайде поспаланкииии search явявайте се на отчет...
 sun

# 161
Срамота  Blush Чак сега да се запиша, ама и вие колко сте изписали  ooooh!  Mr. Green
Миленка, ще предам  Heart Eyes
Прочетох само последната страница  hahaha Ако има нещо важно, моля ви кажета  Hug
Хубав ден на всички!
Аа и има още една кокоска  Mr. Green Добре дошла  Hug

# 162
Добро утро Mr. Green

Дани, честит ти цикльо, чувството е неописуемо, нали, ще кажеш 6-ца от тото си ударила  Mr. Green Hug

Кокосита, има и други нови мадами  Flutter Гушу-мушу на квадрат  Hug

Стискам палчоци за всички кръводарители днес, както и за всички останали в нужда Praynig
Сега отивам на тръстиката, че имам работа за два китайски народа  Outta Joint, но ще ви наглеждам, да слушате, ей  Mr. Green

# 163
Здравейте  Hug

Аз бях на профилактичен от работа днес...АГ-то каза, че имам малка раничка  Confused След празниците чак ще ми е готова цитонамазката. Еми, не ми стана приятно честно казано...Аз преди 2м ходих при моя лекар, че имах малко гъбки и той нищо не ми е споменал, та явно е прясна...Стиснете едни палци и за мен...АникаHug

Веси, прекрасна пупа пу-пу Simple Smile

# 164
  • Германия
 Добро утро,
добре дошли на скочилите от балкона и дано не се задържате дълго тук.
Кашмирче, благодаря, ами то аз с моето темпо на четене и писане, не костенурка ами и аз вече незнам на какво заприличах. Как си?
Даниелка: браво на лелката, да ти погостува за кратко и да се маха после за 9 месеца.
Успех на чакащите резултати. Стискам палчета да са хубави.
Аз днес съм на консултация в  репродуктивната, да видим какво ще кажат.
Лек ден и сте всичките намачкани от гушкане.

Общи условия

Активация на акаунт