Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 743
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • В сърцето на любимия човек
Магнитче- аз съм в Щерев, а май не преглежда там. 70лв наистина са много, първичния преглед в Щерев е 50лв с всичко ooooh!
Аз от много мотане и отлагане го докарах до там, че вече ме стяга гърлото, забравям все по-често, абе... мисля другата седмица да отида вече ooooh!

# 136
Момичета, някоя ще ми помогне ли за резултата, че много ме е страх... не знаех, че 2-ра група ПАП има а и б... и какви са тия  Паракератотични клетки???

Група по Папаниколау    PAP IIB
Забележка: Паракератотични клетки - за проследяване!

Confused

Изследването го правих профилактично, защото имах раничка на шийката преди 8 год., която изгорихме с ток. Оттогава до сега всяка година правя цито и все съм 1-ва или 2-ра група, но това 2 Б Паракератотични клетки ме плашат Confused

# 137
  • usa
Добро утро за мен, а за вас добра вечер Laughing  То и затова все отлагам са се вклюа,че аз докато прочета какво св случва при вас през деня то се стъмнило, и са обсъждани 100 неща и аз се чувствам като оФлюФ  #Crazy
Благодаря за топлото посрещане. Супер сте  bouquet  та какво запомних:
Нелка и при нас е зле. Тя Рейни ти го е казала тук ако не си извънреден случай никой не ти обръща внимание до 12 г.с.  До тогава за тях не си бременна , а ако не дай се боже има проблем само в спешното те приемат. Дано намериш добър доктор, който да е приличен "обирджия" на частно , за са се успокиш. Това е най- важно.
Рейни вашата Кокоска е старши кокос, аз съм начинаеща Grinning   Дано успея някой ден са " пожъна" нейния успех с Little Ko. :hug
Зузи идиота съм аз, щото май сама се филмирам и ми трябва един по-здравичък   box Ама пА как да не се филмирам като за 1 година тестове, pre-seed гелове, @екс по график и аджиба пак нищо. Само БТ не съм пробвала ама май ще почвам и това.
Дани  Hug Hug Hug Няма невъзможни неща! И твоето чуде ще се случи отново. Всяко нещо се случва с причина, дори и на нас да не ни харесва. Така ставаш все по-силна, а бебчетата искат силни мами  Hug
Естелче супер изглежда спа-то. И аз искам. Ама в наше село няма.
Това запомних. А и успех на Тоничка с предстоящия преглед( дано съм запомнила правилно датата Embarassed) аз отивам да домакинствам, че днес и утре почивам.  Hug за всички.
P.s. Моля ви стиснете по едно палче утре за мойте резултати. А и да попитам знае ли някой възможно ли е удължаване на цикъла след цветна снимка. Правиха ми този месец и за сега цикъл йок и бебе йок.
Наистина вече край. Лека и бебеносна на всички. До после- нощес или утре

# 138
  • София

Момичета има в МД ехограф Начев, как ще няма.
Преглежда в подземието на МД има таблека към ендокринологията. Там часове не се запазват. Всеки път като ходя в МД ми казва, че ако платя при него ще е много по-евтино, ама на мен ми трябва фактура, за да ми върнат парите. Не знам колко струва "на ръка"  Peace

# 139
  • София
И мен Начев ме гледа преди време в МД на ехо.
Аника, и за мен е непознато това "В". Гледали ли са те на колпоскоп?
Пънче, нали имаше такъв филм, за един дето се пазеше...

Аз си изпълних обещанието. Тумбак - показан!

# 140
  • София

Мхм, а къде точно си дебела, че чак са ти казали и диета да правиш  newsm78

# 141
Веси, не са. Но сега май ще ме гледат ...
Страхотно тумбаче  Heart Eyes Hug

# 142
 Аз казвам точно това което ми каза преди 2 месеца. Цитирам:"Ако искате да ви гледам на ехограф си запишете час в Панацея, защото в МД няма апарат". Нито е споменавал за Надежда нищо... За втората консултация, за смяна на дозата ми каза да отида в МД на 14 етаж, където е ендокринологията и ме прие във фоайето  Peace
Весе, теб те е гледал защото си лежала в отделението, нали така?
Интересно, защо ми каза, че апарат има само в Панацея, след като очевидно не е така  Rolling Eyes
Пънче, най- добре да му звъннеш и той ще ти каже къде ще те приеме  Wink
Кокос 2, утре е груповото пускане на ТСХ и ФТ4, а в други ден е "групово" ходене на док. И Весето ще се поти пред кабинета, но тя след обяд, аз съм от 11:00h.

# 143
  • София
Рейн, много килограм съм, чак ме е срам да кажа колко. Факт е обаче, че наистина не изглеждам чак толкова, колкото съм. Но съм си пълничка, както се казва на любезен език.  Mr. Green

# 144
Прекрасна си, а пупата е ухааа... погал, погал  Hug

# 145
Момичета, абсолютно нище не съм чела. Сега се прибирам, но ми е много зле. От сутринта чувствам главата си изтръпнала в различни участъци. И като цяло ми е зле. Одеве премерих кръвното, беше малко ниско. Имам чувството, че е на нервна почва. Но забезязвам, че миналия месец преди да ми дойде пак бях така. Случвало ли му се на някой, дайте накакъв съвет.

# 146
  • Варна
Пате,аз съм така плюс още много екстри,болки в кръста,гърба,главоболие,повръщане,сърцебиене и какво ли още не,като цъфна,всичко минава Hug

# 147
  • usa
И на мен ми пада кравното , а и съм и с ниска кравна захар и е красота  #2gunfireи като дойде лелката и след 1 ден съм ОК.
И на Весето  Hug и стиснати палци.

# 148
  • usa
Пу , че неграмотно го написах  Laughing

# 149
Благодаря ви, аз взех да си мисля глупости, че ей сега ще направя някой инсулт. Но сега като си гледам рецептите миналия месец това с главата беше започнало преди цикъла и е продължило 10 дни. Тогава пускак ПКК и ТСХ. Беше ми слязло на 1 ТСХ-то и аз се съмнявах, че дозата на еутирокса ми е висока и това е реакция. Изписа ми само Магнерич. Сега се чудя дали да не си го взема пак. Явно, когато времето се затопла ТСХ спада и лекарството идва доста.

Общи условия

Активация на акаунт