Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 731
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
моля ви да скриете последните спам съобщения и картинките малко Mr. Green

# 121
Кога изписахте толкова много, бре момииии #Crazy Hug
Аз чакам едни резултати от Цито и малко ме е страх....
Естелка и мен ми харесват рибките Peace малко не е за хора с гъдел Mr. Green
Дани Hug
Благодаря на всички, които си ми спомнят все още Laughing
 Hug за всички

# 122
  • Варна
моля ви да скриете последните спам съобщения и картинките малко Mr. Green

Готово  

# 123
Аника, защо те е страх, мила, има ли причина или е обичайното профилактично потреперване Rolling Eyes
Скрит текст:
Как е майка ти?

Естелка, мерси Mr. Green

# 124
Сандра, нищо не мога да ти кажа за Дуфастона, хич не съм на ясно. Не съм го използвала.

Искам да благодаря на всички публично.  newsm51 Благодаря ви че ви има и определено ми поолекна и съм по-добре сега! Страхотни сте всички и се радвам, че ви познавам, макар и виртуално! Hug

Сега ще си пийна и една кефе  и ще съм ОК. Hug Hug

# 125
  • В къщурката на хълма на феите
Сандра прогестерона е нисък за такъв ден от цикъла .. вероятно има О., но тя е некачествена .. със сигурност трябва да се преслушат яйчниците заради ПКЯ и евентуално глюкофажа да се смени, защото не е достатъчно ефективен, а също така и андрогените трябва да се следят изкъсо Peace

# 126
Момичета, записвам се на 9 страница  Blush Blush Blush  ooooh! Не мога да ви изчета- зарината съм в офиса, а и довечера ще се срещам с любимия ми братовчед да си побъбрим, та явно в събота ще се разписвм по-подробно  Whistling Whistling Стигнала съм с четенето до 6-та страница  Blush
Дани  Hug Hug Hug Hug Всичко ще се нареди- сигурна съм  Praynig
Принцеска  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много мило ми стана, че си ме мислила  Heart Eyes Прочетох за резултатите от изследванията- но както са ти казали момичетата аз вярвам, че с правилната терапия всичко ще е наред и ще си родиш едно живо и здраво бебченце  Praynig
Весенце на лекар съм на 09.05 -след празниците  Crazy Мернах някакъв твой въпрос за ФМ- моят лекар ми е написал следващ преглед около 21-22.05, а тогава живот и здраве ще съм 17г.с. и 6 дни-18 г.с., така че явно времето е  подходящо за преглед  Thinking Сам ми го сметна и ми каза тогава да отида  Thinking
Аника стискам палци за цитото  Peace
Добре дошли на новите момичета   bouquet
Мили мои извинете, че така телеграфно, но нямам абсолютно никакво време- всички ви обичам и мисля  Hug Hug Heart Eyes

# 127
  • София
Малко да се отчета, че никаква ме няма тия дни.  Rolling Eyes

Дано тая тема я напълним с много положителни тестове   Praynig Praynig Praynig(предната май ни един не записахме  Stop)

Гледам за ЦС и изитичнае сте си говорили.  Mr. Green Къде е на Зуза охлювът?   Joy
А, ето я АрвенчетоHug Къде се изгуби? Как сте с бебчо?  Simple Smile
Прахи, нямаш милост с тоя Пеньо.   Пуснах си го и сега така ми се наби в главата. "летя със колата , ляллял" rotfImao
Линофрина и аз обичам скоростите!  Peace
Патенце, как си?  Praynig
Сандра, не разбирам от ТСХ, но стискам палци скоро да го вкараш в норма!   fingerscrossed
Принцесита, гледам си се сдухала.   action032 Всичко ще е наред, чуваш ли!  Naughty Hug
Афродита,Meri_8881 , welcome
Глухарче, много ти е Убана костенурката! newsm57
Даниелка,  Hug ще ходя личноо да ти докарам лелката накрая! Ама ха!  Naughty Mr. Green
Феичка, нещо ново при теб?  Heart Eyes Някое ново кучешко или котешко СПА?  Laughing
Тоничка, Весе, Лилка, Пънче, моме, Естела, Еве, веселушко, гушоци

При мен няма нищо ново. Само работа тия дни и затова не пиша. Целувам ви всички и хубава вечер!  newsm76

# 128
Меци аз до преди два месеца едва ли съм имала О, а предните два цикъла О се оказава доста късно и може би затова е некачествена!
На глюкофажа дали не му трябва повече време,  а сега като се коригира ТСХ може пролактина също да падне още и от и О да се подобри!
Но товаа са си просто мои разсъждения, ще видя в понеделник какво ще каже ендото и дали ще правя още изследвания!

# 129
 badcomp аре да се измитаме от офисите. Аз съм финито за днес  Mr. Green

Принцеске, добре че ми напомняш, че да не пия Л-Тироксина утре по енерция. Успех за резултатите  fingerscrossed
Аз се чудя ако е под 2, трябва ли да звъня на Начев  newsm78 Май трябва  Rolling Eyes Охх, данио е паднал с увеличената доза на тироксина  Praynig
Естелче, нави ме. И аз ще търся някъде из Младост Гара-Руфа  newsm53

# 130
  • В сърцето на любимия човек
Тоничка - ти в МД ли ходи при Начев? На кой етаж те прегледа и гледа ли ти жлезата на ехограф? Тия дни трябва да си запазя час, че много се мотам вече  Whistling Ако искаш пиши ми на ЛС.

# 131
Пънче, ехограф има само в МЦ Панацея. Там ме гледа. А за смяна на дозата, като му казах, че имам положителен тест за бр. ме извика в МД на 14-ти етаж, но ми каза да му звънна, като съм долу.
Зуза няма да се кара. Пиша го тук, защото може да е полезно инфо и за друг.
Скрит текст:
преглед на ехограф в Панацея и консултация- 70лв.
Смяната на дозата е 10лв.

# 132
  • В сърцето на любимия човек
Пънче, ехограф има само в МЦ Панацея. Там ме гледа. А за смяна на дозата, като му казах, че имам положителен тест за бр. ме извика в МД на 14-ти етаж, но ми каза да му звънна, като съм долу.
Зуза няма да се кара. Пиша го тук, защото може да е полезно инфо и за друг.
Скрит текст:
преглед на ехограф в Панацея и консултация- 70лв.
Смяната на дозата е 10лв.

Мерси  Hug

ПП: Забравих да ви споделя на какво се хилих до сега:
Цитат
Моя близка излиза с момче от две години. Главно на кафе, понякога у него на кафе и филм например. Виждат се 2,3 пъти седмично. Близост има между тях когато излязат навън - мили жестове, държат се за ръка.... Не желае да ходят на море например заедно...Не са имали до сега интимно близост. Момчето не повдига въпроса....Незная на какво би се дължало? 
тя-26, той-28 г

Явно имало и мъже, които се пазят за сватбата...

# 133
  • NE
Пънче Такива екземпляри не съм срещала наскоро. Mr. Green
Кашмирче Нищо ново. В събота отивам на Балкан и се вълнувам. Чета книжки и събирам слънчеви лъчи. На кучето съм сърдита, а Морт много слуша напоследък.
Честит ти нов термометър. Надявам се да ти донесе късмет. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Добре дошли на новите момичета. welcome
Арвенче Семейството е най-важното, но в момента едно малко човече се нуждае от повече спокойни мисли. Hug Hug Hug

# 134
  • София
пънче, Начев ходи и в Надежда да преглежда и там има ехо, не знам каква е цената,но няма да е 70лв като тия пладнешки обирджий в Панацея.

Общи условия

Активация на акаунт