Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 728
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ти Кучо. Дано скоро стъпя здраво на крака. Не мога да кажа че съм винаги така..., както сега, но сега и с този първи цикъл, който се надявам поне да дойде навреме. Явно хормоните бушуват доста. Не знам какво да правя, може би е вариант да се отдалеча от форума, не знам и аз. Времето ще покаже, но все пак човек не може да се изолира, и да се отдалечи от всичко, това не е решение май. просто тези дни съм по-изнервена и по-емоционална, дано япричината е предстоящ цикъл.

# 106
Моме, Веси  Hug Знам момичета, прави сте и то много. Просто съм си голяма ревла. Моме, ела и ме набий, та да има защо да плача. Mr. Green Ама трябва да се разходиш повече до Италия докато стигнеш. Доволна съм от живота, от детето и мъжа си, но тази загуба която преживях ми тежи още. Голяма съм мрънкачка. ooooh!

# 107
Дани, само от теб зависи..и аз не винаги съм била силна, но пред тътренето по корем, предпочитам да си виря носа и да се смея  Mr. Green С какво ми помага влизането в дупка.. с нищо  Mr. Green Помисли малко по-философски по въпроса и малко по-дългосрочно, отърси се от всички гадни мисли и се предай на пролетта и природата и на техните магически сили да подновят всяка наша частица и да ни вдъхнат желание за щур живот  Wink

П.П. Не виждам отдалечаването от форума с какво би ти помогнало, ако ти самата нямаш желание да излезеш от състоянието си, защото бременни и борещи се за бебе има зад всеки ъгъл. Неволно на пътя ставаш свидетел на разговор между приятелки на същата тема...не може човек да живее изолиран..просто трябва да намериш твоя начин да се "спасиш от себе си". Намери си хоби, излизай сред природата, отдай се на приятни занимания и просто махни с ръка и кажи, че ще имаш дете, когато стане време за това.  Hug

# 108
  • Gone with the wind
но все пак човек не може да се изолира, и да се отдалечи от всичко, това не е решение май

Хем съм съгласна, хем не - изпадала съм в такива дупки, че .... И не веднъж съм успявала да се измъкна от тях като се отдалеча от темата. Когато ми е все пред очите някак все ровичкаше в раната, задълбаваше усещането ми за безпомощност. Просто на мен отдръпването ми помагаше да не мисля толкова, защото иначе сигурно щях да психясам  Confused

# 109
Дани, не превръщай една загуба в трагедия..аз например трябваше вече да съм умряла, но ей ме нА, тук съм  Mr. Green

# 110
Нямам нищо против да се разходя до Италия  Whistling

# 111
Дани, не превръщай една загуба в трагедия..аз например трябваше вече да съм умряла, но ей ме нА, тук съм  Mr. Green

Мила, точно това казвам. Много ми е болно като чета колко загуби си имала не изпадаш в дупки като мен, поне не го показваш. Моля се следващата бременност да я изкараш до термин. Praynig Никой не заслужава толкова страдания. Зузка, аз виждам бременни под път и над път. Това не ме дразни. Миналата седмица ходих при една позната, тя беше с месец преди мен, много се радвам за нея.И тя е загубила първото си дете. Сега има една дъщеричка на 2 и чака лятото другата си дъщеря. Heart Eyes  Просто се сещам за себе си, как щях да изглеждам сега, но така е трябвало да стане. Аз не мога да променя нищо, и не само аз- НИКОЙ. Радвам се за бременните, просто сега от хормоните и предстоящия първи цикъл съм доста по-изнервена и раздразнителна. Знам че пак ще забременея и ще имаме и друго дете, вярвам го и се надявам да е така. Все пак съм забременявала два пъти, имам една нормална и безпроблемна бременност със сина си, надявам се да имам и друга бременност такава с щастлив край.

Кучо, може и да помага отдалечаването, но това няма да е решение за мен. Все едно бягам от всичко, ще се справя и така. Просто това са моментни състояния, които са нормални според мен.

# 112
С риск да стана нахална пак ще питам...  Mr. Green
Когато ми поставиха диагнозата ПКЯ и.н. АГ ми изписа Дуфастон (2*1 таб. за 10 дни) след О разбира се, тогава беше за да регулираме цикъла, но Ендото каза да не го пия, защото (Глюкофажа щял да свърши работата) и така и стана цикъла се скъси доста от тогава!
Та въпроса ми е мога ли сега да го пия по същата схема, защото се оказва че ми е нисък прогестерона и ЛФ е 10 дни?
Оф много обяснения, дано сте ме рабрали! Станах Мара подробната  Crazy Mr. Green
А в понеделник съм на Ендокринолог за ТСХ!

Дани наистина няма как да си помогнеш когати изпадаш в дупка!
Всички момичета много добре са ти казали, всички изпадаме понякога в такива ситуации, но аз като виждам всички тук колко са борбени и на мен ми идват силички!

П.п. Опитах се да се цитирам в скрит текст но нещо не ми се получава този път  ooooh!

# 113
  • Варна
Дани, Зузи е права. Не можеш да се изолираш от проблема. За да го решиш трябва да го погледнеш в очите.
Аз миналия месец реших, че съм в дупка, чувствах се зле... нямах какво да кажа и се отдалечих за няколко седмици от форума, защото реших, че се филмирам твърде много... Резултата беше, че където седна и стана или виждах бременни, или научавах, че някой е забременял... По-добре да съм си тук и да си споделяме и да се подкрепяме, отколкото сама да си ближа раните...
P.S. Аничка, големи сте сладури!

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 15:28 от Ева Б.

# 114
  • Варна
Скрит текст:
Такааа,много мрачно настроението тука Crazy
Искам да ви кажа,че е СТРАХООООТНООО,много е яко,трудно е първите 3-4-5 минутки,после става размазващо,отпускащо,да не говорим,че краката ти стават с бебешка кожа,все едно сте били на педикюр,само гадната стържеща машинка я няма,а на нейно място са едни мили,сладки,малки рибки,преди да се потопите в аквариума,краката ви трябва да са чисти,миете ги на место,без кремове,лосиони и прясно лакирани нокти,това е,ще повторя,мисля да пробвам и ръцете,в Турция имало за цяло тяло,лекували и псориазис Shocked,ето и на ММ краченцата Mr. Green

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 15:51 от esstela

# 115
Леле Естелка как го издържа това чудо  Rolling Eyes, нямаш ли гъдел? Mr. Green
Аз имам гъдел и ме е гнус много от такива животинки, бррр

П.п. Обадих се на док, ще пия дуфастона така ....

# 116
  • Варна
Скрит текст:
...а ноктопластика правят ли рибките?... Шегичка, разбира се!
Аз също съм предубедена, но... знам ли, може да се прежаля... Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 16:16 от Ева Б.

# 117
Естелка, браво! Много се радвам, че си изкарала чудесно! Само дето реших, че това са твоите крака Embarassed, те били на мъжо  hahaha
Саше, бих искала да ти помогна, но не разбирам от това  Tired не мога да отговоря.  Hug
Утре: сряда - 24.04.13г. има групово пускане  на ТСХ /аз и Тоничка сме в групата/  hahaha

# 118
...а ноктопластика правят ли рибките?... Шегичка, разбира се!
Аз също съм предубедена, но... знам ли, може да се прежаля... Simple Smile

НЕ....но ако са много гладни ти изгризват ноктите  Joy затова не трябва да си прясно лакирана, за да не се натровят  Joy

# 119
  • Варна
Скрит текст:
Принцеске,моите са по-малки на размер и не толкова космати hahaha hahaha
Евче,чак толкова не могат,но е хубаво,аз освен,че вече мога да си сложа Жапанките,успях и да релаксирам Hug
Сандричка,ако ти е кофти няма смисъл,аз не съм гнуслива,пък и обичам всичко живо,без миризливки и хлебита Sick

Общи условия

Активация на акаунт