Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 725
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Зуза е Близнаци, не е Телец, но пък баща й и мъжа й са такава порода рогати  Mr. Green

При Принцеска тромбофилията няма нищо общо с фактор Лайден, при нея е по-малкото зло Peace

Гълъбче, може да си позволиш малко по-късно да мериш

Рейн, честно казано хич не ми се мисли за тестове, оставила съм всичко на произвола и мисля само за заминаването ми при мама и тате  Mr. Green

# 91
Веси, на мене лично ми се вижда рано сякаш. Ти си знаеш най-добре де Hug
Рейни, чудесни са женските телчета - ще видиш! Почти всички от зодията успяват в живота, професията, бизнеса. Ако успея и с бебето, ще потвърдя всеобщото правило  Wink... И аз съм Идин телчок  4470
Да, моят Лайден си е наред... специално го погледнах. Зу, късметлийка съм го дала  Hug

# 92
Но карането му е фацата - колкото повече караш, повече задобряваш. И аз толкова задобрях, че ми взеха книжката за превишена скорост...
hahaha Принцеске, убиваш мА...

Недейте да спорите, по- хубаво от автоматика няма  Mr. Green  Joy 
Скрит текст:
Ние винаги сме имали и автоматик и кола с ръчни. Не ми се е случвало да не се справя с ръчните, но си предпочитам автомата. Не е глезотия, а удобство  smile3534 Несъмнено младите шофери трябва да се учат на ръчни. Аз като бях млад такъв си карах джипа с ръчни да съм добре защитена от дърветата наоколо Mr. Green и да се уча, а имахме една голям кола с автоматични и на нея се учех да свиквам с габаритите. Абе всеки да си кара каквото му е кеф бе. За това имаме избор поне.

Гълъбче, лакомница такава  hahaha Ставай, ставай за БТ, не се глези. Аз се събуждах, мерех, записвах даже в Зачатие през тела и пак заспивах. Толкова бях свикнала, че едвам се разделихме с... любовника  Grinning
Оооо, Естелче, искам задължително отзиви за Гара- Руфа. Искам едно педикюрче да направя .

# 93
И предната тема в началото питах защо март 2012 цели 12 положителни теста в един месец   newsm78?
Какво имаш предвид с въпроса "защо"? Simple Smile Просто през март 2012 е рекорда за най-много положителни тестчета в темичката. Grinning
Значи ,явно се бъркам Thinking .Нали уж го подобрихме тази година март  newsm78?Доколкото си спомням март 2012 бяха 5 положителни,а този на 2013г -7.
Грешно бяха отбелязали тези през 2012. Simple Smile Меца се обади и каза, че са били доста повече (тогава тя водеше темата и сигурно има по-добра памет от нас Mr. Green ).

# 94
  • София

Аз лобирам за близнаците  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нали и аз съм едно такова  Blush

Зузоооооо, ти не мислиш, мЪ ние тЪ мислим. Иначе при мама и тати да те глезят никак не е лошо сигурно  Twisted Evil

Весе, ами според мен е малко раничко, аз ходих е 21вата седмата, защото има един междинен скрийнинг в 16тата, но ако не го правиш него пък не знам ...  newsm78 Иначе на 22ри Май само хубави неща са се случвали и ще се случват  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Естелче, приятно СПА  Hug

Мразя коли автоматици, издрах един подлакътник, няма ли ръчка не става за каране  Whistling

# 95
Привет   bouquet
Днес времето е прекрасно най-сетне и аз съм по спокойна вече!
Макар че ще трябва да пия един куп хапчета... и имам въпрос  Thinking
Когато ми поставиха диагнозата ПКЯ и.н. АГ ми изписа Дуфастон (2*1 таб. за 10 дни) след О разбира се, тогава беше за да регулираме цикъла, но Ендото каза да не го пия, защото (Глюкофажа щял да свърши работата) и така и стана цикъла се скъси доста от тогава!
Та въпроса ми е мога ли сега да го пия по същата схема, защото се оказва че ми е нисък прогестерона и ЛФ е 10 дни?
Оф много обяснения, дано сте ме рабрали! Станах Мара подробната  Crazy Mr. Green
А в понеделник съм на Ендокринолог за ТСХ!

Нелка тия доктори са ужас, дано намериш друг по свестен  Hug
Кокоска2, Афродита добре дошли
Феичка страхотна закуска и кафенце, вземам си от всичко
Дани ще дойде няма къде да иде, не се измъчвай, поплачи си и след това върни усмивата на лицето си  Hug
Кашмирче къде се губиш, минаваш набързо и пак зачезваш ?! Hug
Арвен много е гадно когато има проблеми в семейството, аз също го изживявам много, но ти гледай да не се тормозиш и да си спокойна  Hug
Принцеске ще ставаме форумски кръстници на децата си  Mr. Green
Рейн супер са ти килата, а за дуфастона ще прибягвам няма как 10 дни е даже ...
За всички които не споменах много гушоциии  Hug  Hug Hug

# 96
И предната тема в началото питах защо март 2012 цели 12 положителни теста в един месец   newsm78?
Какво имаш предвид с въпроса "защо"? Simple Smile Просто през март 2012 е рекорда за най-много положителни тестчета в темичката. Grinning
Значи ,явно се бъркам Thinking .Нали уж го подобрихме тази година март  newsm78?Доколкото си спомням март 2012 бяха 5 положителни,а този на 2013г -7.
Грешно бяха отбелязали тези през 2012. Simple Smile Меца се обади и каза, че са били доста повече (тогава тя водеше темата и сигурно има по-добра памет от нас Mr. Green ).
Аха,стана ми ясно грешно са били отбелязани.Но дано бъде подобрен още идния месец  Praynig Praynig Praynig.

Изписаха племенника .Каква малка сладка въшчица  Heart Eyes .Боже моята не беше такава  Rolling Eyes ,а на килца беше по малка.Как се забравя.Не посмях да го взема беше ме страх Blush .

# 97
  • В сърцето на любимия човек
 newsm56

# 98
  • София
Лилка, скоро след има няма няколко месеца ще гушкаш твоето и няма да изпитваш страх. Heart Eyes Hug
Естелче, как ще го издържиш това? Мен освен, че ме е гъдел, ме е и гнус да ме докосват лигави същества. Не понасям да ми пипат краката, Mr. Green защо така? Има ли и други луди като мен? hahaha
Да се похваля:
Скрит текст:
Вчера са ми издали книжката, утре ще ходя да си я взема. Многооо съм щастлива и доволна.
Пък и да пробвам скрития текст как става. hahaha
И да се представя разбира се :
Скрит текст:
[/color]
Телчетата сме много добри, но и големи инатчета.... Mr. Green Надарени хора и алтруисти. bowuu

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 13:20 от ANI BANI

# 99
  • Gone with the wind
Хай Хай (както поздравява един едногодишен гос'дин)  Heart Eyes
Четох, помних, четох, помних и накрая тръгнах да пиша и нЕма никой  Embarassed Чавка ми изпила мозъка  Laughing

Весе, ти имаш ли час за ФМ? Ако нямаш друг записан се възползвай от Марков, ако пък имаш - супер. И аз знам, че 20-21 седмица е най-добре.

Гледам за шофиране говорите
Скрит текст:
Карах автоматик след като взех книжка, после ми беше тегаво да мина на ръчни (веднъж се опитах да влезна в една бензиностанция по тоя повод  Mr. Green, а Боян постоянно ми въртеше разни номера, щот видиш ли, аз съединителя го натисках за щяло и нещяло и за да ме отучи от това - като види, че съм натиснала съединителя ми изключваше от скорост). Сега ме убийте, но на автоматик не се качвам - не знам какво да си правя левия крак, а останалото ми е все същото (така и така на светофар си я изключвам от скорост, та ...)

И малко зарази от мен
 babydust7 babydust7 babydust7

# 100
  • София
Мерси, момичета.
Кучо, нямам друг, чакам в четвъртък срещата с моя си док и ще умуваме с него.
Но ще мога да си запиша за Фемина. То ще ми трябва за след месец, та затова се чудя. Ще видим и док какво ще каже.
Правя сметка, че ако продължаваме да вървим 3 дни напред по ехограф, беб ще отговаря на 19 седмица и 2 дни, което си е 20та, нали?  newsm78

# 101
Момичета, какво ще правя без вас! Hug
Като ви чета чак се разплаках, нещо хормоните пак бушуват май. Плача от нищото, нервна съм. Не мога да се понасям самата аз. Искам да ми дойде, та да съм малко по- ненервна поне. Crazy Crazy
Опустуших сладкишите сега. Иска ми се заспя и да се събудя и всичко да ми е розово, ама не. За съжаление не е така. Иска ми се един ден пак да се почувствам добре, иска ми се да върна времето, ама не става. Cry Извинете ме, просто пак се чувствам като в началото на улуцата, а кога ще я извървя- не знам. Sad Кълбо от нерви съм, но се надявам да е временно и пак да се усмихвам един ден, както бях преди. Имам чувството, че съм слаба. Като ви чета вас, има толкова жени с толкова проблеми, но сте силни. Питам се как успявате?

# 102
  • Gone with the wind
Весе, току що едно момиче от отчетната си е запазило час за Томова за 29ти май, та май тя ще е по-добър вариант откъм време.

Даниела, времето лекува, невглъбяването също. Знам, знам, ама .... след 5 години какво ли не реших да се оставя на течението, вече бяхме решили да подадем документи за осиновяване, пък то взе, че стана когато най-малко очаквахме. Гледах теста невярваща (дори реших, че е дефектен, защото тестовата черта се оцвети веднага, доста преди контролната). 
Дай си малко време на психиката, ако щеш ми вярвай, но отдалечаването от тази тема също помага, пък след 5-6 месеца с нови сили и напред. Все пак ви е отнело само 7 месеца  Hug

# 103
  • София
А Томова или Врагалева от Фемина е по-добре принципно?

Дани, знам че ще мине и това! И ти го знаеш, но не става лесно! Всеки пропада понякога, но е важно да се вдигнеш. Сигурно си мислиш, че е лесно да се каже от моята позиция, но ти знаеш аз през какво минах! Знам, че ще успееш! Силна си!  Hug

# 104
Даниела, иде ми да те набия, честно  Mr. Green Докога мислиш да си го причиняваш това и изобщо какво правиш, за да го превъзмогнеш? Всички се чувстваме гадно в един или друг момент, но не можем да си позволим да останем дълго в това състояние - то ще ни изсмуче, ще изцеди силата ни. Вземи се в ръце, огледай се в очите на мъжа и детето си и давай напред, концентрирай се в нещо друго, не пропускай живота и нещата, които имаш, като скърбиш по тези, които нямаш. Нищо не постигаш, лутайки се от една емоционална дупка в друга.

Общи условия

Активация на акаунт