Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 723
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Момичета благодаря ви  Hug
Пийнах си хапченцето , засега едно , болките поотминаха , но ако се наложи ще пийна и второ.

# 76
  • Варна
Добро утро, прекрасници!!!
Срам-несрам се записвам чак сега в новата тема... Embarassed
...много хубава оранжева темичка, Зуз, с много хубаво заглавие... дано е много късметлийска и скоро да имаме  EFP
Като една запалена шофьорка да си кажа и аз мнението за автомата и ръчните скорости...
Скрит текст:
за града автомата е по-удобен, но аз когато си купувах нова кола през август избрах ръчна... вярно, че и цената е различна, но съм си свикнала с ръчката Simple Smile За нови шофьори обаче съм на мнение, че трябва да се кара ръчна, докато се научи да усеща колата... пък като се научи на ръчна да си кара автомата... но има момента, че каращи автомат са безпомощни в ръчна....

Принцеска, хубаво е, че си наясно и ще сбориш проблема... Simple Smile
Патенце, не сме започнали. След Великден ще започнем. Сега обикаляме магазините, че първо трябва да избера мебели, после да купим и останалите материали и.... Старт!
Нелка, как така Август??? Малко несериозно от тяхна страна...
Дани, миличка... нали знаеш, че след като се обатачиш отвсякъде с проблеми, кълбото изведнъж се разплита и виждаш слънчицето... Спокойно, миличка, всичко ще си дойде по местата...
Арвенче, дано всичко в семейството ви се оправи скоро... може да сме порастнали деца, но сме им деца и искаме от тях всичко да е наред... Simple Smile А иначе Всенце е права - имаш твое семейство и трябва да се щадиш.
Хайде, мацки, отивам на тръстиката...
До после...
[/i][/color]

# 77
  • София
Инофолик е да Mr. Green, слаби са ми мозъчните клетки явно. Благодаря Hug на всички, които се включиха. Линка не се отваря, но така или иначе ще ползвам инозитол и фк, за по-евтино. Wink
Арвенче, много неприятно, сега постъпи егоистично и помисли за себе си и бобчето в теб. Те ще оправят, това си е между тях, явно някой не е щастлив. Cry
Погал на всички бобчета. Hug
Рейни зачезна...

Дани, вярвам че и на вашата улица ще изгрее слънце. Hug Hug

# 78
  • София

Ето ни и нас  Hug

Сандра, е общо съм качила 11, но е така като започваш от 72 не можеш да си позволиш много да качваш, че ще се търкаляш иначе. А дано не е 11 дни, че ще трябва да прибегнеш към Дуфастона  Tired

Момиче, заради момината сълза ли си именичка на цветница  Twisted Evil

Лилка, защото толкова са били тестовете през Март 2012, а не 5 както си мислихме..  Crazy

Арвенче, стискам палци да се оправи всичко съвсем скоро  Hug

Принцеса, не ми се виждат чак толкова зле генетичните ти. Поне знаеш и ще се контролират нещата, ма штЪ надупчат малко  Twisted Evil

Сигме, радвам се, че и тук драсна Hug

Афродита, добре дошла  bouquet

Нелка, бебка? Вече знаеш, че ще е момиче.. ихихихк . Не се шашкай, така процедират в чужбина по принцип. Първи прегледи са в 12 г.с., но си намери лекар, който поне да ти вдъхва доверие.

Кокоска добре дошла, ей са ще стане голямото объркване... хихихихи., ама няма да се шашкаш, че на нашата Деситка и казваме Кокоска  Whistling

Пепита, защо ще чакаш? Пий Но-шпа няма проблеми  Peace

Зелена темаааааааа... аз съм на първо място... Зузанооооооооо приготвила си се да раждам в нея, нали? Е няма да стане.. ще чакам аз.. поне година-две още  Crossing Arms Няма надежда скоро да стане, малката рогатка не иска да излиза, а и аз не си я давам.
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 79
Не мога да ви изчета още от предната тема, затова ще коментирам само по новата, шъ мъ прУщавате  Blush
Принцеска, уелкъм ту дъ клъб ъф инджекционите  Mr. Green
Гледам, че за кила говорите - аз пак да си похваля 90-дневната, благодарение на която стигнах и поддържам 48 кг, + спорт, разбира се.
Пате, за детоксикация - гледаш фазите на луната - веднъж седмично има я пълнолуние, я новолуние, я другите две - всяка продължава по 24 часа, има си сайтове, в които си пише точно от колко до колко часа са и в рамките на тези 24 часа пийвай само фрешове, вода, чай - без твърда храна.
Матката, до колкото съм чела, може да се обръща, т.е. преди да сте били с нормално поставена, после да се е завъртяла и сега да е обърната. Така че на следващ преглед помолете док. да ви каже какво е положението й, за да се знае накъде да се лежи  Crazy
Добре дошли на новите момичета - забелязвам, че тук има периодични талази от новопопълнения  Mr. Green

# 80
Веси, благодаря ти за куража!  Hug Понякога и едно нашамарване върши чудесна работа  Embarassed
Евка, дай Боже да го преборя проблема  #2gunfire
Скрит текст:
За колите: в началото на своя шофьорски стаж карах автоматик. Ужасно готино! Винаги имаш един крак и една ръка свободни. Кеф! После като се качих на кола с ръчни скорости, все едно падах от Марс. не се сещах да превключвам  ooooh! Но карането му е фацата - колкото повече караш, повече задобряваш. И аз толкова задобрях, че ми взеха книжката за превишена скорост...
Рейни, дано наистина да се контролират нещата и да ми се получат: здраво бебе на термин!  Praynig Имало ли е някой в темата дето да е инжектиран през бременността с фраксепарин ежедневно? Мисля Сигмето да беше така.... не знам защо ми се вижда страшно  Thinking, всъщност не  е болка за умиране.
Момечка, и ти ли си инжексион? Разкажи, че не помня  Blush

# 81
Аз съм със склонност към тромбофилия - изскочила при генетичните. Утре вечер ще цитирам точно резултатите, че са ми вкъщи. Същото ми казаха и на мен - при бременност, всеки ден боцкане с фракси.

# 82
Не си сама!  Hug

# 83
Мило, това на мен ми е последна грижа - само да се докарам до бременност, ще ръчкам инжекции, та пушек ще вдигам - какво толкова. Проблемът е да стигна дотам  Crazy

# 84
Минавам в бързината да кажа добре дошли на новите мадами  Heart Eyes Hug

Кокоска2, кой идиот ти каза, че си попрестаряла, м?  Mr. Green Това да не е 19 век, когато жените са раждали на 16 г  Mr. Green Както моя доктор казва, 33-35 години е идеалната възраст за дете, повярвай ми..еми, вярвам му  Mr. Green Аз след месец ставам на 34, ама много важно пък  Mr. Green

# 85
  • София
Оуууу, Зуза е телче като мене. Heart Eyes Много сме готини телците. Mr. Green
И аз от днес минавам на 90-дневната, поне да се наям със сладко, че иначе не издържааам......

Hug

# 86
  • София

Зузано, мани ти РД-то, кажи сега за тестовете... че поне на мен ми се струва, че идва ред...

А силно се надявам, че женските телчета са много хубави, че на мен такова ми се падна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 87
Добро утро и от мен, малко е късно, но снощи с ММ до към 1  luvbed  Laughing Нещо много странно ми се случи
Скрит текст:
Аз от снощи до тая сутрин не съм ставала след бебеправенето и очаквам днес като стана да си изтече каквото трябва,но нищо не изтича..снощи също нищо..и се чудя къде отиде хаха  Laughing
И да питам момичетата, които мерят БТ - всяка сутрин в 6.30 с аларма ли се будите да си я мерите и после заспивате ли си пак?  Laughing Защото аз само заради мерене на БТ няма да стана в 6.30..  Simple Smile

# 88
  • София
Момичета, влизам с един такъв въпрос.
Приятелка може да ми предотстъпи часа си за втора ФМ при Марков за 22 май. Аз тогава ще съм в 18та седмица и 5 дни и досега все вървим няколко дни напред. Според вас, дали ще е рано? На сайта им пише, че е подходящо от 18 до 23 седмица.

# 89
  • Варна
Принцеске,мисля,че Сигмето може да ти каже всичко по въпроса,говореше за някакъв "лайден" newsm78не се сещам,пиши и,няма да ти откаже и не се стряскай,ето тя си гушка вече кифличката,Сигме newsm51
Афродита,Кокоска-2,Ани,добре сте дошли и дано бързо да си сбъднете мечтата Hug
Лелее ooooh!,колко шофьорки имало тук,аз съм си с личен  tongue
Пепи,радвам се,че си добре,до колкото знам,май са нормални тея болки,ама не се правя на умна и не коментирам,щото аз никога не съм разбрала,какво е да си бременна Hug
Лилче,пази се повече,сега си най-крехка и трябва да те гледат като писано яйце Mr. Green Hug
Оооф,Арвенче,то е ясно,че няма как да страниш от проблемите и нервите,ама ти сега си е важно да си добре,здрава мама=здраво бебче,стискам палци,мила Praynig Hug
Дани,стига,миличка,не се трови сама,ще стане,моля те,виж колко мечти се сбъдват в тази тема,а и около нас и твоята ще се сбъдне Hug Hug
Аз отивам на фиш-спа,да ги видя тия рибки Гара-Руфа какви чудеса вършат,после ще разказвам  mrstraetz

Общи условия

Активация на акаунт