Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 718
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • usa
 Здравейте и от мен мацки. Най-накрая и аз да се отсрамя и да " падна" от балкона при вас.  Embarassed
Надявам се, че ще ме приемете Blush Досега ми беше трудно да се престраша и да се включа във вашата свжарска компания. Но сега събрах смелост и съм убедена, че ще сте ми на късмет. А между другото ви понаглеждам от юли месец, но тотално се пристрастих от септември и сега не мога да си представя и ден без да ви изчета от до.
Преди време(2 теми по-назад) Рейни се чудеше кой е "кокоска"( извинявам се на "истинския Кокос" съвпадението е случайно  smile3525) Та на 33 години съм newsm27(попрестаряла бая) и  досега за съжаление не съм забременявала. А правим целенасочени опити от вече 1 година. И този месец най-накрая се намери доктор,който да реши че ми е време за изследвания- живея в USA от 9 години. Сега в сряда имам час в клиниката по стерилитет, да обсъдим резултатите. Уж засега всичко ми беше "наред" ама и бебе йок. То мойта история е дълга , но ако ви се кокорчи да че четете свиркайте и ще ви разкажа. Ами може би да поприключвам, че тя Зуза с вас е добра ама мен може и да ме набие. А забравих много хубави темички. Мерси  baloni ама не намерих китките та затова балони, че пиша от телефона. И затова sorry и ако съм поизяла някоя буква или знак.
Лек и успешен ден. Бих ви сервирала кафе ама не знам как Thinking засега.
 Hug Heart Eyes и се надявам да ме приемете при вас. Много сте полезни за такива "извънземни" като мен. До после  bouquet (намерих ги  newsm44

# 61
  • usa
Пате за pre-seed гела. Хубав е и действа за повечето- на мен не ама щото май повредата е в моя телевизор  Simple Smile Иначе тук доста лекари го препоръчват. Така, че смело давай, поне 100% няма да ти навреди. Само с него е бая хлъзгаво и малко повече материал изтича след това, защото и той трябва да се изтече някъде.  Аз пробвах всичко, че не се знаеше откъде ще изскочи ключа към бебо. Надявам се на теб ти помогне още от първото ползване  EFP
Пак голямо sorry но ще се науча да си допълвам отговора обещавам

# 62
Добро утро на всички  Crazy

kokoska, привет и фактът, че си се престрашила е знак, че скоро ще има и изненади и вести добри  Grinning Нали знаеш, че като предприемеш някоя крачка, неминуемо ще срещнеш по пътя и промени  Party

# 63
  • NE
Добро утро, слънчица!

Кокоска Добре дошла. hug
Пате Само да пристигне и ще ти кажа от къде го поръчах, че цената беше много добра. Peace

# 64
Добро утро и от мен
Flower Fairy уникална закусчица и кафенце , вземам си от всичко
Принцеска  Hug
Днес ми е малко притеснено от сутринта съм с болки ниско долу на коремчето  в дясно , дано да отминава бързо и се чудя дали да пийна но-шпа или да изчакам още малко.
Хубав ден от мен

# 65
  • NE
Пепита Нормално е да имаш болчици там. Важното е да не са много силни. Пий едно но-ша. Успокоява матката и не предизвиква контракции. Peace

Аз да запитам нещо друго. Вчера (4 ден на МЦ) ме болеше от дясно, но не беше менструална болка. Тъпо и продължително болеше. newsm78

# 66
  • София
Добро ютроооо, момичета - кокичета. Hug
Добре дошла на Кокоска, хубаво е да изпаднеш от балкона нали? И аз изпаднах вчера. Mr. GreenДано изкочи и твоя заек скоро.
Принцеска, добре че сте открили какво е, ще се бодеш, но ще имаш живо и здраво бебче, ще видиш. Hug Suga mama, е споделила много добра мисъл.
Зуза всезнайката, какво ли не си научила досега. Cry
Пате Hug, Флауърченцеце , мерси за закусчицата Hug, Тони, Веси, за всички пропуснати  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Нелка, верно страшен доктор си намерила  ooooh! Rolling Eyes Търси друг и дано намериш скоро твоя д-р.
Вярно е това, което казвахте, че незнаещите са благословени, като дойде Майчето кой знае колко ще мисля за всичко. Ще живея във филм, но знам че вие сте тук да вкарвате нещата в норма.
Аз имам ПКЯ, макар че сега не са толкова зле, колкото когато ги откриха. Пих 2-3 години Диане-35. Сега поради невъзможност да пия противозачатъчни, ми изписаха прахчета, които са много скъпи, Неофолик май бяха. Те ще ми помогнат ли? Записах си линкчето на Патето май беше Thinking за Инозитола и фолиевата киселина, само трябва да поръчам някога.
За всички нуждаещи се  Praynig, Hug
Хубав ден девойки.

П.П. Пепита, мисля че се разширява матката и това усещаш. Пийни едно но-шпа и ще мине.

# 67
Добро утро и от мен!
Сандра, дано всички хормони влезат в норма скоро! Hug
Принцеска, дано всичко се нареди миличка. Имаш една  Hug от мен!
Арвенче, радвам се, че се появи!  bouquet
Нелка, иди на частно мила! На държавно са така, , ходиш на друго място за ехо и то с рецепта, врътка и половина просто. Crossing Arms Затова ако забременея пак ще ходя на частно, решила съм го. много солено ще ни излезе, но дано само има добър развой на нещата! Praynig

И аз съм сдухана, и то много. smile3511 Първо компа ми вчера даде багажа тотално. Вече съм без мой комп. Няма да купуваме за сега друг, не искам излишни разходи, че и зъба ще излезе солено, после лятото до БГ, ремонти, глупости...
Второ, още нямам М и ми писва вече. Нервата ме тресе, вчера ме болеше корема и нищо. #2gunfire Искам да ми идвааааа. #Cussing out Снощи си поплаках едно хубавичко, но пак не ми олекка, да му се невиди. Ей писва ми вече, искам да не плача и да не страдам. Cry Извинете ме, но съм меко казано в криза. Sad

# 68
Добро утро!

И предната тема в началото питах защо март 2012 цели 12 положителни теста в един месец   newsm78?
Какво имаш предвид с въпроса "защо"? Simple Smile Просто през март 2012 е рекорда за най-много положителни тестчета в темичката. Grinning

Значи ,явно се бъркам Thinking .Нали уж го подобрихме тази година март  newsm78?Доколкото си спомням март 2012 бяха 5 положителни,а този на 2013г -7.

# 69
  • София
ДобрЮтроооо! Изпуснах ви!  Hug Hug Hug

Мерси за закуската на Феичка!  Heart Eyes Hug
Добре дошла на Кокоска! Peace

Ще дописвам!   bouquet

# 70
  • Варна
Добро утро, момичета   bouquet
Лилка, честито сърчице мила !
Тони, Пепита, честити ви лентички  Simple Smile Пепи, според мен вземи едно но-шпа, даже може и 2, ако са по-силни болките, няма да ти навреди, може само да помогне  Peace
Дани, не се ядосвай за такива неща, има и хубава страна, ще имаш време за други приятни занимания  Hug Горе главата, момиче !
Добре дошли на Ани и Кокоска, дано не се задържате тук дълго  Hug
Аз съм добре физически, но в семейството ми се появиха проблеми м/у майка ми и баща ми, за които не съм си помисляла никога ... Мъчно ми е много, надявам се нещата м/у тях да се оправят някак, защото в момента даже не мога да погледна баща ми, толкова ядосана и предадена не съм се чувствала никога  Cry Знам, че трябва да си пазя нервите и да се абстрахирам от всичко негативно, което ме заобикаля, но ми е много трудно .
Имах нужда просто да споделя, иначе всичко друго е наред, дано да продължава така  Praynig
Хубав ден на всички  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7

# 71
Добро утро и от мен!  smile3507
Благодаря ви за подкрепата!  Hug Ако някой ден имам свое детенце 50% от заслугата за това ще е ваша!  Hug Много ви обичам!  Heart Eyes
Кокоска, добре дошла! Приятно пребиваване сред нас, но не за дълго!
Кашмир, как си днес? Пак профуча набързо....
Лилка, и ти нищо не казваш...
Пепитка  Hug
Дани, няма нужда от нерви! Така или иначе циклю ще дойде, няма къде да иде. Споко!
Арвен, дано нещата се наредят по най-добрия начин! Трябва да си щастлива!  Hug
Усмихнат ден на всички!  Hug

# 72
Добро утро  sun

Аничка, не е Неофолик ( това е ФК). Може би имаш в предвид Инофолик. Поръчвай го от тук, ако все още го има в наличност http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=255180  . Това е най- ниската цена. В месеца, в който забременях го пих. Не вярвам да има връзка, защото трябва да се пие по- дълго време, но е много хубав продукт, много изчетох за него. Лоши отзиви няма  Peace
Нелка, как Август, тея хора не са добре. Никаква възможност ли няма да си дойдете тук в БГ. Иди, както Дани те е посъветвала, на частно. Сигурно е скъпо, но в крайна сметка колко струва спокойствието ни и здравето на бебчетата ни. Не се ядосвай. Сигурна съм, че има решение  Hug
Пепи, и аз вчера имах болки, но четох, че е нормално в тези седмици, заради разтягането на матката ( ох, тая дума ми стана като за добро утро  Mr. Green ). Няма какво да му мислиш. Пий си нош-па, ако много те боли- 2  Wink
Кокоска, добре дошла и от мен!
Дани, Арвенче,  spoko  Hug

# 73
  • София
Добро утро и от мен.
Ние снощи се виждахме с кумовете и не съм се включвала, но сега ви прочетох.
Арвенче, почвам от теб, трудни са наистина тези семейни проблеми, но не забравяй, че ти си имаш свое семейство и сега то е най-важно! Съхранявай си нервите!  Hug
Кашмирче, ти как я караш? Губиш се тия дни.  Hug
Дани, нали няма да се предаваш! След лошото винаги идва хубаво! Знам го!  Hug Поплачи щом имаш нужда, но после избърши сълзите и смело напред!
Ани, да не би да говориш за Инофолик прахчета. тях Тони ги пи.
Флауърче, аз да ти кажа, май не съм обръщала внимание на подобни болежки. Жени сме, случва се да ни понаболи тук там, я яйчници, я друго.  Hug
Пепита, пий Ношпа за болките. По-добре отколкото да те боли.
Кокоска, добре дошла.
Нелка, и аз не знам какво да кажа. В чужбина май е доста по-сложно с тия прегледи...Стискам палци всичко да е наред и да нямаш никакви притеснения!  Hug
Пате, няма, няма повече да показвам торти. Обещавам! Явно всички съм подразнила.  Mr. Green
Принцес, оставих те за накрая нарочно...Я да се стягаш! ЗНнаеш, че побеждаваме всякакви неволи тук! Не е ли по-добре да се знае какъв е проблемът и да се взимат мерки! Нали знаеш, че ще имаш съвсем скоро здраво бебе! Я да не чувам повече подобни приказки! Да не те шамаря!

Тони, Захарче, Глухарече, Лилка, Зуз, Рейн, Поспаланчо, Теди, Меци (и ако някой съм изпуснала да ми прости,) прегръвам ви всичките!  Hug

Аз сутринта направих фотосесията (снимах тумбака) и довечера ще го кача.
Желая ви един прекрасен вторник!

# 74
 Еми ,какво да кажа.Поуспокоих се малко от изследванията,че ако моята дундолинка се зарази с варицелата няма голяма опасност за мен.
Друго не смея да казвам добре съм(имам си някакво кафеникаво течение не цапа белъото само като се мия,но това е нещо като изсъхнала кръв не го споменах на док забравих може и да е нещо от кистите)  работя и така.Даже малката все ме праща на работа.Водя я на ясла тази сутрин, а тя ми казва "тати ме носи на конче", а аз й отговарям"мама не може нали знаеш" много не обръща внимание и "тати ще ме веземе,а ти стой на работа" Joy.Наближава й РД и ние все й казваме че ходим на работа да изкараме парички за тортата й.

Днес ще изписват снахата с племенника и после съм на работа втора смяна.Това е!

Мисля в петък да се запиша по рано за ЖК.Док ми каза към 10.05 но предполагам няма да ми откажат в предвид, това което е било с предишните ми бременности.А и да има да се обаждам при нужда на тукашен док, защото моя е във Варна и неможе все пак да реагира от разстояние .Той си ми препоръча тук бургаски.

Хайде до скоро! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт