Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 715
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Зузи, ами като ми каза доктора ,че съм неприятен случай, но пък поне излязло нещо, което оправдава аборта, ми стана кофти. Все да има нещо мамка му . За след забременяване гледам, че ми е написал Фраксепарин /не мога да разчета... по 1 ампула на колко време?/ до 3 дни преди раждане  ooooh!
Прахче, със Зузито сте ми уцелили рецептата точно: 10 табл. неофолик мета за ден /това май вече беше коментирано в темата, че и 100 табл да се пият все тая/, вит. В12 1000мг. веднъж месечно инжекция, 1 аспирин протект вечер. Не разбрах до кога да бия инжекциите? А 1 аспирин ударна доза ли е?  newsm78
Магнет,  Hug
Зу, Прахи....много ви благодаря!  Hug Hug Вече ми е по-добре.... значи имам някакъв шанс да износя едно бебе.

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 21:11 от Princessa SS

# 46
Принцеска, има къде-къде по-сложни и "неприятни" случаи от твоя Laughing Не се халосвай, моля ти се. Този, който ти го е казал хич не ме кефи  Mr. Green За терапията - 1 инжекция на ден се слага в корема, меката част на краката или ръцете..може и в паласките, бие се подкожно и не са толкова страшни, и аз съм на такава терапия Laughing Аспирин се пие по 1 на ден, това е дозата..или през ден. Аз редувах 1 ден фракси, 1 ден Аспирин, но сега ще съм на фракси веки ден, без аспирин, понеже не ми влияе добре, но аз нямам тромбофилии, при мен е профилактична терапията. Изобщо не се впрягай и не ги мисли тези резултати, гледай си кефа, а като имаш +тест, тичай за рецепта за фракси Mr. Green

П.П. Фраксито се бие почти до раждането (ако е нормално). Ако е секцио се продължава няколко дни след него.

# 47
Зузка, няма да се впрягам тогава, щом казваш... Аз ти вярвам!  Hug Не е много честно, че като ти нямаш тромбофилии , пък профилактично се налага  newsm78...но...
За фраксито още няма да ви питам подробно, щото като видя  EFP ще се разбере и тогава ще ми кажеш кое как.... иначе рецепта имам.
Обичам ви!  Hug
Ей, за никъде съм без вас!  Hug

# 48
  • NE
Принцеске Надали ще искаш тромбофилия под каквото и да е форма.  Peace
Радвай се че излезе заека от шапката. Сега остава само да го надвиеш.

# 49
Принцеске, и ти и Зу ще си износите здрави и прекрасни бебчета. Съвсем скоро ви виждам с тумбаците.  Хич не искам да те чувам, че си унила. Всичко има решение, искам да си щастлива, че си открила "заека"  Hug

# 50
Ох, аз сега разгледах първа страница! Много е свежа и много пролетна, думи нямам! Зузо, много си се постарала, благодаря  bouquet
Весе, нямаш ли милост с тази торта? Аз от днес бях решила да съм без сладко за да увеличавам фертилитета, но си купих 2 черни шоколада и резултатът е, че половината липсва. Явно нищо не трябва да си купувам, нямам спирачка и това е.
Евка, започнахте ли вече с ремонта или още набелязвате нещата?
Принцеска, много хубаво си решила с плодовете и чая. И аз преди съм го правила само за пречистване на организма. В книгата си Лидия Ковачева мисля, че го препоръчваше веднъж седмично. Я кажете как да я направя с цел детоксикация. Кг нямам нужда да свалям.
Феичке, не знам, ако не си с обърната матка дали ще е удачно да лежиш по корем. И аз съм разсъждавала по този въпрос, тъй като само една лекарка досега ми е казвала, че ми е обърната матката и в крайна сметка не знам каква е. Като компромисен вариант последния месе бях на челна стойка. И се сетих как някое момиче разказваше тук в темата, че свекърва й я сварила така rotfImbo
Мраве, много се радвам, че с малката мравчица сте добре.  А и тя каква голяма мадама е станала Heart Eyes
Ани, добре дошла! Успех ти желая!
Сигма, няма да се страхуваш, само позитивни мисли!
Шуга мама, пусни в скрит тест или на ЛС, че да не ям бой от Зуза твоята рецепта за пълнозърнест хляб. При мен се получава добре, ако вътре има и малко бяло брашно. Става ми доста по-ронлив от купения.
Арвенче, кажи от първо лице как си!
Принцеске  Hug Зуза ти е дала насоки. Ще я слушаш, тя знае много Naughty
Сандра с помощта на добър ендокринолог ще го вкараш в норма ТСХ-то.

За всички едно голямо  Hug

# 51
Добър вечер от мен! Simple Smile Ще си ви прочитам всеки ден, а се надявам скоро и аз да драсна нещо радостно  Laughing Laughing От утре започвам тестовете за овулация, да видим колко време ще трябва до появата на щастливите две черти (на бременния тест)  Grinning  Praynig Praynig  Hug

# 52
Аз днес започнах Ову тестове, но като че ли е рано..отрицателен е (имаше по-бледа втора черта,което пише, че е отрицателно) Цикъла ми е на 30-31 дни ,пише, че трябва да започна на 13ти ден,т.е от утре..та ще видим  Thinking Simple Smile

# 53
Ето ме и мен момичета идвам на отчет,страшно съм изморена от дългия работен ден и само да кажа че и аз в месеца в който забременях ползвах пресийд гела и лежах по корем, аз съм с обърната матка.Сега за прегледа доктофите тука ще ме уморят да знаете направо нямам силички да се боря.Отивам аз на първи преглед гледам ехограф няма викам си аха, доктофа половин час си говори по тел. ,3 пъти ме пита кога ми е била последната менструация......ами обясни ми човека че бебчето щели сме да го видим в 12 седмица на т.н фетална морфология,е нямам думи, даде ми направление за генетична консултация да видим дали ще намеря и час защото се обаждах в няколко болници и ми даваха ччас за август , направо ми се newsm45 newsm45 днес може и от моите ненаместили се хормони да е ама.Обяснявам му че ми е подут корема и той ми вика ами спри да ядеш зелени зеленчуци,боб и леща и мляко и всичко ще е ок ooooh! ooooh! ooooh!Най важната инфо която ми даде е че съм в 6г.с и 5 д. ама това го знаех и аз.Повече при тоя лекар няма да стъпя.Само се моля бебка да е добре  PraynigПисах писах  и ви оплаках едно хубаво ама имах нужда да споделя .Сега ще ви дочитам Hug

# 54
Вместо запис:

И предната тема в началото питах защо март 2012 цели 12 положителни теста в един месец   newsm78?
Какво имаш предвид с въпроса "защо"? Simple Smile Просто през март 2012 е рекорда за най-много положителни тестчета в темичката. Grinning
Зузbouquet ! Изтървах ти малко спатиите, ама май някъде тия дни би трябвало да ти липсва лелката на теб... Ха дано да е в тая тема! Praynig Praynig Praynig

# 55
  • Германия
Добър вечер, идваааам и аз в темичката

Зузе: страхотно заглавие, ама как ти хрумват само  Hug
Нямате изчитане, докато прочета старата, ама още не съм я дочела, вече има нова  Simple Smile
Нямам никакво време, много работа и малко почивка, така е който почива на РДто си Simple Smile
Лека и спокойна нощ, luvbed , много гуш  Hug на всички

# 56
  • до едно тепе
Запис да ви следя.
Утре ако не сте изписали пак света ще ви чета,че сега заспивам на компа вече Flutter
Антонелка виждам теее.Как си мила?Отдавна не си се разписвала Hug
Зузко  bouquet за темата и гушшш Hug
Лека и бебеносна Hug

# 57
Принцеске, и ти и Зу ще си износите здрави и прекрасни бебчета. Съвсем скоро ви виждам с тумбаците.  Хич не искам да те чувам, че си унила. Всичко има решение, искам да си щастлива, че си открила "заека"  Hug
Тонич, слушам я Зузата  smile3519 верно много знае.... и помага на такива закъсали като мене...
Обичам ви!  Hug

# 58
Навийте ме сега и мен, само Пресийд не съм купувала. Я обяснете на аборигените. Ако си го поръчам от Ибей това не означава ли, че може да си го купя от някой друг човек имам предвид нелецензирана фирма. Малко ми е притеснено така да си купя нещо, което ще си вкарвам в тялото newsm78

# 59
записче Simple Smile
Да ние  честита новата тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт