Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 533
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Ама се сдухах  Tired
Не са ми хубави генетичните  ooooh!
 Cry

# 31
Меци  на  31 ден и 7 след предполагаема О (по съвет на Денис)
Принцес коментира ли ти ги док , аз неразбирам но не сдухвай!     Hug     Кой го казва  ooooh!

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 20:16 от S@NDR@

# 32
 S@NDR@  височко е тсх-то, че и пролактина върви към горна граница....според мен е хубаво да направиш и хормоните на 3ти ден от цикъла и с всички тях да потърсиш лекар

Относно резуса , преди се е сменяла кръвта на бебета, за да могат да ги спасят, сменяли са резус фактора. Сега правят имунизации, ето ги и разлочните статиии и това за маймуните  Laughing hahaha  Всъщност се твърди , че тези които са АБ, А или бе или 0rh+ са произлезли от маймуните, а 0- са най старата и най "мистериозната " група-извънземни, само 7% процента от населението я носят, барабар с мъжа ми, аз си знаех че е от Марс, а той каза, че е подозирал , че съм маймун  hahaha hahaha

"ако ви е трудно с английският , позлвайте гоогъл преводача, тествах го-що годе превежда смислено, че да се разбере"

Английската статийка е напълно научнопопулярна, граничеща с фантастика, другите са си медицински  и дават обяснение за резус конфликта при отрицателна майка

Има и една книга хранене , според кръвните групи. Аз и мъжът ми съвпадаме абсолтно. Той е 0 и без мръвка-не може, до колкото аз съм А1+ и не обичам месо по принцип. Миналата година прочетох книжката  и ми направи впечетление, че има нещо верно  Wink......но аз обичам да си чета енциклопедии и научнопопулярни и медицински статии, чета ги като списания , както и много обичам каналите за наука вкъщи  Laughing Laughing любппитно съм отвсякъде....не знам дали се дължи на групата  Whistling newsm78 Party

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 20:28 от Звезден^Прах

# 33
# 34
Принцеска, дай тук да видим резултатите

# 35
Саше, доктор ги коментира - генетик. Ще ми мине сдуханото, но сега ми е тъпо. Проблем не ми е забременяването, а износването... така излиза.
Твоето ТСХ е високо, но то може да се докара до необходимото под 2. Поправимо е!

# 36
Принцеске, не се сдухвай мила. То и при мен това е проблема и без да си правя изследвания...ама след 5 химически, то е ясно. При генетичните има само "вероятност" да се случи......аз за това няма и да ги направя...мерси за вероятността, то има и вероятност и да ми падне саксия на главата .....ма още не ми е паднала  Wink ще имаш бебе....може би по-трудно, но ще имаш.

П.п Важното е само ако е от тези мутации за тромбофилията, да минеш на лечение, всичко друго си е -Божа работа, това и без изследване е ясно и не са нужни генетици за тая работа.....  Wink

# 37
Прахи, ами аз тези неща ги знам. Останах с впечатлението, че ти казваш, че човек може в един момент да е с отрицателен резус фактор, а в следващия - с положителен, затова те попитах. А последната статия няма какво да я коментирам - не е научнопопулярна, а фантастика  Mr. Green

# 38
Зу, от общо 8 изследвани, 4 са кофти.
Скрит текст:
D/D за ACE - повишен риск към спонтанни аборти / съсирването на кръвта/
4G/5G за PAI - поради наличието на 4G алел се засилва горното
C/C за 1298A>C (MTHFR) - води до атипичен отговор при нужда от яйчникова стимулация
G/G за 66A>G (MTRR) - неусвояване на В12...води до дефекти на невралната тръба
Горе-долу това пише в коментара, а и това ми се обясни на живо. Аз го написах по-кратко.

Еми това е положението! Остава да се моля, чудото да стане и да продължи до термин.
Прахче, благодаря ти, мила!  Hug Ще ми мине, ама сега ми е такова скапано... и въпроси хиляди  ooooh!

# 39
По принцип има такива научни опити.....но те са в сферата на ....опитите все още и непотвърденото   Wink

Друг е въпрос, че е възможно да има кръв- химера...но това е тема за обсъждане в други научни форуми.......има и много писано като чукнеш в нета, само че повечето е на английски. Доста са документираните случаи на "смяна" на кръвна група , промяна на резус фактор и има някои обяснения от учените. Най правдоподобното от които е химерата. Другото, корто на мен ми се струва що=годе реално е заразяването с бактерия, която може да предизвика смяна на резуса.....

Принцеске, с ударна доза аспирин и приемане на обогатена фолиева киселина, всичко ще е шест  Wink Wink не се тормози наистина   bouquet Hug

# 40
 smile3535 Драстиии! Зузо, благодаря за новата тема Hug Аз ще ходя да чета! До после Mr. Green

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 20:51 от white duck

# 41
Принцеске могат ли да се коригират нещата?А Прахи хубавп го е казала!  Hug
Прахи правих и другите изследвания преди 2 месеца някъде, има ПКЯ и ИР пия глюкофаж 1500 мг  на ден, пролактина тогава беше към 540!
Мен ме яд че тогава док ми каза, че няма нужда да изследвам ТСХ щото на ехо-то ЩЖ била  идеална!
А ЛФ от какво се влиае, защото при мен май е къса (10-11 дни)

# 42
Принцеска, аз пък не виждам нищо страшно и не знам що ти е виснал носа до земята. Това са си чиста доза тромбофилии, просто ще биеш фракси или клексан+аспирин протект , както и ще приемаш повече вит. Б12 (може и с инжекции) Кой те наплаши толкова newsm78

# 43
  • София
цоп и аз..
Зуз супер темичка-много цветя много нещо Simple Smile супер е!
Връщам се да чета Crazy

# 44
  • София
Принцеска, аз пък не виждам нищо страшно и не знам що ти е виснал носа до земята. Това са си чиста доза тромбофилии, просто ще биеш фракси или клексан+аспирин протект , както и ще приемаш повече вит. Б12 (може и с инжекции) Кой те наплаши толкова newsm78
Peace

Общи условия

Активация на акаунт