Жената Рак – 8

• 59 695
  • 744
  •   2
Отговори
# 495
  • Тра-ла-ла
Нямах търпение да вдигна гълъбите  Joy
Мноого ми бяха писнали някакви тъпотии като вечерен час в 8 и подобни глупости.
И аз така Peace

Ракът е много привързан към дома. Моята интерпретация на твърдението е, че Ракът би се чувствал добре навсякъде, където може да се почувства уютно като в свой дом. Ако имам възможност - бих живяла всеки месец в различен град докато ми писне Mr. Green

Само, че стаята не си я дава, защото нищо не се знае Crossing Arms Напоследък се прибирам по-често и за по-дълго, защото разполагам с повече свободно време. А и родния ми град е добра отправна точка за пътешествия във всяка посока на България Mr. Green

# 496
Само, че стаята не си я дава, защото нищо не се знае Crossing Arms

A баш. Сега като се прибера и не знам къде е моето място. Явно нямам място там вече.  Laughing
И аз бих се местила още няколко пъти, искам да пробвам да живея в различни държави, различни култури.

# 497
Живея в същия град, никога не съм имала проблеми с родителите си, с вечерен час и тем подобни. Винаги са ми били много близки, криво ми беше като си тръгвах, но пък ходим винаги, когато имаме време  Heart Eyes
Не ми е мъчно за стаята ми, искам на родителите ми да им е удобно  Peace
Не съм плюшкин, нямам сантименти към стари вещи, напротив- разтоварвам се като изхъврлям  Mr. Green

# 498
  • Пловдив
На мен ми беше доста мъчно, когато трябваше да се преместя в София. Да,живея с приятеля си,но друго е, когато се разделям с родителите, дома и родния град.Никога не съм имала каквито и да е било проблеми с майка ми или баща ми. Напротив,все ме глезят и до днес Mr. Green Имам си самостоятелна стая,която се пази и сега в непокътнат вид. Прибирам се веднъж месечно за ден-два. Нямам проблем да я използват за други цели,стига да знам къде горе-долу са ми вещите.
Прибирам се с голямо удоволствие, на ол инклузив съм там Laughing Чувствам си се като ученичка,а и много обичам да прекарвам време с кучето ни. Животинките са ми голяма слабост Heart Eyes
И не на последно място. От Пловдив съм и за мен това си е най-хубавият град. Друга си е атмосферата. Живяла съм за година в чужбина. Отново бих живяла за кратък период,интересно ми е. Но за постоянно искам да си живея в Пловдив.

# 499
И аз съм от Пловдив. За постоянно искам да живея в Ню Йорк, мерси  Mr. Green

# 500
  • Тра-ла-ла
Много майнички сме се събрали Party

# 501
  • Пловдив
За Ню Йорк не знам,все още не съм била. Но пък живях в Лондон.Хареса ми,няма как да си кривя душата,но Пловдив си ми е топ дестинация Laughing
Ходихте ли вече на обновените фонтани Mr. Green

# 502
  • Тра-ла-ла
Аз още не. Прибирам се в края на месеца, за да си ремонтирам стаята, за която се борих със зъби и нокти...и щипки Laughing

# 503
И аз не съм била още, май чак за рождения ми ден ще се прибирам. Аз работя често и събота или неделя и въобще напоследък трудно става прибирането.  Confused

# 504
  • Пловдив
И аз съм от Пловдив, но искам да живея в Париж Crazy

# 505
Аз не съм  Naughty от Пловдив, но много бих желала да живея в Тирол или Бавария.

# 506
  • Варна
Откога не съм писала в темата Blush
Не знам къде искам да живея.  Била съм само в няколко държави , не съм обикаляла много и достатъчно дълго за да  мога да преценя.

# 507
И аз не съм пътувала, но хората от обкръжението ми пътуват много.
И според разказите и настроението ми, ми се е искало да живея - я някъде  по Френската ривиера (спокойствие, книжка, хубава вила...) ; в Белиз ( страхотна дивашка природа, липса на суета,малко пари ...) ; в Ню Йорк ( всеки ден различни хора и места, космополитен град ...) или пък в Сърбия ( живот, свобода, купон...)
Дори, четейки книга,  ми се е искало да живея в малко рибарско селце в Латвия.
Общо взето представата ми  за определено място може да ме накара да искам, или пък да не искам, да живея там ( в Доминикана също са ми разказвали, че е диво и красиво, но не бих искала да живея там, поради някои неща, които съм чувала за това място)

И в крайна сметка съм близо до семейството си. Не мога да живея далеч.
Мога, но за кратко. После пак се връщам...
Не чувствам някаква непреодолима носталгия, но чувствам, че мястото ми винаги ще бъде тук.
Стягала съм си багажа от днес за утре и съм се местила в друг град, със съвсем различни хора, в друга среда.
Но в моментът, в който съм почувствала некомфортно, не съм се колебала да се прибера обратно пак толкова изненадващо за всички.

И във Варна съм живяла, прекрасен град  Heart Eyes Пак бих се върнала там ... някой ден!

# 508
To Сърбия все едно си си в България. И в Румъния също, даже имам приятел румънец, който искаше по едно време да живее в София.   От съседските много ми хареса Истанбул, ама все пак бях на 17, купонът течеше с пълна пара  Laughing На 30 не знам дали е толкоз гот. 

# 509
Аз също останах с добри впечатления от Истанбул, ходихме преди 5-6 години на екскурзия там. А преди да отида, бях доста скептично настроена  към тоя град.

Общи условия

Активация на акаунт