Като каза Pipi_ , че има абитуриент и аз да се похваля,че имам цели 31 абитуриента.

?А,вярвате ли,че сме най-добрите майки?
?А,вярвате ли,че сме най-добрите майки?
С теб празнуваме на един ден!
. Примери : "вземи си якето, вън духа, ще настинеш. Сложи си капки в носа. Използвай измиващия гел за лице от време на време. Тези чорапи няма да са ти удобни, сложи късите"
. Чак като ги пиша за себе си ставам досадна, пък какво остава за хората около мен. Но единствената причина да го правя е, че съм загрижена и искам хората около мен да се чувстват добре и да съм направила всичко по силите си, за да е така. Явно трябва да се отърся малко от този контрол, който се опитвам да налагам, защото сме големи хора все пак. Всеки може да реши какви чорапи да обуе. И така..
. Просто сме се намерили - аз загрижена досадница, а той си ме търпи и си му харесва
Но мисля, че е хубаво да се мисли първо за детето и после за теб, това ми носи най- голямото щастие и 1 усмивчица само от тях;) Но добре е, че и мъжа ми ме балансира, той е в другата крайност, което понякога става причина за караници:) 
и въобще не е разглезен
...По скоро да го наречем "прекалена грижовност", така ги виждам аз нещата. Така подхождам дори към приятеля си...даже се усещам от време на време ,че прекалявам
...Е, имам представа де ..майка ми също е раче и много й се дразнех като бях пубертет, но сега гледам по друг начин на нещата
) още от сега за подаръци и установявам как през целия ми живот съм била страшно капризна към подаръците си. 99% от своеволните подаръци , които съм получавала не са ми харесвали.. ( даже предпочитам да не отварям подаръците си пред хората, защото не мога да се преструвам, че ми харесват ..а те : "Хайде, хайде отвори го"
. Ужас.
Взискателни ли сме към това , което получаваме 
Даже няма нужда да си говорим..направо си четем мислите
Има време. 

...По скоро да го наречем "прекалена грижовност", така ги виждам аз нещата. Така подхождам дори към приятеля си...даже се усещам от време на време ,че прекалявам
...Е, имам представа де ..майка ми също е раче и много й се дразнех като бях пубертет, но сега гледам по друг начин на нещата
) още от сега за подаръци и установявам как през целия ми живот съм била страшно капризна към подаръците си. 99% от своеволните подаръци , които съм получавала не са ми харесвали.. ( даже предпочитам да не отварям подаръците си пред хората, защото не мога да се преструвам, че ми харесват ..а те : "Хайде, хайде отвори го"
. Ужас.
Взискателни ли сме към това , което получаваме