Жената Рак – 8

• 60 121
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • където мечтите се сбъдват
Както вече казахме, на раците не им пука какво мислят хората за тях.

Това не е вярно.Може би не се опитваме да се харесаме по начина по който го правят везните,например  Simple Smile ,но сме много чувствителни как ни възприемат околните.Просто ракът често се затваря в черупката си и може да изглежда сякаш не му пука,но обикновено му пука много повече от всички останали.
Как е твоето раче?

# 436
Най-добрата ми приятелка вече години ме критикува като ме види в тези два цвята, но не я отразявам, защото съм със светла кожа и черна коса и цветовете ми стоят много добре.
Ето това е жената рак, каквато я познавам! Пряма и своенравна.

Цитат
Как е твоето раче?
Неразбран  Rolling Eyes
Баща му му каза, че след 18 г. възраст ще живее отделно от нас, а той направи драма, че искаме да го изгоним и обичаме повече брат му.

# 437
 Joy
Хахаха, аз нямах търпение да се изнеса  Mr. Green

# 438
  • където мечтите се сбъдват
Joy
Хахаха, аз нямах търпение да се изнеса  Mr. Green

Абе,то и аз,ама друго си е да ти кажат,че трябва  Rolling Eyes

# 439
Моята дъщеричка Дева реагира по същия начин Simple Smile, та не е само то зодията Wink

# 440
  • Пловдив
Има ли място за още един чувствителен рак сред вас Mr. Green
Нищо, че съм родена накрая на зодията, определям си се като Рак.Че то дори и асцендентът ми е рак Laughing
Много съм сантиментална,пфу. Пазя си вещи, пазя си спомени, всичко! Майка ми много ми се дразни(водолей) - за нея вещите нямат стойност, не влага чувства в тях и не ги свързва с хора. Само ѝ дайте да изхвърля и да почиства.
Що се отнася до дрехите, вечно изпреварвам модата. Сложих поли и ролки с висока талия преди да дойдат в България. Носих карирани ризи преди да са модерни тук Laughing За мен няма значение. Важното е аз да се харесам.
Стилово съм много разнообразна.Днес съм със скъсани дънки и кубинки, утре съм с токчета и пола молив.Не познавам граници Sunglasses Обичам да експериментирам - разкроена дантелена рокля с кецове или кубинки.Понякога съм олицетворение на грънджа, друг път съм тип английска учителка с якички и пантофки Mr. Green
Цветово всичко има в гардероба ми,напоследък съм луднала по мастилата- панталон, шал, пола,чанта.Като цяло обичам червения цвят - бяла кожа и тъмни очи и коса.Нося тюркоаз, корал, оранжево,черно, различни нюанси на сивото Laughing А бялото ми е любим цвят за лятото.Е,съчетано с цветни обувки или с някакъв шантав принт върху белия плат.
Може би се ограничавам единствено в цветовете - повече от два или три различни не нося.Но пък колко обичам чантата или обувките да са ми в ярък цвят и да изпъкват Heart Eyes
И НЕ понасям кича! Пайетки не мога да нося.Както и животински принтове. Направо се обривам, както и от вафлички в косата.
Определям гардероба си като различен, но стилен. И, не без гордост, ще споделя, че получавам доста комплименти за външния си вид Blush
След този дълъг и хаотичен, съвсем по рачешки начин, ви оставям да ме изчетете Mr. Green

# 441
Добре дошла, Shagya! И аз съм в края на зодията- ама ти си с повече лъвско влияние от мен Wink  Hug

# 442
  • Луната ни пази
Добре дошла, Shagya! И аз съм в края на зодията- ама ти си с повече лъвско влияние от мен Wink  Hug
???? Аз по- скоро съм в началото на зодията и нямам грам лъвско влияние. Аксцедента ми е дева.
Към Лятна буря ли искаше да се обърнеш?  Hug

Лятна буря, добре дошла!

# 443
Добре дошла, Shagya! И аз съм в края на зодията- ама ти си с повече лъвско влияние от мен Wink  Hug
???? Аз по- скоро съм в началото на зодията и нямам грам лъвско влияние. Аксцедента ми е дева.
Към Лятна буря ли искаше да се обърнеш?  Hug

Лятна буря, добре дошла!

Ух да... към Лятна Буря  Hug ама че съм шматка! извинявам се Simple Smile Shagya, не знам откъде си ми влязла в ума вчера, като дори не си писала на тази страница  Laughing

# 444
  • Пловдив
Мерси,момичета Hug Не знам за лъвското влияние...имам приятелка на 11-ти юли и е най-големият ексцентрик,когото познавам Mr. Green Но може би имам нещо егоцетрично, което май е характерно точно за лъвчетата.

# 445
  • Тра-ла-ла
11 юли е една прекрасна дата  Mr. Green  bowuu

Както съм писала някъде по-назад....баба ми е родена в края на зодията и е 200% Раче. Колкото до егоцентричността...възможно е да е част от рачешкия начин за оцеляване. Понякога сме ексцентрични. Понякога като ни писне да се раздаваме ставаме егоисти. Като теглиш чертата и сумираш = егоцентрични  Mr. Green

# 446
Много ми е полезно да ви чета и благодаря, че сте толкова откровени. А усещате ли лунният цикъл да ви влияе или настроението на Рака се определя от много повече невидими фактори?

# 447
Никога не съм се вглеждала в лунния цикъл, за да видя дали ми влияе.
Виж, личният ми цикъл много ми влияе, хеле ПМС-то  Twisted Evil
Добре че изчезна след като родих  Joy

# 448
  • Пловдив
Луната ми влияе при пълнолуние - понякога не мога да заспя, но пък това се случва и при много други хора, без значение каква зодия са. Не променя настроението ми, както и ПМС-то изобщо не ме хваща. Само човешката простотия във всичките й вариации ме изкарва извън нерви #Crazy

# 449
Никакви цикли не ми влияят  Naughty
Виж простотията, вялите, апатични хора, хората без мнение и желание за нищо- те ме ужасяват  Peace

Общи условия

Активация на акаунт