Жената Рак – 8

• 59 355
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Абе на мен и Букурещ щеше да ми хареса, ама бях болна и се скарах с приятелката ми, с която отидохме  Mr. Green Ходи ми се пак и там, колко румънска бира изпих на туй зачервено гърло, как крещях по концерти на някакви супернеизвестни румънски банди, как да не му се ходи на човек  Joy Joy

# 511
На мен ми предстои смяна на жилището. Почти сме готови с ремонта и скоро се нанасяме. Хем го очаквах с голям ентусиазъм, хем сега ми е  Confused Отделно деца, организация на ежедневието по нов начин... Аз съм со консервичка и са ми трудни промените.

# 512
.... и са ми трудни промените.
И на мен. Определено имам да свиквам с промени в този живот.

# 513
.... и са ми трудни промените.
И на мен. Определено имам да свиквам с промени в този живот.
Моят малък рак случи на вятърничави, въздушни родители, които сменят държавите и жилищата с лекота. Съдба ли е, що ли, ама точно на рак да му се падне такъв късмет...
Той е способен да преживява някаква предстояща промяна месеци наред, преди да е настъпила реално. Затова пък след настъпването й се справя лесно. Така от лятос страдахме, че не искаме да ходим на ски училище с класа, а самото ски училище през януари мина перфектно  Thinking

# 514

Той е способен да преживява някаква предстояща промяна месеци наред, преди да е настъпила реално. Затова пък след настъпването й се справя лесно. Така от лятос страдахме, че не искаме да ходим на ски училище с класа, а самото ски училище през януари мина перфектно  Thinking
Хахаха, това и на мен ми се случва. Всичко трябва да го знам предварително, за да се "наглася" и да го "преживея". Примерно ММ като ходи на зъболекар и забрави да ми каже, че е на зъболекар след работа поне 2-3 дни по-рано, а ми го каже на същия ден и много се вкисвам  Joy

# 515
  • Тра-ла-ла
Това с предварителните нагласяния....колкото помага, толкова и пречи. И аз съм така  Mr. Green Винаги като се тръгвам на някъде да пътешествам имам план А и Б. Информация къде какви забележителности има, някакви мероприятия в рамките на посещението, адреси на ресторанти и хотели и т.н. Няма празно и няма начин да изпусна нещо Joy Не, че не ми писва и не ми тежи, но около мен са само мързеливци и вятърничеви хора и ако чакам на тях - всеки път ще ходим на едно и също място, в един и същи ресторант и т.н....ако въобще им дойде музата да проявят инициатива. Пък аз един живот живея, за да повтарям и ако искам нещо да ми се случи знам, че трябва аз да съм инициаторът Mr. Green Малко омагьосан кръг се получава.

Понякога ми се иска да съм по-спонтанна и работя в тази посока, но рано или късно опирам до несериозници и се налага пак да влизам в схемата с планирането, организирането и т.н.

# 516
Всичко трябва да го знам предварително, за да се "наглася" и да го "преживея". Примерно ММ като ходи на зъболекар и забрави да ми каже, че е на зъболекар след работа поне 2-3 дни по-рано, а ми го каже на същия ден и много се вкисвам  Joy
Да не е луд да ти каже - после ще трябва и той да се наглася и да преживява заедно с теб  Joy
Като оставим шегите, лично аз предпочитам да си кажа отрано, отколкото да оставя Рака да се изненада в последния момент. Шест месеца тръшкания и преживявания по повод едно ски училище обаче ми дойде твърде нанагорно.

# 517
  • София
Няма ли празнуващи в темата днес? През месец юли знам, че сте много! Моят рожден ден мина преди 3 дни. Бях на работа, но пък беше хубаво. Получих внимание и подаръци! Grinning

# 518
every me, да си жива и здрава !  nbirthday

Аз съм пък вдругиден, но уви, и аз на работа...

# 519
  • София
every me, да си жива и здрава !  nbirthday

Благодаря ти, ♥ LOST ♥ !  Grinning
За твоят празник времето ще се стопли. Ще бъде лято, какво по-хубаво!  Grinning

# 520
О, то това е хубаво, лошото е че съм на работа цял ден, че съм и затрупана и е напрегнато...та няма да мога да се възползвам от хубавото време.
Иначе тогава чакам 2 класиране на детето, дано да е с хубава новина за да ми отпадне поне това от главата  Crazy Изобщо...както винаги, сатурнова дупка  Crazy

# 521
Аз вече измислих тортата за моя рожден ден  Crazy Mr. Green
Ужас, значи, голямо съм прасенце. Хем си знам, че имам едно 10 кила поне за сваляне, хем не мога да откажа на хубаво хапване. Blush Laughing

# 522
  • София
Стискам палци за детенце!
Сатурнова дупка? Ще мине, още утре, започва твоят месец. Най-хубавото време на годината сме. Ако можеше да е лято поне 6 месеца. Ех.
Всички ли сте в тази дупка преди и след рожден ден?

Ео, каква ще е тортата?  Laughing
Аз исках да купя плодова пита от сладкарница Неделя, защото всички обичат тази торта и след като се оказа, че не мога да платя с карта и се заплаща 15 лв, за да ти я нарежат на парчета, се отказах.

# 523
Аз съм все в някаква дупка, около рождения ден просто й викам сатурнова  Joy
Обмислям дали колегите заслужават спаначена торта или да взема готова  Tired че ме мързи, а и не знам дали ще я харесат

# 524

Ео, каква ще е тортата?  Laughing
Аз исках да купя плодова пита от сладкарница Неделя, защото всички обичат тази торта и след като се оказа, че не мога да платя с карта и се заплаща 15 лв, за да ти я нарежат на парчета, се отказах.

Наглост безподобна  Shocked
Аз никога не съм в Сатурнова дупка, винаги се радвам, че скоро имам рожден ден и това ми размива всякакви негативни емоции в периода.  Mr. Green
Намислила съм сурова торта от фурми, бадемово брашно, домашен шоколад и череши  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт