Жената Рак – 8

• 59 306
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
Я споделете защо Рачките не се кефят на Рибоците?!
Аз също не се кефя много на жените риби.Много са разсеяни,неорганизирани,не може да се разчита на тях,а аз съм безумно точен и организиран човек.Освен това са повърхностни.
И мисля като теб Peace Някои жени Риби обаче са много хитри и в час и плетат интриги като същински Близначки
Не съм зодия Рак, но от време на време попрочитам и други теми. Simple Smile

Джулая, би ли обяснила какво имаш предвид за жените Близнаци и Риби под "хитри" и "плетящи интриги", моля? Simple Smile Донякъде се подразбира, да, но все пак.. - играят нечестно, манипулират, лъжи, преструвки?? newsm78
Би ми било интересно да прочета твоето мнение. bouquet

# 616
  • ❌❌❌
ЮХУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ surpriseuu Stuck Out Tongue Winking Eye ura

Здравейте, Рачета! bye Днес ми е много форумско, затова позволете ми да се присъединя към Вас Hug
Аз не съм Рак, но асцендентът ми е Рак и много харесвам Раци - и мъже, и жени Hug Мисля, че този знак чудесно акцентира прекрасната ми зодия (Стрелец) и придава много нежност и красота на моята богата душевост Flutter Даже преди време един астролог ми беше казал, че този асцендент страхотно ме балансира, защото стои на 150° от Стрелеца, пък и в картата си най-малко имам вода и Рак на толкова силна позиция е повече от Tada И смея да го потвърдя!!! Чувствам се прекрасно и съм много готина компания!!! Party
Аз обаче не харесвам всички жени Раци (няма пълно щастие Twisted Evil) Има един определен тип, много чалгарски и пошъл - те не ми харесват Naughty и мисля, че са голям срам за този чудесен знак Naughty Но пък много харесвам ерудирани и нежни Рачета с изтънчено чувство за хумор Heart Eyes

А за жените Риби - аз ги познавам по интелекта... или по-скоро... по липсата на такъв Laughing Далеч от всякакви лоши чувства, но по-глупави жени не съм срещала Mr. Green Изключително лекомислени и леки като поведение. В това, разбира се, няма нищо лошо, но определено не ги искам в обкръжението си, защото съм установила, че когато се събирам с подобен тип хора, IQ-то ми рязко спада newsm43 Даже съм научила най-добрия си приятел (Раче е Heart Eyes) как да ги разпознава, а той принципно е много зле със зодиите и знае само своята. Буквално преди седмица ми разказва как се запознал с някаква във фейсбук и тази нещо отворила темата за зодиите (любимата ми Heart Eyes), като познала, че е Рак от седмия път Laughing После му казала да предположи тя коя зодия е и цитирам: "такива впечатления беше оставила у мен, че нямаше как да не кажа Риби" (отделно приличала на едно негово бившо гадженце, което се слави в нашите среди с всичко друго, но не и с интелект, та прогнозата му е била неизбежна Mr. Green) Е, това се и оказа де... hahaha

Сега да не изляза някаква рибимразка Naughty, ще Ви призная, че и аз познавам интелигентна жена Риби... една... yes

Поздрав за Вас! bouquet

# 617
Здравей, Фаина, добре дошла  Laughing

# 618
А за жените Риби - аз ги познавам по интелекта... или по-скоро... по липсата на такъв Laughing Далеч от всякакви лоши чувства, но по-глупави жени не съм срещала Mr. Green Изключително лекомислени и леки като поведение. В това, разбира се, няма нищо лошо, но определено не ги искам в обкръжението си, защото съм установила, че когато се събирам с подобен тип хора, IQ-то ми рязко спада newsm43
Не съм останала с подобни впечатления от жените Риби, а не да не познавам.. Дори бих казала, че са едни от най-интелигентните жени в зодиака. Но може да има и такива, каквито описваш ти.. Peace
Дали са лекомислени?? - по-скоро леко отнесени и наивни.
Относно личния им живот - не им "светя", така че не мога да знам какви са в действителност.. а и не ме интересува. Peace По-важното за мен е, че са приятна компания, готини и забавни момичета са. Едни от хората, които ме предразполагат най-добре за разговор.. Същото бих казала и за жените Овен. Peace
Аз май съм една от малкото тук, които харесват зодията..

# 619
  • където мечтите се сбъдват
Аз също харесвам овен.Много ми е приятно да общувам с тях,но отношенията ни не трябва да се задълбочават,защото следва разрив,изключително болезнен за мен.

# 620
  • ❌❌❌
Еовин, здравей!!! Hug

Грийн, накара ме да се замисля и констатирах, че познавам повече от една интелигентна жена Риби yes Но преобладаващи (от тези, които познавам) са описаните от мен.
"Едни от най-интелигентните"... баш Рибите... жените... Твърдо не. Laughing За мен лично Ракът е най-интелигентният знак (без значение от пола) и като цяло от водните май той най ми се нрави. Heart Eyes Рибите са ми прекалено меланхолични, Скорпитата мъже пък са ми прекалено скучни, а женките са свръх истерични за моя префинен вкус. Най-добрите ми приятелки са Овни, Везни и Водолеи и такива са добре дошли в обкръжението ми. Hug Също харесвам Лъвове (даже много) и Козирози. Но като цяло с всеки мога да меля брашно, стига да искам. Party

Видях, че назад се е коментирало, та да си кажа, че и аз мразя кич!!! Twisted Evil Не понасям безвкусица, пошлотия, шарения и т.н. Въпреки че това е относително. Харесвам и много ценя артистичното излъчване, ако мога така да се изразя, точно толкова, колкото харесвам и всичко семпло, но всякакви "пре-" неща са ми много "пре-". Laughing Обичам пастелни цветове, шалове и красиви обеци (последните две са ми слабост Twisted Evil). Ярки червила, изрисувани вежди или липса на такива, напластен тежък грим и всякакви други клоунади - далеч от моята особа. Naughty Гримът трябва да подчертава красотата, не да я създава. Sunglasses
Скрит текст:
Мисля, че всичките тези претенции идват от Рака в мен. Mr. Green

# 621
Видях, че назад се е коментирало, та да си кажа, че и аз мразя кич!!! Twisted Evil Не понасям безвкусица, пошлотия, шарения и т.н. Въпреки че това е относително. Харесвам и много ценя артистичното излъчване, ако мога така да се изразя, точно толкова, колкото харесвам и всичко семпло, но всякакви "пре-" неща са ми много "пре-". Laughing Обичам пастелни цветове, шалове и красиви обеци (последните две са ми слабост Twisted Evil). Ярки червила, изрисувани вежди или липса на такива, напластен тежък грим и всякакви други клоунади - далеч от моята особа. Naughty Гримът трябва да подчертава красотата, не да я създава. Sunglasses
Скрит текст:
Мисля, че всичките тези претенции идват от Рака в мен. Mr. Green
Асцендентът ти е Рак, а той (асцендентът) отговаря и за външния вид, ако не се лъжа Flutter.. Или може би си просто жена с вкус и стил.: ) Лично аз не познавам много жени Рак, само две, но бегло.. Но се сещам за доста известни български и чуждестранни изпълнителки, родени под този знак. Определено са много красиви жени!

# 622
ха, каква хубава дискусия се е заформила Simple Smile от месеци, мисля, не съм влизала.
Да споделя, че и аз не се разбирам с риби. Странни са ми, вятърничави са ми... абе добре сте ги описали по- горе. Как сте? Наближават ли сатурновите дупки?  Party

# 623
Пфф, че то аз не излизам от нея...напоследък една тревожност ОТНОВО, едни вътрешни терзания са ме налегнали, но гледам да не досаждам на близките... Tired

# 624
При мен Сатурн е далеч засега, дано и след като родя да е така, ама се съмнявам, че няма да ми се размине  Joy

# 625
Как се определя асцендента, не си знам моя  newsm78

# 626
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Как се определя асцендента, не си знам моя  newsm78
Според скромните ми познания по астрология, се определя по часа на раждане. В нета има разни сайтове, които го дават като услуга. Аз от там си зная моя. Интересното е, че през различни сайтове ми показва едно и също, което май е добре  Simple Smile

Не я чувствам Сатурновата дупка и това ме радва засега, но ме и тревожи, че ще ми се излее за кратко време всичко наведнъж... От години все гадни неща ми се случват през юни, макар че в последствие се оказват за добро....  Laughing
bouquet за всички рачки и целувки!!!

# 627
Божеее, жива да не бях- Лъв  Mr. Green

Асцендент Лъв

Обикновено асцендент Лъв говори за човек, който създава у околните впечатление за величие, респект, съпровождани често от склонност към драматизиране и преувеличаване на нещата. В същото време изгряващият знак Лъв притежава големи творчески и организационни способности, както и много щедра натура. Това ви осигурява голяма популярност и много любов от страна на приятели и партньори. Вие обожавате ласкателствата и се нуждаете от много внимание и ако околните не ви го отдадат ставате раздразнителни. Обичате стилното облекло, красивото обкръжение и скъпите украшения (вещи).

Р.Р. Има верни неща, особено към края  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 628
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Божеее, жива да не бях- Лъв  Mr. Green

Асцендент Лъв

Обикновено асцендент Лъв говори за човек, който създава у околните впечатление за величие, респект, съпровождани често от склонност към драматизиране и преувеличаване на нещата. В същото време изгряващият знак Лъв притежава големи творчески и организационни способности, както и много щедра натура. Това ви осигурява голяма популярност и много любов от страна на приятели и партньори. Вие обожавате ласкателствата и се нуждаете от много внимание и ако околните не ви го отдадат ставате раздразнителни. Обичате стилното облекло, красивото обкръжение и скъпите украшения (вещи).

Р.Р. Има верни неща, особено към края  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ха честито! Grinning

# 629
  • София
И аз съм Рак с асцендент Лъв.

Най-хубавото време на годината сме. Юни ми е любим месец, понеже идва лятото, морето, черешите, безгрижните вечерни разходки, летните рокли и изобщо положението е лежерно, чакано и лятно. Когато е слънчево и топло, настроението ми също е такова.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт