Жената Рак – 8

• 59 302
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
За мен, като Рак, е съществено да разбера от думите и делата, че виждаш коя съм, че отбелязваш факта, че съм различна и специална, да оцениш и уважаваш малките ми лични странности, да се съобразиш с нещата, които съм се усмелила да изразя словесно... Сложно е - признавам...

# 646
Странно...
Малко съм изненадан от изброените неща.
От това, което наблюдавам виждам, че хората, демонстриращи подобни качества не са на мода.
Да си сериозен, внимателен, да показваш заинтересованост, да се вглеждаш в детайлите и да четеш зад маската изглежда са все неща, които не се оценяват. В последствие оставаш силно озадачен, демотивиран. Дори ставаш повод за  hahaha

Дано да греша.

# 647
  • Тра-ла-ла
Странно...
От това, което наблюдавам виждам, че хората, демонстриращи подобни качества не са на мода.
Да си сериозен, внимателен, да показваш заинтересованост, да се вглеждаш в детайлите и да четеш зад маската изглежда са все неща, които не се оценяват. В последствие оставаш силно озадачен, демотивиран. Дори ставаш повод за  hahaha

Дано да греша.

Питаш конкретно за зодията...значи не слагай тогава всички хора под общ знаменател Grinning Рачките си падаме традиционалистки, с поглед към миналото. Сериозен и възпитан мъж с добра ценностна система ще ни заинтригува. Освен това сме именно жени, които се крият зад маска и чакат някой смелчага да види какво се крие зад нея. Детайлни и анализиращи сме, така че ще забележим всеки малък детайл...и добър, и лош Flutter

# 648
Странно...

Дано да греша.

Питаш конкретно за зодията...значи не слагай тогава всички хора под общ знаменател Grinning Рачките си падаме традиционалистки, с поглед към миналото. Сериозен и възпитан мъж с добра ценностна система ще ни заинтригува. Освен това сме именно жени, които се крият зад маска и чакат някой смелчага да види какво се крие зад нея. Детайлни и анализиращи сме, така че ще забележим всеки малък детайл...и добър, и лош Flutter

Благодаря за разяснението, това беше важно  Simple Smile

# 649
Майка ми е Рак - голяма домашарка е , но понякога и голяма скандалджийка , като не и харесва нещо .. Пада си по скандалите и иска да командва баща ми  Laughing

# 650
  • където мечтите се сбъдват
Майка ми е Рак - голяма домашарка е , но понякога и голяма скандалджийка , като не и харесва нещо .. Пада си по скандалите и иска да командва баща ми  Laughing
А,баща ти коя зодия е Simple Smile ?

# 651

Близнаци

# 652
  • София
Защото близнаците вятър ги вее на бял кон и това изнервя много раците, които въпреки емоционалността си са здраво стъпили на земята. Laughing

# 653
  • Тра-ла-ла
Защото близнаците вятър ги вее на бял кон и това изнервя много раците, които въпреки емоционалността си са здраво стъпили на земята. Laughing
Абсолютно Peace

# 654
  • софия
Близнаци
Не е скандалджийка, не иска и да командва. Да бъдеш водещ за всичко - малко и голямо, е уморително. Близнаците са вечното "ще" и колкото и да сме търпеливи, разбиращи, обичащи ги идва един момент, в който вече ти става твърде много "ще". И не мога да разбера защо трябва да се стигне до крайност, за да се случат нещата поети напълно без очакване като ангажимент.
Аз съм рак, съпругът ми - близнаци. В очите на детето изглежда, че аз казвам какво да се прави, а това е най-малкото, към което се стремя, но все някой трябва да го прави иначе си седим на едно място или всичко е в последния момент. Това не ми дава сигурност.

# 655
С близнак пак бива, ти да видиш стрелец как ти изпилва нервите

# 656
Аз съм рак, с партньор скорпион. Много си допадаме.
Но не всеки може да издържи на изблиците на скорпиона.
Обаче аз съм свикнала. Майка ми беше скорпион също.
Важно е човекът до мене да не бяга от отговорностите, да работим в екип. Пък че попресолил с емоциите, еех, те и при мене са много!

# 657
  • Пловдив
С близнак пак бива, ти да видиш стрелец как ти изпилва нервите

Вкъщи съм със стрелец, на работа единият колега е близнаци. И подир двамата трябва да вървя, за да ми свършат нещо Laughing Накрая решаваш сам да го направиш.

А какво мислите за мъжете везни. И по-скоро за тези с т.нар. слаби ангели?

Последна редакция: сб, 08 юли 2017, 22:56 от Лятна буря

# 658
  • тук, на мястото си
За мъж везна не знам, но с жени везни нещо не мога да се разбера.
Аз съм рак, а  моя мъж е дева. Той винаги прави нещата така, че сякаш става това което аз кажа, а как е в действителност аз си знам.

# 659
  • ВАРНА
Привет,аз съм снаха Близнаци със свекърва Рак ... Стана ми интересно и се зачетох на 1ва страница,доста сходни неща открих.Бих обърнала внимание на дамите за:

Да не обсебва
Да се научи да приема хората
 Понякога сме доста подозрителни, а това поражда скандали – мъжете имат чувството, че трябва да ни дават пълен отчет за всяко свое действие.
На практика обаче, когато я отхвърлят, се чувства ужасно наранена и тъжна.  

Уморих се от големите драми,защото някой е на различно мнение,както и да се чувствам като враг в семейството и.Аз съм на мнение всеки да си гледа къщата и отношенията с половинката.Раците са толкова "специални",колкото всяка една друга зодия,колкото и да им е трудно да го повярват  Peace На всички дами пожелавам да са по-слънчеви,усмихнати и позитивни и да гледат красотата на цялата картина,а не дефектите на детайлите  Peace Друг роднина мой е Рак,няма такава душичка (ама ако си от семейството Mr. Green )

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 14:34 от morgana07

Общи условия

Активация на акаунт