Наистина много целенасочени, амбициозни и сериозни, от там и леко студени и прагматични. То не може едното без другото си мисля. Ако се оставиш на емоциите си дори за малко, губиш целенасоченост автоматично.

поне аз пред хората изглеждам много спокойна и стабилна, обаче само близките ми знаят каква невротичка съм на моменти и колко съм ранима и чувствителна.

и той се направи, че не ме познава
.... Е тогава се затвърди тотално това ми поведение...

(в които вече беше започнал да флиртува с мен
) Много бърборясва, вечно е с някого някъде, силно социален, леееко разсеян и забравящ, но не че не си държи на обещанията или че прецаква хора по тоя начин. Много спонтанен.
Съвестен, отговорен, стриктно моногамен, грижовен - и към приятели, и към семейство, гледа си плановете и бъдещето, не живее ден за ден. Не зная каква зодия е приятелката му, нещо друго е. Енергията й е много по-тиха, заземена, леко песимистична, като нищо ще се окаже някой козирог :д И те са от този тип двойки - нямат очи за друг.
Ми, ето заради това "така го чувствам" без повече обяснения просто не мога да си го прекарам през главата, не мога да се разбера с такива хора... И защо ме нервира - защото идва все от хора, които по принцип са страшно логични, работят професии, които са все класически, организирани, изискват здрав разум и логика. И опре ли се до междуличностни отношения - м-а-з-а-л-о.
Има някои неща , които тя прави, не знам дали са присъщи на зодията и, но ако чужд човек постъпи така с мене - повече дори няма да го погледна. Едно от нещата, което най - много ме дразне: обажда се и ме пита нещо, отговарям и, тя затваря и започва да се обажда насам и натам пак със същия въпрос. Много пъти съм я питала защо ми се пита след като не ми вярва, тя ми отговаря, че ми вярва ими просто да била сигурна. Изпитва ми явно нервите.