Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 400
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Не е тъпо измислено,а неправдоподобно показано-това със заразената наложница.Пък тази история се спрягаше за Мехмед,но явно е прилегнала и на Аяз паша.

За мен си е тъпо измислено като елемент от сценария и неправдоподобността е част от това.Разбира се, че не си длъжна да се съгласяваш. Wink

# 121
Най красивите моменти от целия епизод :

Дочакахме се ! Heart Eyes Hug

# 122
Бог да прости Пеци Гюзелев........... Поклон........

Скрит текст:

# 123
И при мен мука, мука, мука...и скука. Mr. Green Чудя се това нашата темичка ли е и моите великолепни хатуни ли са.... newsm78 Cry Ама как да е. Успокоявам се - времето прекрасно и зове навън, разшетали са се момичетата за Великден...и това ще мине! Тренди, аз съм го ожалила нашето севгили още от оня ден. Само си представи за сватбата на Михримах и за сюнета на шехзадетата през златните му ръчици трябва да минат 48 тона захар и 8 тона мед + всичкото останало. Ние си знаем колко труд е това! Peace Та на всичкото отгоре сега да му треперим и за чумата. Я Лидка какви страхотии написа. Но...ще мислим позитивно!  Hug Сега така е модерно.  hahaha Ишаллах - машаллах... Hug Heart Eyes

# 124
Lilims R.I.P. Sad   : rose :
miki@,ще променя аватара обещавам, между другото сърце не ми даде като видях снощи какви сълзи рониш... Hug
Горгона ,не се притеснявай те сценаристите яко са прихванали тази болест наречена тъпотия.Защо си мисля ,че ни пробват и в 4ти сезон пак ще ни пробутат този сценарии обаче със смъртта на Мехмед newsm78

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 17:12 от trendafilka

# 125
И при мен мука, мука, мука...и скука. Mr. Green Чудя се това нашата темичка ли е и моите великолепни хатуни ли са.... newsm78 Cry Ама как да е. Успокоявам се - времето прекрасно и зове навън, разшетали са се момичетата за Великден...и това ще мине! Тренди, аз съм го ожалила нашето севгили още от оня ден. Само си представи за сватбата на Михримах и за сюнета на шехзадетата през златните му ръчици трябва да минат 48 тона захар и 8 тона мед + всичкото останало. Ние си знаем колко труд е това! Peace Та на всичкото отгоре сега да му треперим и за чумата. Я Лидка какви страхотии написа. Но...ще мислим позитивно!  Hug Сега така е модерно.  hahaha Ишаллах - машаллах... Hug Heart Eyes
mamata48  Hug Heart Eyes
lidiya_ilieva
след всичко изчетено ми остава само позитивното мислене ! Hug Heart Eyes
И малко поезия:

На пазарЯ пълно е с тълпа,
чумата и там поспря,
тръгна Шугъра напет,
за да търси берекет!

При кокошките се спря,
и за малко не умря!
Аз припадам и се моля,
нещичко да не прихване,
тоз аслан Шекера !

Врътнах ключа на килера,
а кокошките пека на мера,
чакам си Шекера на миндерЯ,
и поглеждам през пенджерЯ.

Мамата ръкав запрята,
за локмата,баклавата,
че ще дойде днес Хюрем,
и не ще да видим арен ден!

Всички пъдпъдъци е изяла,
затова от чума не се разболяла,
а за сватбата като овни,
ще дере ни вкупом Вси !

Толкоз захар,толкоз крем,
и накрая зор голЕм.
Приказката свършвам тук,
че е пълно със боклук.
Кой ще чисти аз не знам,
но не мисля че е спам! Hug

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 17:09 от trendafilka

# 126
  • Пловдив
trendafilka права си:)) Очаквам при Мехмед да допълзи някоя дивна убавица, с лице като сняг и на другия ден да е пъпчасал мощно от шарка. Crazy

# 127
"....Толкоз захар,толкоз крем,
и накрая зор голЕм.
Приказката свършвам тук,
че е пълно със боклук.
Кой ще чисти аз не знам,
но не мисля че е спам!..."
  Mr. Green #2gunfire
Тренди, знаеш как да оправиш и най-скапания ден!  newsm51  love001

# 128
Тренди, благодаря за превода!
Шахчето като е разбрала,че султана лично замина да си прибере
любимата сигурно газ е ......и много да не се радва,че мъжо и е станал везир,
защото ей сегичка сценаристите ще му пратят една чумава убавица и после
мука,мука,мука ще и светне ,че дяволука и е до тука и ще трябва да си ходи
там, от където е дошла.
 .

# 129
# 130
# 131
Здравейте, мили мои  Hug Аз не съм чумава, но съм грипава  Ill То не бяха води до колене, снегове през април и слънце в различна последователност. Серията не успях да я гледам. Благодарности на едната ни розичка, че така мераклийската преведе за нас невежите  newsm51  love001 Стихчето пък ще го мушна в чекмеджето на първа страница  Hug  Hug  bouquet
И една снимка на любимите ни Махи и Нигяр ей тъй за разкош  Laughing

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 23:09 от anna3com

# 132
Цитат
И една снимка на любимите ни Махи и Нигяр ей тъй за разкош  Laughing
Ууу те са ни едни любимки, особено Нигяр напоследък.......
Днес успях да изгледам 95 епизод с превод! Адмирации и за Рустем и за  Озан!(направо и ролята и актьора са перфектни)(Така ако играеше и Окан,смятатайте,че бях станала Ибрахимка Mr. Green)
И сега ще кажа нещо................. Ако продължават да представят ББ като "непоклатимия",но според мен женчо ще спра да гледам! Той не чул,не видял,никога нищо не знае и не разбира,по-добре да не го бяха връщали!
И ще се повторя за СС:Ако беше мъж на място,щеше да каже:"Така е преценила Хюрем,така е направила", а той на някакви фусти декиш ще хваща!
Според мен Михи по ще уцели на съпруг с Рустем(който без съмнения я обича)отколкото на такива като Ташко,ББ и други дето с нищо се сплашват и отказват!

# 133
Ани пожелавам ти бързо оздравяване ,пращам ти Бали бей от отряда за бързо реагиране.

Бали бей умее да прави масажи,
да стяга корсажи ,
да пази хубави жени ,
от вируси и гадости,
а болестите с любов
и нежност ще унищожи!

Joy Joy Joy Hug
мамата48  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 20:42 от trendafilka

# 134
Ани-скорошно оздравяване Hug

Общи условия