Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 371
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, благодарности! Михримах, поне в исторически и един художествен роман, които съм чела за нея, я показват много по-решителна. Онези като само повтарят Династия, та Династия, Михримах да не би да не е? Simple Smile

# 136
Преведох диалога от сцената в Едирне ,между Сюлейман и Хюрем:

Хюрем : Heart Eyes
-Моя тъга,лекарство за тъгата ми,душа моя и падишах на душата ми,ти пристигна и заедно с теб се върнаха радостта и щастието.Със своите благословенни ръце ти ме измъкна от ямата на печала и тъмата и освети всичко с лъчезарния си лик!
Сюлейман: Hug
-На теб ти казаха да заминеш за Бурса,но ти не се подчини на тази заповед!Положението е много сериозно Хюрем,един от твоите коняри почина от чума.Защо  си все още тук?
Хюрем:
-По същата причина,поради която ти дойде в двореца на смъртта ,затова останах тук Сюлейман.От любов!Нима това не е причина за всички бедствия,трагедии,загуби и болката на моята участ?Нима това не е любов?Нима моя падишах не знае,че болестта няма силата да ме убие,а само раздялата е способна на това?Дали тук на земята или на небето ,дали в този свят или в друг?Дали болестта е по-страшна,дали е тази която може да ме погуби?Нека вземат живота ми!Сюлейман аз изтърпях своето наказание ,съжали се над своята безпомощна робиня,която умолява за твоето милосърдие.Нека настъпи край на това страдание!
Heart Eyes

# 137
 wavey wavey wavey wavey wavey

Опалаа банда!

Как сте тук?   Nasılız bakalım?

Благодаря на Тренди за преводите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вече Хюрем започна да ми звучи като Господ..

Този е Моят възлюбен Син  (Сюлейман), в Когото е Моето благоволение

# 138
# 139
wavey wavey wavey wavey wavey

Опалаа банда!

Как сте тук?   Nasılız bakalа

Тук сме банда ,ама ти къде ходиш ? Joy Joy Hug

# 140
  • София
Випс, привет! Kissing Heart Къде се загуби? Искрено се надявам да не се дължи на форумната "Чума", която върлува в темата ни от известно време.  Joy
Трендс, пак си натворила чудесийки!
Да ти кажа и аз се бях изпопритеснила за Шекера, ама няма да се плашите с мамата! Шекеро има здрав имунитет, щото бърка в кацата с мед!  dancing
Ани, за теб специално и да се оправяш бързо!
Скрит текст:

Като гледам снимките на pllhs06 .... На този султан пъпа му е хвърлен на органичния пазар!  Joy Я фенките да не си губят времето тук ми да хукват към Стамбул - града голяма!  travel[/b][/i][/color]

# 141
Здравейте на всички.Аз съм сериозно болна, за малко да ме вкарат в болница и ще наваксвам със сериите и темите след празниците.Весели Великденски празници и Цветница на всички момичета в темата.Сега съм на работата за болничните и ще ви прочета до този момент, яд ме е че няма да мога да гледам 65 епизод, като съм тук вече няма да го има в докса.

# 142
Брей ,тази чума от филма налазила и в темата.

Здраве и спокойствие gitadam и анни. smile3525

# 143
Огледалце,огледалце ,
от стената,
аз съм най-красива на земята,
по-велика аз ще стана,
и от майка си Руслана!

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 16:29 от trendafilka

# 144

Mихримах:Рустем,Рустем,
притисни се ти до мен,
наближава скоро,
весел сватбен ден!
Сюлейман:Михримах,Михримах,
палава си ти аз знам,
 ще ядеш пердах голям!

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 16:45 от trendafilka

# 145
Еха,това последното фото Голямо попадение!

# 146
Привет, дружина  Hug

# 147
Здравейте всичкииии  Hug Hug

# 148
Ла Династия  Laughing

# 149
Утре в Анталия ще награждават турски сериали и артисти.И нашия сериал е номиниран във всички категории.Да си пожелаем да получим наградите за 2013г.

Общи условия

Активация на акаунт